Winter | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winter

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Angle High

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Angle High
De zwevende Engel zal u doen verbazen, vanuit het niets komt zij eraan. Zij zweeft door de lucht en tolt om de mensen heen. Prachtige kostuums, geluidseffecten en natuurlijk heel wat absurde Britse humor, kortom Angel High is weer een onvergetelijke animatie. De enige vraag is: 'Hoe is dit mogelijk?'   Deze Engelen zijn gebaseerd op de nieuwste 2 wiel technologie. Het effect is enorm aangezien zij hangen, draaien en voor- en achteruit gaan met een effect alsof ze zweven.

Arreslede met Rendieren

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Grote arrenslede met 2 levensgrote rendieren en een kerstman(pop)erin. Zeer decoratief en professioneel uitgevoerd en een mogelijkheid om buiten te zetten. De mogelijkheid bestaat ook om de kerstmanpop te vervangen voor de echte. Mensen kunnen dan samen in de slee op de foto met de kerstman.

Blaasbling "Kerstballen" glas

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Blaasbling "Kerstballen" glas
Blingglas blazen is een spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door samensmelting van vuur, glas en menselijk vernuft fascinerende en onverwachte creaties ontstaan. Door ambachtelijke vaardigheden te combineren met moderne technieken en daar ook nog een stuk show aan toe te voegen weet men schitterende demonstraties glasblazen te geven op elke gewenste locatie en voor ieder publiek.  Samen met de papa’s en mama’s wordt er een bling bling kerstdrinkglas of kerstbal geblazen die u uiteindelijk mag meenemen!

Charles Dickens Schildert!

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Charles Dickens Schildert!
Op uw locatie wordt een prachtige baroklijst geplaatst van ca. 6x3 meter. Hierin wordt een doek gespannen die geheel in stijl van het winterse Dickens evenement wordt geschilderd. Uw gasten kunnen onder begeleiding meewerken aan dit gigantische kunstwerk. U gaat kennismaken met verschillende verfstijlen zoals; kwasten, rollers, airbrush etc. Charles D. zorgt er voor dat er aan het eind van de dag een prachtig maatwerk kunstwerk staat in stijl van het evenement.

De ijs baronessen

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
De ijs baronessen
Vanuit hun adellijke en klassieke achtergrond weten zij alles in goede banen te leiden. De IJs Baronessen zijn opvallend en vrouwelijk. Een contact met deze aparte, statige, mond vatte en mysterieuze dames is een onvergetelijke ontmoeting. De IJs Baronessen openen uw evenement op zeer verhelderende wijze met meerstemmig gezang. Gedurende de avond gaan de Ijs Baronessen in gesprek met uw gasten. Zo breekbaar als zij zijn weten zij als geen ander uw gasten te ontdooien.   Deze Baronessen zullen veelvuldig samen het ijskristal laten klinken en gezongen erop uitgaan om samen te drinken. Ze begeven zich tussen de gasten en brengen allerlei ijs activiteiten onder de aandacht; “shake it or leave it”, “op glad ijs”, of “een scheutje teveel”, die voor de nodige verkoeling zullen zorgen. Als toegift en toetje zal de slagroomspuit diverse toefjes verspreiden.   Zoals u van de Drie Baronessen van de Delicatessen gewend bent, zijn ook de IJs Baronessen uitzonderlijk in het ontvangen, begeleiden en animeren van uw gasten en natuurlijk niet te vergeten hun expertise op het gebied van het openen van officiële gelegenheden en buffetten, het verzorgen van aan- en afkondigingen van sprekers /artiesten en hun diverse zangsets. Ook kunnen de IJs Baronessen op speciaal verzoek tijdens een sitting diner de etiquette workshop opvoeren. Dit is een interactieve workshop waarin de tafelmanieren aan de tand worden gevoeld en zonodig worden bijgeschaafd. Dit alles maakt de IJs Baronessen tot een onmisbare schakel voor uw lounge- of winter evenement.

De verdwaalde skier

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De verdwaalde skier
In een futuristisch winterkostuum en op oude houten skilatten met een parachute achter zich aan slepend, is deze skiër in een voor hem vreemde wereld belandt. Gewapend met een landkaart en een saxofoon om zijn nek, vraagt hij de omstanders naar de weg van het skigebied. Ook raakt de skiër regelmatig verliefd, en dan trakteert hij het publiek op vrolijke winterse (kerst) klanken die hij uit zijn saxofoon tovert.   Act is ook mogelijk als kerstman.

De wenself sterre

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De wenself sterre
Heeft u een wens? Vertel het Wens Elf Sterre. Zij blaast uw wens in een prachtige zeepbel, waarna Sterre tussen de zeepbellen met wensen optreedt met contactballen. Wens Elf Sterre is een act op stelten.

De wensengel

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Deze engel draagt een complete sterrenhemel op haar rug met zich. In dit lopende décor hangen vele gouden sterren waaraan gasten hun wensen kunnen hangen. De engel kan in overleg met de opdrachtgever een wens vervullen. Een variant hierop: gasten kunnen een wens of een kadootje van de opdrachtgever uit de sterrenhemel plukken.

Dickens vertelling

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dickens vertelling
Een vriendelijke en sympathieke man, zo uit een Charles Dickens film gestapt... Is hij Mr. Dickens zelf, of is hij soms Scrooge? Als hij zijn verhalen vertelt, komen alle figuren uit de Dickens bibliotheek tot leven! Er zijn diverse programma's voor kinderen én voor volwassenen, van 20 minuten tot avondvullend.

Doolhof

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Een doolhof biedt u een waaier aan toepassingsmogelijkheden. U kan het doolhof gebruiken om een speelse omgeving te creëren. Hiervoor zijn lachspiegels uitermate geschikt. Naast het speelse aspect kan het dolhof ook gebruikt worden voor allerlei promotiedoeleinden. Hierbij denken we aan opstellen van produkten en sampling in het dolhof zelf. Laat de mensen het doolhof verkennen en gaandeweg ontdekken ze uw producten. Op deze manier zal u zeker een blijvende positieve indruk nalaten. Het dolhof kan volledig ingericht worden naar een bepaald thema.  Zo kan de ingang volledig aangepast kan worden aan het onderwerp.  Ook andere decorstukken kunnen in het doolhof geplaatst worden en zo een prachtig geheel vormen. Ook voor de kinderen betekent een doolhof plezier.  Naast het klassieke zoek-aspect, kunnen zij zullen zich vermaken met de vele lachspiegels en in een geïntegreerd knutselhoekje...  Zo leren kinderen – immers uw klanten van morgen - ook uw producten op een speelse manier kennen. Ons doolhof is modulair en op diverse manieren combineerbaar, zodat uw doolhof voor u op maat gemaakt kan worden.  Hierbij houden wij steeds rekening met uw doelstellingen en de beschikbare ruimte.

Pagina's