Vader- / moederdag | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Vader- / moederdag

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Balinesische Handmassage

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Handmassage boeken voor uw feest of evenement kan online via info@itb-entertainment.com De Stille Kracht’ voor uw handen.   Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust, maar ontspant ook de geest. Een zacht-aromatische crème completeert de behandeling en zorgt ervoor dat uw gasten m et prettig aanvoelende, droge handen verder kunnen.   Uw gasten worden voor deze massage onthaald in een Balinese stand met zachte Gamelanmuziek en een exotische, Indische ambiance. De zintuigen worden tevens geprikkeld door de deskundige masseuses die voor deze gelegenheid gekleed gaan in de typische Balinese sarongs en pareo’s. . Indien gewenst kan voor deze handmassage het thema  ‘Bali’ vervangen worden door een thema van uw keuze. De stand, het decor en de aankleding van de masseuses worden daarop aangepast   Handmassage boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 Andere leuke suggesties voor verwennerij tijdens uw evenement; Kap & Grime, Balinesische handmassage, Food & Life style, Modeshow, Concours D’elegance

Beauty for Hands

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Beauty for Hands
Onderga deze heerlijke verwennerij voor uw handen en leer tegelijkertijd de fijne kneepjes van het manicuren. Tijdens de workshop staan uw handen en die van anderen centraal. U leert om handen te masseren met collageen crème, u weet hoe u ze kunt verwennen met een warm paraffinebadje en hoe u ze kunt ‘inpakken‘ in witte plastic zakjes en badstoffen handschoenen. Ook het geven van een manicure – het behandelen van nagels en nagelriemen en het lakken van nagels – komt in deze workshop uitgebreid aan bod. Om te weten hoe dat nou voelt, ondergaan deelnemers natuurlijk ook zelf deze zalig luxe behandeling van de handen. 

Carwash Team

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
                          Een groep van 4 prachtige danseressen gaan vergezeld door twee muzikanten de auto’s te lijf op de parkeerplaats. Ze dansen op de muziek en poetsen tegelijkertijd de ramen van de auto. Een muzikaal, swingend en schoon spektakel. De muzikanten werken met een draadloze zang installatie op accu waardoor ze zich eenvoudig door de garage kunnen verplaatsen indien noodzakelijk.

Disney Kids Place

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Disney Kids Place boeken eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Exclusief officieel Disney terras. Een omheining met alle bekende Disney figuren erop en diverse spelletjes in de wand. Tevens zitten er in de omheining twee prachtige 3-dimensionale huisjes waarop korte filmpjes te zien zijn.   De kinderen kunnen tevens aan een grote Mickey kleurtafel aan de slag gaan. Naast het kleuren en tekenen kunnen de kinderen zich ook laten schminken als een van hen geliefde Disney figuren. Concreet: Disney omheining met poort, 24 meter2 2 Disney huisjes met de nieuwste films Disney entree poort Wanden met diverse spelletjes Disney vloer Mickey Mouse knutseltafel Diverse Disney tafels en Mickey Mouse stoelen rondom Disney schminkster 1 persoon begeleiding Optioneel; Onbeperkt suikerspinnen Onbeperkt popcorn Springkussen etc.   Disney Kids Place is te vinden via; Disney Kids Place regelen, Disney Kids Place arrangeren, Disney Kids Place huren, Disney Kids Place boeken, Disney Kids Place informatie, Disney Kids Place biografie, Disney Kids Place boekingsburo, Disney Kids Place boekingsbureau, Disney Kids Place artiestenbureau, Disney Kids Place prijzen, Disney Kids Place inhuren, Disney Kids Place offerte, Disney Kids Place bookings, Disney Kids Place boekingskantoor, Disney Kids Place boekingen, Disney Kids Place kosten. Disney Kids Place boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773

Fotogastenboek

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fotogastenboek boeken kan eenvoudig online of via 073-6440773.   Het fotogastenboek is een  nostalgische balgcamera heeft de afgelopen 10 jaar al tienduizenden gasten ontvangen. De gasten worden door een stijlvol geklede fotograaf uitgenodigd het enorme fototoestel binnen te gaan. Er liggen wat verkleedspullen waar ze gebruik van kunnen maken. Buiten genieten de andere gasten mee van de voorbereidingen. Op het toestel staat een scherm waarop alles te volgen is. Wanneer de gasten willen dat de foto gemaakt wordt, knijpen ze in het flitsballetje. De grote flitser gaat af en 7 seconden later wordt de foto door de fotograaf overhandigd.   Extra mogelijkheden: Foto’s digitaal opgeslagen op memory-stick. Digitale fotolijst waarin de foto’s van het evenement kunnen worden afgespeeld. (kado) Kader om de foto kan worden voorzien van eigen logo en tekst. Foto’s binnen 24 uur op de site (wordt in het fotokader vermeldt) Fotohoesje kan worden voorzien van zwart/wit print.    ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.      

Hair Extension Shop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hair Extension Shop
De nieuwste rage op haargebied! In onze Hair Extensions Shop worden in het kapsel van uw gasten felgekleurde haarstrengen aangebracht om het extra feestelijk en trendy te maken, geheel in de sfeer van de laatste mode. Zowel dames als heren met gevoel voor stijl (en humor) kunnen zich door onze haarverzorgers van een nieuwe coupe laten voorzien – die zich overigens heel gemakkelijk weer ongedaan laat maken.  

Kap & Grime

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Visagie is een vak. Een leuk vak, zult u merken als u de workshop Kap & Grime volgt. Hier leert u uzelf en anderen te voorzien van een prima make-up. Of u nu van een natuurlijke look houdt of gecharmeerd bent van een extravagante make-up. Zo ondervindt u de basisgeheimen van visagie en huidverzorging aan den lijve. Deze workshop is uit te breiden met hairstyling. Zo krijgt u een compleet kijkje in de keuken van professionele grime- en kapartiesten en wordt u er misschien zelf ook één!  Visagie boeken, Kap & Grime boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B) Andere leuke suggesties voor verwennerij tijdens uw evenement; Kap & Grime, Balinesische handmassage, Food & Life style, Modeshow, Concours D’elegance  

Karten

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Karten boeken op uw eigen lokatie! karten is een activiteit voor jong en oud. Voor de beste prijs belt u naar ITB Active 073-6440773 Wat is een race programma zonder zelf te kunnen racen ? Altijd al eens uw eigen kartbaan willen hebben...? Wij maken het mogelijk!! Als (aanvulling) op het race evenement is dit een perfecte spectaculaire invulling. Plezier, spanning en competitie staan centraal.  Ronkende motoren en gierende banden trekken ieders aandacht en zullen zowel de rijders als het publiek rijkelijk vermaken. Het gejuich van het publiek zal tot in verte te horen zijn en de rijders aanmoedigen om nog sneller te rijden. Het circuit: Het terrein waarop het circuit wordt afgezet moet een vlak en bij voorkeur geasfalteerd terrein zijn, bijvoorbeeld een parkeerterrein of fabriekshal.  Wat brengen wij mee: Wij komen met onze truck naar u toe met daarin: 10 karts (waarvan 8 continue rijden). Baanpersoneel (incl. min. 1 monteur). Brandstof voor de karts. Repartie materiaal Vlaggen voor de signalering m.b.t. de veiligheid. Helmen en overalls voor de coureurs Pionnen Bent u op zoek naar een ander race programma op maat? Kijk dan verder bij race programma, rijden in een ferrari, banden wisselspel of wat dacht u van Moov Grand Prix? Kortom er is altijd een race programma aan uw wensen aan te passen!

Karten voor kinderen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Karten voor kinderen
Speciaal ontworpen elektrokarts voor kinderen vanaf 5 jaar.   Dit pakket is inclusief infaltable circuit met tunnel! Met maar liefst 5 Electro mini-karts mogen de kinderen kennis gaan maken met karten.   Om de veiligheid te waarborgen zijn de karts voorzien van remote control. Op afstand kunnen de karts door de instructeurs bediend worden!   De snelheid van de kart varieert van 4-20 km/u. De instructeur bepaalt de snelheid en past deze aan, aan de leeftijd van de kinderen. De karts zijn geruisloos en produceren geen uitlaatgassen!   Wat brengen wij mee: 5 Electro minikarts Professionele begeleiding / instructeurs Helmen voor de kinderen Remote control Inflatable circuit met tunnel

Leco van Zadelhoff

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Leco van Zadelhoff
Visagist Leco van Zadelhoff is een trendsetter op het gebied van uiterlijk.   De bekendste visagist van ons land en verantwoordelijk voor bekende Nederlanders als Caroline Tensen, Leontine Borsato en Vanessa (Connie Breukhoven). Leco verzorgt enige make-up demonstraties en zal daarbij niet schromen mensen uit het publiek te halen en 'onder handen te nemen'.

Pagina's