Thema's | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Thema's

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Angle High

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Angle High
De zwevende Engel zal u doen verbazen, vanuit het niets komt zij eraan. Zij zweeft door de lucht en tolt om de mensen heen. Prachtige kostuums, geluidseffecten en natuurlijk heel wat absurde Britse humor, kortom Angel High is weer een onvergetelijke animatie. De enige vraag is: 'Hoe is dit mogelijk?'   Deze Engelen zijn gebaseerd op de nieuwste 2 wiel technologie. Het effect is enorm aangezien zij hangen, draaien en voor- en achteruit gaan met een effect alsof ze zweven.

Balinesische Handmassage

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Handmassage boeken voor uw feest of evenement kan online via info@itb-entertainment.com De Stille Kracht’ voor uw handen.   Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust, maar ontspant ook de geest. Een zacht-aromatische crème completeert de behandeling en zorgt ervoor dat uw gasten m et prettig aanvoelende, droge handen verder kunnen.   Uw gasten worden voor deze massage onthaald in een Balinese stand met zachte Gamelanmuziek en een exotische, Indische ambiance. De zintuigen worden tevens geprikkeld door de deskundige masseuses die voor deze gelegenheid gekleed gaan in de typische Balinese sarongs en pareo’s. . Indien gewenst kan voor deze handmassage het thema  ‘Bali’ vervangen worden door een thema van uw keuze. De stand, het decor en de aankleding van de masseuses worden daarop aangepast   Handmassage boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 Andere leuke suggesties voor verwennerij tijdens uw evenement; Kap & Grime, Balinesische handmassage, Food & Life style, Modeshow, Concours D’elegance

Beauty for Hands

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Beauty for Hands
Onderga deze heerlijke verwennerij voor uw handen en leer tegelijkertijd de fijne kneepjes van het manicuren. Tijdens de workshop staan uw handen en die van anderen centraal. U leert om handen te masseren met collageen crème, u weet hoe u ze kunt verwennen met een warm paraffinebadje en hoe u ze kunt ‘inpakken‘ in witte plastic zakjes en badstoffen handschoenen. Ook het geven van een manicure – het behandelen van nagels en nagelriemen en het lakken van nagels – komt in deze workshop uitgebreid aan bod. Om te weten hoe dat nou voelt, ondergaan deelnemers natuurlijk ook zelf deze zalig luxe behandeling van de handen. 

Best 4

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
BEST 4 een live band die perfect muzikaal vakmanschap en enthousiasme met elkaar verbindt. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de middag of avond tot een succes kan maken. Een echt verrassend orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd. Doordat zij een mobiel podium hebben waarop een kleine versterker staat voor de trendy contrabas en een opgebouwd minidrumstel zijn ze op elke lokatie een ware eye catcher. Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening, Rock & Roll, Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Tirol / Duits, Pop, Dixieland etc. vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het evenement maakt BEST 4 de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft.Eventueel is Best 4 uit te breiden met een saxofonist en/of percussionist! Kortom een pret band die ambulant, akoestisch en toch op een klein verrijdbaar podium optreedt. Laat u verrassen!

Blaasbling "Kerstballen" glas

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Blaasbling "Kerstballen" glas
Blingglas blazen is een spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door samensmelting van vuur, glas en menselijk vernuft fascinerende en onverwachte creaties ontstaan. Door ambachtelijke vaardigheden te combineren met moderne technieken en daar ook nog een stuk show aan toe te voegen weet men schitterende demonstraties glasblazen te geven op elke gewenste locatie en voor ieder publiek.  Samen met de papa’s en mama’s wordt er een bling bling kerstdrinkglas of kerstbal geblazen die u uiteindelijk mag meenemen!

Bling Marrakesh

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Bling Marrakesh
Bling Bling is een term die rappers gebruiken voor sieraden. Het is afgeleid van het geluid dat twee of meer metalen sieraden maken als zij tegen elkaar tikken. Bling bling wordt gebruikt als allerlei blinkende voorwerpen in beeld komen. Nu is er de mogelijkheid om u zelf dit `rijkdom’ aan te meten, die vooral ook in Marokko erg populair is.! Er wordt een ware bling bling sfeer gecreëerd met doeken, kralen, glitter & glamour. De rijkdom van Marokko en in het bijzonder van Marrakesh staan in dit thema centraal. Naast het maken van de sieraden doosjes kunnen de kinderen worden `geblingt’ door schmink met glitters, goud kleurtjes etc. op de gezichten te plakken. Verder zullen er buikdansshows zijn en zullen uw gasten op hartelijke wijze worden ontvangen met muntthee. Rijkdom, schitterend en verrassend! Bling Marrakesh 2 ontvangstacteurs 2 buikdanseressen Verhalenvertelster Workshop sieradendoosjes / schatkisten incl. 2 Marokkaans geklede dames Geluidset Coördinator

Carwash Team

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
                          Een groep van 4 prachtige danseressen gaan vergezeld door twee muzikanten de auto’s te lijf op de parkeerplaats. Ze dansen op de muziek en poetsen tegelijkertijd de ramen van de auto. Een muzikaal, swingend en schoon spektakel. De muzikanten werken met een draadloze zang installatie op accu waardoor ze zich eenvoudig door de garage kunnen verplaatsen indien noodzakelijk.

Charles Dickens Schildert!

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Charles Dickens Schildert!
Op uw locatie wordt een prachtige baroklijst geplaatst van ca. 6x3 meter. Hierin wordt een doek gespannen die geheel in stijl van het winterse Dickens evenement wordt geschilderd. Uw gasten kunnen onder begeleiding meewerken aan dit gigantische kunstwerk. U gaat kennismaken met verschillende verfstijlen zoals; kwasten, rollers, airbrush etc. Charles D. zorgt er voor dat er aan het eind van de dag een prachtig maatwerk kunstwerk staat in stijl van het evenement.

Chinees Nieuwjaar

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Chinees Nieuwjaar
Volgens legenden was Nian ("Nyehn") een mensetend prooidier in het oude China, die ongemerkt huizen kon binnendringen. Al gauw leerden de Chinezen dat Nian gevoelig was voor hard lawaai en de kleur rood, en zij verdreven hem met explosies, vuurwerk, en veelvuldig gebruik van de kleur rood in het huis. Deze gebruiken leidden tot de eerste nieuwjaarsvieringen. Het feest wordt internationaal gevierd in gebieden met een grote bevolking van etnische Chinezen. Behalve voor Chinezen, is het feest ook belangrijk voor andere etnische groepen, zoals de Mongolen, Koreanen, de Miao (Chinese Hmong) en de Vietnamezen, die door de Chinese cultuur zijn beïnvloed wat betreft religieuze en filosofische wereldvisies en taal en cultuur in het algemeen. In het winkelcentrum zullen deze gebruiken terug te vinden zijn. Met een echt Chinese calligrapy pen zal de naam van de klant worden vertaald in het Chinees en worden opgeschreven. Daarnaast zal er drie maal een programma worden gevuld met traditionele dansen zoals de “The red fan” en traditionele instrumenten zoals de “Er Hu” en de “Pi pa”. Ook wordt er in dit programma traditioneel Chinees gezongen met pop en folk muziek. Dit programma zal per keer ongeveer driekwartier in beslag nemen. Twee keer zal  er een kwartier de traditionele leeuwendans worden opgevoerd. Concreet: Chinese calligrafy Chinese dansvoorstelling Chinese muziek / instrumenten voorstelling Chinese zang optredens Traditionele leeuwendans Incl. geluid Totaal 13 personen Incl. regie

Crazy Christmix

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Crazy Christmix
Een komische, theatrale kerstact speciaal voor de decembermaand. De opvallend geklede spelers brengen een combinatie van muziek en humoristisch theater. De 'zingende zaag' speelt hierin een belangrijke rol. Jonas speelt op zijn zaag muziek die qua sfeer helemaal past in de donkere dagen van Kerst. Daarnaast zal het publiek verrast worden door korte komische intermezzo's. Zo duiken er musicerende marionetpoppen op, wordt er gegoocheld met kerstattributen, gejongleerd met kerstballen en worden er absurde kerstscènes gespeeld...   'Crazy Christmix' is geschikt voor kerstmarkten, winkelcentra en andere gelegenheden waar het publiek onderweg even iets van de kerstsfeer wil proeven. Doordat ze een programma met allemaal losse nummers spelen kan het publiek op ieder moment aansluiten. De diverse sets kunnen op één of meerdere (semi-)overdekte plaatsen gespeeld worden. De act is gemakkelijk te programmeren, want met de mobiele geluidsinstallatie kunnen ze zich eenvoudig verplaatsen.

Pagina's