workshop | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

workshop

Afrikaans Djembée workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Djembee workshop boeken ? bel 073-6440773 en voor Belgie 014-439496 Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige Afrikaanse trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. De percussietechniek en de uitleg over de traditionele betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door ervaren Djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren tegelijkertijd worden gespeeld.   De workshops Djembé (percussie) geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de Djembé die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een optreden. De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.   Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.

Afrikaanse Dans & Percussie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Afrikaanse dans en/of Afrikaanse bodypercussie boeken? bel voor Afrikaanse stijlen ITB entertainment group op 073-6440773.   Tijdens beide dansworkshops leer je een aantal basispassen van de dans en hoe die samenkomen tot een complete danscombinatie. Er wordt zo nodig aandacht besteed aan de achtergrond van de dans en het ontstaan ervan.   De workshop kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De deelnemers zullen altijd worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen en het resultaat kan eventueel in een heus optreden gepresenteerd worden.  Bodypercussie is muziek maken met je eigen lichaam. Het is alsof je een volwaardig orkest opbouwt met je lichaam als enig instrument! Coördinatie en concentratie staan centraal in deze training die ook het samenwerken stimuleert.   Bij bodypercussie kun je o.a. denken aan in je handen klappen, met je voeten stampen en op je borstkas slaan, maar ook aan het gebruiken van je stem. Bodypercussie vindt zijn oorsprong in de tapdans, mijnendans (gumboots) en volksdans. Meer recent (jaren ’80) kan je ook aan de beatbox denken. De workshops bodypercussie geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerdere en complexe ritmes.   Ook bij deze workshop is het mogelijk het geleerde te presenteren in een optreden.     Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.  

Duck Racing

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  Met een snelheid van over de 200 kilometer per uur rijden de deelnemers in een ECHTE EEND ! een parcours.    Door gebruik te maken van de nieuwste Multimedia technieken ervaren de coureurs de sensatie van echt rijden, dit ondanks het feit dat de auto geen centimeter van zijn plaats komt. Half rond de voorkant van de auto wordt op een levensgroot scherm het parcours geprojecteerd. De deelnemers kunnen d.m.v. rem-stuur en gaspedaal de auto besturen. Zeer realistische geluidseffecten (o.a. gillende banden, remmen of een crash) geven de deelnemers een onvergetelijke sensatie.   Uiteraard wordt degene die de snelste tijd rijdt aan het eind van het evenement gehuldigd, en ontvangt hij/zij de enige echte originele felbegeerde Duck Troffee  

FIETS-LOOP-VERKEERSPLEIN

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comWe gaan een fiets en verkeersplein in een veilige omgeving creëren.De jonge bezoekers oefenen hoe ze zich veilig gedragen in verschillende verkeerssituaties en leren de verkeersregels toepassen, zoals oversteken in diverse situaties, op- en afstappen van de fiets, links- en rechtsaf slaan, voorrang geven en krijgen. Onder assistentie van 2 begeleiders worden diverse verkeerssituaties nagebootst.Configuratie :•9 verkeersborden (voorrangsborden)•4 staanders (voor verkeersborden)•2 staanders met verkeerslicht en voetgangerslicht•een zebrapad•6 pylonen•Stoepkrijt•2 begeleiders met hesjes•Diverse voorbeelden en instructies met  verkeerssituaties.FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN is te vinden via;FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN regelen, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN arrangeren, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN huren, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boeken, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN  informatie, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN biografie, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boekingsburo, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boekingsbureau, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN artiestenbureau, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN prijzen, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN inhuren, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN offerte, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN bookings, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boekingskantoor, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boekingen, FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN kosten.FIETS, LOOP - & VERKEERSPLEIN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Free Runners

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
FREE RUNNERS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via  info@itb-entertainment.com     Freerunning & Tricking Freerunning is de kunst van het je verplaatsen in een 'Flow' en van je omgeving gebruik te maken voor mooie trucs. Tricking is een underground vorm van expressie wat van oorsprong van Martial Arts komt. Bij tricking zijn er geen regels, je uit je gevoelens via je 'movement'. Martial Arts kent veel invloeden uit andere (vecht)sporten. Openingen en show's Free Runners verzorgt op onnavolgbare en spectaculaire wijze de openingen van projecten, gebouwen, evenementen, sportdagen en feesten! In winkelcentra en andere openbare ruimten zijn het ware publiekstrekkers! Free Runners combineert trick's, jumps, flip's, vault's en combo's waarvan uw doelgroep gegarandeerd in beweging komt!   Workshops De mannen van de Free Runners geven te gekke workshops freerunning. Demo's en 'zelf mee doen' worden in hoog tempo maar op laag drempelige wijze afgewisseld. Iedereen kan meedoen. Freerunnen is uitermate populair bij de jeugd en is geschikt voor jongeren vanaf 6 jaar. Voor pubers is er op dit moment nauwelijks iets 'vetters' te bedenken.   Mobiel parcours! Voor de workshops freerunning heeft Free Runners een compleet mobiel freerun parcours in authentieke straatsfeer. Dit parcours is in grote en kleine vorm inzetbaar zowel binnen als buiten en bestaat uit ruim 20 items. Een Free Runners Freerun Challenge is te boeken en te 'branden' voor een tour of meerdaags event. FREE RUNNERS is te vinden via; FREE RUNNERS regelen, FREE RUNNERS arrangeren, FREE RUNNERS huren, FREE RUNNERS boeken, FREE RUNNERS  informatie, FREE RUNNERS biografie, FREE RUNNERS boekingsburo, FREE RUNNERS boekingsbureau, FREE RUNNERS artiestenbureau, FREE RUNNERS prijzen, FREE RUNNERS inhuren, FREE RUNNERS offerte, FREE RUNNERS bookings, FREE RUNNERS boekingskantoor, FREE RUNNERS boekingen, FREE RUNNERS kosten.   FREE RUNNERS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)  

Freestyle Basketballer

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Freestyle Basketballerboeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comAls 8-jarig jongetje is deze basketballer begonnen met zaalbasketbal. Dit deed hij met veel liefde en plezier. Hij dribbelde urenlang in zijn achtertuin, om zich voor de volle honderd procent te geven tijdens de wedstrijden waarin hij speelde. Hij is in 2007 geselecteerd om voor het Nederlandse Eredivisie team te spelen, maar al gauw kwam hij erachter dat dit niet was wat hij wilde. Toen zijn coach tijdens de halftime aan hem vroeg of hij een korte demonstratie wilde geven van zijn skills, besefte hij dat Freestyle Basketbal hem meer plezier bracht. Vanaf dat moment is hij zichzelf gaan focussen op het Freestyle Basketballen en heeft veel tijd en energie gestoken in het oefenen van zijn skills. Deze Freestyle basketballer heeft zich laten inspireren door de Nike basketbal Reclame en The Notic. Inmiddels heeft hij zichzelf ontwikkeld als een creatieve basketballer en heeft zijn stijl gemixed met capoeira, breakdance en tricking.Onze Freestyle basketballer heeft in zijn korte Freestyle Basketbal carriere meer dan 500 optredens op zijn naam staan. Waaronder: het Kerstcircus in Ahoy, optreden voor de Koning en Koningin tijdens de koningsvaart, het WK basketbal in Spanje, Zapplive, Telekids en optreden tijdens de halftime tussen Nederland – USA. FREESTYLE BASKETBALLER is te vinden via;FREESTYLE BASKETBALLER regelen, FREESTYLE BASKETBALLER arrangeren, FREESTYLE BASKETBALLER huren, FREESTYLE BASKETBALLER boeken, FREESTYLE BASKETBALLER  informatie, FREESTYLE BASKETBALLER biografie, FREESTYLE BASKETBALLER boekingsburo, FREESTYLE BASKETBALLER boekingsbureau, FREESTYLE BASKETBALLER artiestenbureau, FREESTYLE BASKETBALLER prijzen, FREESTYLE BASKETBALLER inhuren, FREESTYLE BASKETBALLER offerte, FREESTYLE BASKETBALLER bookings, FREESTYLE BASKETBALLER boekingskantoor, FREESTYLE BASKETBALLER boekingen, FREESTYLE BASKETBALLER kosten.FREESTYLE BASKETBALLER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Goochel workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele goochelaar geeft op enthousiaste en vlotte wijze een uitleg over ‘magic’. In een razend tempo leert iedereen enkele trucs die overal zijn uit te voeren.    Afhankelijk van de ruimte en het aantal geïnteresseerde kan er een speciaal programma worden gemaakt. Bijv. kleine trucs die ook als give-a-way worden meegegeven of enkel kaarttrucs en met aanwezige rekwisieten. Standaard magic workshop + demonstaties. De volgende goochelaars verzorgen onder andere een magische  workshop Fred Flint, Bart Juwett of Enteny. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en bel 073-6440773 of info@itb-entertainment.com    

LET’S WORKOUT with SAM!

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
  SAM is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn Workouts.    Let’s Workout ! biedt de volgende mogelijkheden :   Kung Fu Panda – Ninja Turtle Workout Sam zal in de sfeer van de film ‘Kungfu Panda’ (van de makers van ‘Shrek’) in een kindvriendelijke kungfu stijl spetterende workout voor de kinderen geven. Zwetende voorhoofden en een ‘big smile’ gegarandeerd. Leeft: 6 jaar en ouder.   Hip Hop Workout Waar het voor Sam, wat betreft het geven van (kids-) workouts, allemaal mee begon. Een echte workout voor de coole types onder ons. Een workout die steeds met zijn tijd mee gaat en voor vele leeftijden in te zetten is. Leeftijd : 8 tot 12 jaar of 13+   Zumba Workout Zumba is goed voor je lijf en leuk voor iedereen. Zumba is geïnspireerd aerobics les met stijlen als Salsa, Merengue, Cumbia en nog vele anderen.   Diski Dance  Diski Dance, voetbalbewegingen zonder een echte bal op muziek. Op deze manier voelt iedereen zich binnen de kortste keren een heuse balkunstenaar. De Diski Dance een 'must have' voor uw feest!!!!   Dance... MamaMia!  Voor iedereen die nog steeds uit zijn of haar dak gaat bij de geweldige muziek van ABBA. Sam heeft er een complete feestles van gemaakt. Deze les is perfect voor een aantal thema’s zoals bijvoorbeeld 70’s in te passen.  

Percussie workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Percussie workshop voor de liefhebbers. Er wordt een korte uitleg gegeven over de instrumenten en vervolgens gaan we samen muziek maken. Uiteindelijk zal er een leuk swingend ritme overblijven. Grotere groepen zijn mogelijk.   Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.  

Race

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Zelf rijden met een gloednieuwe Ferrari 360 Modena F1 op een uitdagend circuit? Zelf het Formule 1 gevoel ervaren vanuit de cockpit van een razendsnelle Formule 3000 racewagen? Razendsnelle ronden beleven in een indrukwekkende sportscar bestuurd door Jan Lammers? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar met The Ultimate Driving Experience biedt Jan Lammers u de kans om uw ultieme droom waar te maken.   Kies voor kwaliteit en stap in voor een exclusieve, onvergetelijke belevenis die al uw zintuigen maximaal zal prikkelen. Tijdens dit voor Nederland ongekende evenement maakt u onder leiding van Jan Lammers een dag lang kennis met fantastische auto's, ontdekt en verlegt u uw grenzen en ervaart u op unieke, sensationele wijze de wereld van de autosport. Bereidt u zich voor op een fascinerende en intensieve dag. U rijdt veel en uitsluitend met topmateriaal, geprepareerd door uitstekende monteurs uit de internationale autosport. Jan en zijn team van ervaren instructeurs geven uitgebreid advies, zodat u optimaal vertrouwd raakt met de machtige machines die tot uw beschikking staan. Kortom, een once in a lifetime opportunity die u simpelweg niet mag missen. Bent u op zoek naar een ander race programma op maat? Kijk dan verder bij race programma, rijden in een ferrari, karten op lokatie, banden wisselspel of wat dacht u van Moov Grand Prix? Kortom er is altijd een race programma aan uw wensen aan te passen!

Pagina's