Zomer feest | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Zomer feest

zomer feest

Zomer feest organiseren?

Een zomer feest wordt gegarandeerd geslaagd met de hulp van ITB Entertainment. Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn voor de organisatie van uw evenement. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we precies hoe we uw event op de kaart moeten zetten. Als entertainmentbureau staan we bekend om onze innovatieve concepten. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw zomer event weer vernieuwend gaat worden. Zo gaan wij al meer dan 25 jaar mee met de laatste trends. Wilt u de organisatie graag in eigen hand houden? Geen probleem, wij kunnen u ook van dienst zijn met de organisatie van losse elementen binnen uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van de artiesten of het regelen van de beveiliging op uw event. 

Artiesten boeken voor zomer feest

Bent u op zoek naar artiesten voor uw evenement deze zomer? Geen probleem, u kan bij ons terecht voor internationale of nationale artiesten. ITB Entertainment heeft een groot aantal exclusieve acts die u alleen via onze site kan boeken. Voor een aantal artiesten beheren we zelfs exclusief de agenda. Dankzij directe lijnen is het een stuk eenvoudiger geworden om een programma met grote namen samen te stellen. Naast het regelen van de boeking voelen wij ons verantwoordelijk voor uw evenement. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met de organisatie of de problemen waar u tegenaan loopt. Mocht u ergens tegenaan lopen neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben niet voor niets meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenorganisatie.  

Laat uw zomer feest vastleggen

U heeft een paar grote namen geboekt voor uw zomer feest. Dit is natuurlijk al een uitstekende publiciteit om kaartjes te verkopen. Alleen u wilt volgend jaar natuurlijk nog veel meer kaartjes verkopen. Wij kunnen u helpen om uw evenement tot in de puntjes vast te leggen. Met evenementenregistratie zorgen we voor de mooiste opnames van de grote namen of bekende Nederlanse zangers op uw evenement. Deze filmpjes kan u voor promotie gebruiken. Iedereen krijgt zo’n een idee wat voor een geslaagd feestje u georganiseerd heeft. 

Zet vandaag nog de puntjes op de i

ITB Entertainment helpt u graag om de laatste puntjes op de i te zetten voor uw evenement. Als entertainmentbureau zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij voelen ons namelijk vanaf het eerste contact verantwoordelijk voor uw evenement. Neem daarom gerust eens contact met ons op om samen te gaan brainstormen over uw zomer feest.