ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391 | Entertainment - Events - Film - Active - Promotions
' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

'Dolle pret met Bart Juwett'

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
 Kindershow boeken, dan is Bart Juwett's Dolle Pret met Bart Juwett een goede keus!Al ruim 25 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!! Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten…Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show brengt Bart Juwett een weergaloos ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!Uitermate geschikt voor theater, dorpshuizen, feesttenten, etc. Carnaval, Sinterklaas, zomerfeest, of voor wat u ook te vieren heeft!REACTIES:Optreden 8 februari in Hoensbroek - CarnavalJean Schoonbroodt: "Zeer leuk optreden! Kinderen hebben het super gevonden. Zeer leuke reactie's gekregen op het optreden."Cijfer: 9 Optreden 27 april in Oud-Beijerland - KoningsdagCobi Crucq: "We hebben heel veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen op de twee optredens van Bart Juwett. Zeker voor herhaling vatbaar." Cijfer: 9Optreden 5 mei in Amsterdam - SpeeltuinverenigingVicky Tuil: "Zowel de kinderen als de volwassenen hebben enorm van Bart Juwett genoten. Zijn show was fantastisch."Cijfer: 9 Optreden 25 augustus in Amsterdam - KinderopvangJeanet Boot: "De kinderen hebben genoten van de show! Leuk repertoire en goede interactie met de kinderen. Het was een top middag!"Cijfer: 9Optreden 27 april in Oud-Beijerland - KoningsdagCobi Crucq: "Bart weet altijd weer de kinderen en hun ouders op een boeiende en leuke manier te amuseren. De tijd vliegt om als hij bezig is. Daarnaast is Bart ook nog gewoon een leuke gezellige vent. Super goed en zeker een aanrader." Cijfer: 10Optreden 27 april in Andijk - KoningsdagDorothy Schenk: "Het was weer geweldig."Cijfer: 10Optreden 19 juli in Schijdel - VakantieweekMaaike Veldhuis: "Erg leuke show voor jong en oud."Cijfer: 9

'Het Mooiste Van Sesamstraat'

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Dansen, zingen en springen met de Sesamstraat characters.Deze interactieve liedjesshow is een podiumprogramma van een half uur waarin de leukste liedjes uit de Sesamstraat theaterhits ‘Het Mooiste van Sesamstraat’ en ‘Elmo is Jarig’ voorbij komen. Samen met een enthousiaste presentator dansen, zingen en springen Bert & Ernie, Elmo en Tommie tijdens deze half uur durende minishow. Aansluitend komen de hoofdrolspelers van het podium om hun fans te ontmoeten, de hand te schudden en een knuffel te geven. Inclusief decor, exclusief podium en techniek. (Techniek en overdekt podium verplicht) Daar iedere locatie uniek is maken wij hiervoor graag een offerte op maat.  De show en Meet & Greet kunnen eventueel ook meerdere malen op een dag uitgevoerd worden (prijs op aanvraag). Sesamstraat boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)Sesamstraat is te vinden via;Sesamstraat regelen, Sesamstraat arrangeren, Sesamstraat huren, Sesamstraat boeken, Sesamstraat informatie, Sesamstraat biografie, Sesamstraat boekingsburo, Sesamstraat boekingsbureau, Sesamstraat artiestenbureau, Sesamstraat prijzen, Sesamstraat inhuren, Sesamstraat offerte, Sesamstraat bookings, Sesamstraat boekingskantoor, Sesamstraat boekingen, Sesamstraat kosten. 

'Rap op Maat' show

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
'Rap op Maat' show
De naam zegt het al, er wordt een rap gecreëerd waarbij de inhoud van de raptekst afgesteld is op de informatie die U erin verwerkt wil hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rap over uw bedrijf, uw instelling, of een belangrijke conferentie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van promotie, het maken van een statement, of een aandenken voor het personeel U levert de informatie en wij verwerken dit tot een raptekst. Deze raptekst wordt vervolgens opgenomen in een professionele studio. Inclusief: -         tekst op maat -         muziek -         opname in studio -         repetities -         uitvoering professionele rappers Exclusief geluid. Referenties: Kamer van Koophandel, ING bank, Optioneel rapworkshop U gaat zelf met behulp van een rapdocent de raptekst creëren. Dit wordt gedaan in de vorm van een rapworkshop.  Het eindresultaat wordt opgenomen door een professionele rapper. Tot slot is het de bedoeling om het eindresultaat live als openingsacts op te treden voor bijvoorbeeld je collega's, afdeling of genodigden.

't Gelag

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
't Gelag
Een avond vol ouderwetse gezelligheid, met middeleeuwse klanken, dat is waar 't Gelag een grote specialist in is. Deze volksmuziekgroep heeft een zeer authentiek repertoire dat varieert van middeleeuwse tot traditionele Nederlandse, Vlaamse of Franse volksmuziek. Het instrumentarium van 't Gelag is naast mooi om naar te luisteren ook zeer bezienswaardig. Draailier, doedelzak, ruispijp, gitaar, mandoline, harmonica, accordeon, cornemuse, fluit en kromhoorn zijn de instrumenten die tijdens hun optredens worden bespeeld. Uiteraard worden er naast instrumentale stukken ook liederen ten gehore gebracht. 't Gelag heeft een CD uitgebracht, "Dreun", die in de vakbladen lovende kritieken ontving. Daarnaast is 't Gelag te zien en te horen geweest bij verschillende programma's van de KRO en bij het NOS programma "'t Klokhuis".

(Dinner)show The Greatest Showman

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMANHet thema van deze show is The Greatest Showman, geïnspireerd op de succesvolle bioscoopfilm met Hugh Jackman. Alle nummers uit de film worden op originele wijze gebracht en de gasten zullen meegenomen worden op een swingende ‘feel good’ reis naar het circus van toen en nu.Come join the circus!(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN is te vinden via;(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN regelen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN arrangeren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN huren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN  informatie, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN biografie, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingsburo, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingsbureau, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN artiestenbureau, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN prijzen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN inhuren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN offerte, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN bookings, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingskantoor, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN kosten.(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

3 J's

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
3J’S boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com“Als het hart de plek is waar emoties leven, dan zijn dit alle kamers, alle vormen die emoties kunnen bevatten.” Zo omschrijft gitarist Jaap de Witte de liedjes op het tweede album van 3JS en verklaart terloops de albumtitel ‘Kamers Van M’n Hart’. Grote onderwerpen als leven, dood, liefde, verlangen, hoop en wanhoop komen voorbij, gegoten in de vorm van melodieuze Nederlandstalige popliedjes. De teksten gaan over universele thema’s als de zucht naar vrijheid (Bevlogen Als Vogels), opgroeien in een besloten gemeenschap (Die Laatste Dag) en je leven op je eigen manier invullen (Alles Overnieuw). Al zijn de thema’s soms zwaar, altijd is daar die hoopgevende toon en een flinke dosis dorpse realiteitszin.Met ‘Kamers Van M’n Hart’ staat het virtuoze trio op een splitsing van wegen. Blues en rock vormen nog immer de inspiratiebron in combinatie met ouderwetse vissersballades en invloeden uit Engelse, Ierse en Zweedse folk. Invloeden die nou eenmaal horen bij 3JS. “Wij luisteren naar veel soorten muziek, maar staan tot ons middel in de Volendamse klei. Dat verloochent zich niet. Dit zijn onze schoenen, hier staan we in,” aldus de Witte. Die typische stijl, inclusief traditionele instrumenten als mandoline, fluit en viool, is te horen op nummers als ‘Drinklied’ en het troubadourachtige ‘Leef En Strijd’.Maar ‘Kamers Van M’n Hart’ is muzikaal veelzijdiger dan het debuut ‘Watermensen’, waar deze folk-invloeden de boventoon voerden: zo horen we Afrikaans gezang in het titelnummer, reggae in ‘Groen, Geel, Rood’ en Balkan-invloeden in ‘Laat Ze Dansen’. Toch zijn het vooral de meeslepende popnummers als single ‘Hou Van Mij’, ‘Neem Me Mee’ en ‘Die Laatste Dag’ die laten horen dat 3JS getalenteerde componisten zijn die een groot muziekpubliek aanspreken; van mensen die houden van volkse muziek tot liefhebbers van kwaliteitspop en rockmuziek. De mix is kleurrijk en uitdagend en geeft aan dat 3JS zich niet laten beperken in hun muzikale vrijheid omdat ze toevallig uit dat bekende vissersdorp komen. “Wij proberen tekstueel en muzikaal verder te gaan dan onze collega’s, met zwaardere teksten en gebruik van elektrische gitaren. Wij zijn op zoek naar de combinatie van het Nederlandstalige lied met een poprockachtige begeleiding.”‘Kamers Van M’n Hart’ is opgenomen in de Votown Studio waar 3JS mede-eigenaar van zijn. Het feit dat het trio gemiddeld 25 optredens per maand gaf het afgelopen jaar, maakte dat het allemaal wat langer duurde dan ze hadden voorzien, vooral omdat ze alles zelf doen: schrijven, spelen, zingen, arrangeren, produceren en het inhuren van gastmuzikanten. Voor de mix riepen ze de hulp in van Gordon Groothedde, befaamd voor zijn rocksound. “De keuze voor Gordon was een bewuste. Wij houden van een stevig geluid, al schrijven we natuurlijk gewoon romantische Hollandse liedjes. Hij fungeerde als een soort supervisor, zorgde ervoor dat het in een bepaald sfeerbeeld bleef.”Het is in twee jaar tijd hard gegaan met 3JS. Na vijf jaar lang wereldberoemd te zijn geweest binnen de dorpsgrenzen van Volendam, brachten 3JS in juni 2007 hun debuutalbum ‘Watermensen’ uit. De van dat album uitgebrachte singles ‘Net Alsof’, ‘Wiegelied’, en ‘Watermensen’ belandden in de Top 10, en het drietal werd steeds bekender, o.a. door hun optreden in de real life soap De Zomer Voorbij van Jan Smit. In januari dit jaar ontvingen de heren een Originele Rembrandt. Deze prijs wordt toegekend door de Stichting Nederlandse Muziek aan albums die zich onderscheiden door oorspronkelijke teksten en composities. Ook kregen ze een Zilveren Harp - de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent - uit handen van Buma Cultuur voor het album ‘Watermensen’.Komend najaar spelen 3JS in het voorprogramma van Jan Smit tijdens de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour. Het is niet alleen hun manier om zo Jan te bedanken voor zijn trouwe support,  maar tevens een uitgelezen kans om een groot publiek te bereiken. Een publiek dat het Nederlandstalige lied omarmt maar ook openstaat voor nieuwe dingen. “Als je je bindt aan Jan Smit, vindt men blijkbaar dat je in een hokje gestopt moet worden. Maar de luisteraar bepaalt nog altijd zelf waar wij als band thuishoren. Vooroordelen blijven toch wel bestaan. Daarom zijn we nu op een punt gekomen dat we niet meer zeuren, we spelen waar we kunnen en spelen onze liedjes zo goed mogelijk. Je moet de harten van de mensen bereiken via de muziek. Dan worden de vooroordelen vanzelf wel bestreden3J’S is te vinden via;3J’S regelen, 3J’S arrangeren, 3J’S huren, 3J’S boeken, 3J’S  informatie, 3J’S biografie, 3J’S boekingsburo, 3J’S boekingsbureau, 3J’S artiestenbureau, 3J’S prijzen, 3J’S inhuren, 3J’S offerte, 3J’S bookings, 3J’S boekingskantoor, 3J’S boekingen, 3J’S kosten.3J’S boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

3d Lasershow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
3D lasershow is nu te boeken! Uniek in Nederland!! Voor boekingen en inlichting bel +31.73.644.0773 of email naar info@itb-entertainment.com Begin 2011 lanceerde ITB Events de nieuwe experience, 3D illusies. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche. 3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving. Deze nieuwe ervaring is geschikt voor attractieparken, (sport)evenementen, bioscopen, clubs, bedrijfsmatige toepassingen zoals produktpresentatie, opening, beurzen, tentoonstellingen etc. Het systeem zal ook zijn intrede doen bij architectenbureaus, engineering en constructiebureaus, automotive- en transportbedrijven, productiebedrijven en media & entertainment bedrijven. We hebben een range van modellen ontwikkeld die beschikbaar zijn vanaf mei 2011. 3D illusies voorstellen worden op maat gemaakt en daarom prijs op aanvraag. Wij zijn een totaalpartner en zullen ons bezighouden met het gehele proces van idee ontwikkeling, installatie van de apparatuur tot en met onderhoud en het uitvoeren van de show. Voor de creatie van de show hebben wij verschillende partners beschikbaar. Neem contact op met ons voor meer informatie!   3d laser boeken kan bij ITB Events via email info@itb-entertainment.com of bel NL +31.73.644.0773, NL +31.20.497.0391 of B +32.14.439.496   Andere spectaculaire programma’s met laser zijn; Laser silhouette, Beambox of standaard lasershow.

3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comNiet alleen is het 3D schilderen altijd een grote uitdaging m.b.t. creativiteit en vaardigheid, het is ook een fantastisch sociaal gebeuren met veel interactie met het publiek. Onze 3D- tekenaars hebben inmiddels de beschikking over een groot internationaal referentiekader; Dubai, Kenia, V.S., Qatar, China etc.Afhankelijk van ondergrond en grootte van de tekening, duurt het enkele dagen voordat het kunstwerk is vervaardigd en blijft het tot enkele weken tot maanden zichtbaar.Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘bekende karakters of unieke objecten‘ op de achtergrond. Wat dacht u van rondzwevende ruimteschepen, een piratenschip of samen met bijvoorbeeld James bond op de foto?  Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY is te vinden via;3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY regelen, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY arrangeren, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY huren, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boeken, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY  informatie, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY biografie, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boekingsburo, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boekingsbureau, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY artiestenbureau, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY prijzen, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY inhuren, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY offerte, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY bookings, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boekingskantoor, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boekingen, 3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY kosten.3D STREETPAINTING & AUGMENTED REALITY boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

4U

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
4U boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comNederland is een nieuwe boyband rijker! Ze noemen zich 4U en de boys wonnen vanavond glansrijk de finale van het SBS 6 programma The Next Boy/Girl Band. Hun single BITTER TASTE werd het vaakst gedownload. 4U wordt gevormd door vier boys. Luca en Toon kregen van het publiek de meeste stemmen. Tiago en Jamie werden door de platenmaatschappij 8Ball Music uitgekozen, die de single BITTER TASTE van 4U zal uitbrengen. Het was de bedoeling dat voor de girlband GRLBND ook één van de vijf deelnemers zou afvallen. Maar jurylid John Ewbank besloot dat er ruimte was voor alle vijf girls. Dat is bitter ten opzichte van de afvaller Jeronimo bij de boys. Op social media gingen de fans dan ook goed los! Maar: 4U heeft een platencontract en staan vier maal in Ahoy als het voorprogramma van Nick & Simon. Gefeliciteerd!In The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Het ene team creëert een nieuwe boyband en het andere kamp richt zich op de nieuw te vormen girlband, allebei met als doel aan het eind van de reeks het meest succesvol te zijn.Tijdens de audities van The Next Boy/Girl Band wordt er eerst gekeken naar de looks & moves en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. De kandidaten hebben voor het eerste gedeelte de opdracht gekregen: dress to impress. In hun eigen kleding komen ze op voor een korte playback-act. Wat hebben ze aan? Wat zijn hun beste dansmoves? Wat is hun plan om op te vallen en indruk te maken? Want lukt dat niet, dan zakken ze in het spectaculaire decor letterlijk door de grond… Pas als het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen. De kandidaten moeten hun plek in het team ‘op leven en dood’ verdedigen tot aan het einde van de auditieshows, want ze kunnen elk moment vervangen worden. In de laatste twee live shows zullen de twee teams, bestaande uit ieder zes bandleden, worden teruggebracht naar drie definitieve leden. De beide bands zijn nu gevormd en krijgen ieder een platendeal en een eerste eigen single. De band wiens single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen zal in de live finale op 14 oktober worden bekroond tot de enige échte winnaar.Boyband8Ball Music is de platenmaatschappij achter de jongensgroep die wordt geformeerd onder leiding van Tony van de Berkt. Hij heeft in de muziekwereld jarenlang ervaring opgedaan als directeur van 8Ball Music en hij is de zoon van oud-radio-dj en platenbaas Tony Berk. 8Ball Music, verantwoordelijk voor artiesten als Alain Clark, Sanne Hans en DI-RECT, zal uiteindelijk ook de muziek van de boyband uitbrengen.Tony wordt bijgestaan door Babette Labeij, de bekendste vocal coach van Nederland. Sinds 2000 heeft ze haar eigen zangschool en als zangcoach was zij betrokken bij onder meer het Junior Songfestival, Idols, Popstars, X Factor, The Voice of Holland en The Voice Kids.Met Nick Schilder is het team compleet. Het grote publiek maakte al even kennis met hem toen hij deelnam aan Idols. De afgelopen tien jaar heeft hij als één helft van het duo Nick & Simon zijn sporen als topartiest al ruimschoots verdiend.JaimyDe 27-jarige Jaimy, artiestennaam Jaimy Elia, is afgestudeerd aan de Popacademie en gaat binnenkort aan de slag als logistiek vertegenwoordiger. Toen hij twintig jaar oud was, deed hij mee aan X Factor met de 23-jarige Boy. Samen vormden ze het succesvolle duo BadBoyz en schopten het tot de zevende liveshow. Jaimy deed verder mee aan de Soundmixshow, Popstars en The Winner Is.Wat het meeste indruk op hem heeft gemaakt, is dat hij in de finale stond van de Soundmixshow. Op datzelfde moment lag zijn broer namelijk in coma door een heftig motorongeluk.LucaDe 17-jarige Luca heeft zijn havo-diploma behaald en start na de zomer met de hbo-opleiding Media en Entertainment Management in Haarlem. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag. De half Surinaamse, half Italiaanse is vrijgezel. Luca heeft zijn liefde voor muziek van zijn vader. Zijn vader is eigenaar van Blond and Hazelnut en organiseert house- en dancefeesten. Als klein jongetje mocht Luca af en toe mee. Zijn ouders zijn gescheiden. Doordeweeks woont hij bij zijn moeder in Zaandam en in het weekend is hij vaak in Den Haag bij zijn vader.Luca is sinds kort gestart met zangles. In het verleden heeft hij deelgenomen aan The Voice Kids, maar hij is niet verder gekomen dan de preselectie. De zelfverzekerde Luca vindt dat zijn knappe kop een toevoeging is aan de groep. Hij geeft aan dat hij genoeg vrouwelijke aandacht krijgt en dat terwijl hij nog niet eens in de boyband zit.TiagoDe 25-jarige knappe Tiago is geboren in Portugal. Hij is samen met zijn moeder op vijftienjarige leeftijd naar Nederland gekomen om een sportopleiding te gaan volgen. Zijn vader en zusje wonen nog wel in Portugal. Op dit moment studeert Tiago hbo Sport en Bewegen aan de hogeschool Inholland en werkt hij als personal trainer bij 3SIXTY5. Dit is duidelijk te zien aan zijn enorm gespierde lijf.Tiago heeft geen zang- en danservaring, maar heeft wel ervaring met rappen en beatboxen. Dit is echter niet af te zien aan zijn performance, hij zingt en danst zich met veel gemak door zijn auditie. De aandacht die hij van de meiden zal krijgen in een boyband vindt hij superleuk en spannend. Tiago denkt dat hij door zijn Portugese bloed een goede toevoeging zou zijn voor de boyband, want wie wil er nou geen latino in zijn band?ToonDe 20-jarige Toon woont thuis bij zijn ouders in Schiedam. De zelfverzekerde Toon is vrijgezel en daar geniet hij met volle teugen van; hij houdt wel van de meisjes. Hij volgt nu geen studie, maar werkt bij een salesbedrijf voor goede doelen. Hij heeft een half jaar op het conservatorium gezeten, maar dat bleek toch niks voor hem te zijn. Hij wil graag naar de Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment.Op de middelbare school heeft Toon in een schoolband gezeten. Hij speelt gitaar, piano en ukelele. Deze grappenmaker is zo gek als een deur en neemt anderen graag in de maling. Ondanks dat hij er wel iets van weg heeft, is hij geen albino. Hij krijgt vaak te horen dat hij op Geert Wilders of Dries Roelvink lijkt, maar dat laat hem geheel koud; sterker nog hij heeft heel veel zelfspot.4U is te vinden via;4U regelen, 4U arrangeren, 4U huren, 4U boeken, 4U  informatie, 4U biografie, 4U boekingsburo, 4U boekingsbureau, 4U artiestenbureau, 4U prijzen, 4U inhuren, 4U offerte, 4U bookings, 4U boekingskantoor, 4U boekingen, 4U kosten.4U boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

4U

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
4U boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comNederland is een nieuwe boyband rijker! Ze noemen zich 4U en de boys wonnen vanavond glansrijk de finale van het SBS 6 programma The Next Boy/Girl Band. Hun single BITTER TASTE werd het vaakst gedownload. 4U wordt gevormd door vier boys. Luca en Toon kregen van het publiek de meeste stemmen. Tiago en Jamie werden door de platenmaatschappij 8Ball Music uitgekozen, die de single BITTER TASTE van 4U zal uitbrengen. Het was de bedoeling dat voor de girlband GRLBND ook één van de vijf deelnemers zou afvallen. Maar jurylid John Ewbank besloot dat er ruimte was voor alle vijf girls. Dat is bitter ten opzichte van de afvaller Jeronimo bij de boys. Op social media gingen de fans dan ook goed los! Maar: 4U heeft een platencontract en staan vier maal in Ahoy als het voorprogramma van Nick & Simon. Gefeliciteerd!In The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Het ene team creëert een nieuwe boyband en het andere kamp richt zich op de nieuw te vormen girlband, allebei met als doel aan het eind van de reeks het meest succesvol te zijn.Tijdens de audities van The Next Boy/Girl Band wordt er eerst gekeken naar de looks & moves en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. De kandidaten hebben voor het eerste gedeelte de opdracht gekregen: dress to impress. In hun eigen kleding komen ze op voor een korte playback-act. Wat hebben ze aan? Wat zijn hun beste dansmoves? Wat is hun plan om op te vallen en indruk te maken? Want lukt dat niet, dan zakken ze in het spectaculaire decor letterlijk door de grond… Pas als het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen. De kandidaten moeten hun plek in het team ‘op leven en dood’ verdedigen tot aan het einde van de auditieshows, want ze kunnen elk moment vervangen worden. In de laatste twee live shows zullen de twee teams, bestaande uit ieder zes bandleden, worden teruggebracht naar drie definitieve leden. De beide bands zijn nu gevormd en krijgen ieder een platendeal en een eerste eigen single. De band wiens single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen zal in de live finale op 14 oktober worden bekroond tot de enige échte winnaar.Boyband8Ball Music is de platenmaatschappij achter de jongensgroep die wordt geformeerd onder leiding van Tony van de Berkt. Hij heeft in de muziekwereld jarenlang ervaring opgedaan als directeur van 8Ball Music en hij is de zoon van oud-radio-dj en platenbaas Tony Berk. 8Ball Music, verantwoordelijk voor artiesten als Alain Clark, Sanne Hans en DI-RECT, zal uiteindelijk ook de muziek van de boyband uitbrengen.Tony wordt bijgestaan door Babette Labeij, de bekendste vocal coach van Nederland. Sinds 2000 heeft ze haar eigen zangschool en als zangcoach was zij betrokken bij onder meer het Junior Songfestival, Idols, Popstars, X Factor, The Voice of Holland en The Voice Kids.Met Nick Schilder is het team compleet. Het grote publiek maakte al even kennis met hem toen hij deelnam aan Idols. De afgelopen tien jaar heeft hij als één helft van het duo Nick & Simon zijn sporen als topartiest al ruimschoots verdiend.JaimyDe 27-jarige Jaimy, artiestennaam Jaimy Elia, is afgestudeerd aan de Popacademie en gaat binnenkort aan de slag als logistiek vertegenwoordiger. Toen hij twintig jaar oud was, deed hij mee aan X Factor met de 23-jarige Boy. Samen vormden ze het succesvolle duo BadBoyz en schopten het tot de zevende liveshow. Jaimy deed verder mee aan de Soundmixshow, Popstars en The Winner Is.Wat het meeste indruk op hem heeft gemaakt, is dat hij in de finale stond van de Soundmixshow. Op datzelfde moment lag zijn broer namelijk in coma door een heftig motorongeluk.LucaDe 17-jarige Luca heeft zijn havo-diploma behaald en start na de zomer met de hbo-opleiding Media en Entertainment Management in Haarlem. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag. De half Surinaamse, half Italiaanse is vrijgezel. Luca heeft zijn liefde voor muziek van zijn vader. Zijn vader is eigenaar van Blond and Hazelnut en organiseert house- en dancefeesten. Als klein jongetje mocht Luca af en toe mee. Zijn ouders zijn gescheiden. Doordeweeks woont hij bij zijn moeder in Zaandam en in het weekend is hij vaak in Den Haag bij zijn vader.Luca is sinds kort gestart met zangles. In het verleden heeft hij deelgenomen aan The Voice Kids, maar hij is niet verder gekomen dan de preselectie. De zelfverzekerde Luca vindt dat zijn knappe kop een toevoeging is aan de groep. Hij geeft aan dat hij genoeg vrouwelijke aandacht krijgt en dat terwijl hij nog niet eens in de boyband zit.TiagoDe 25-jarige knappe Tiago is geboren in Portugal. Hij is samen met zijn moeder op vijftienjarige leeftijd naar Nederland gekomen om een sportopleiding te gaan volgen. Zijn vader en zusje wonen nog wel in Portugal. Op dit moment studeert Tiago hbo Sport en Bewegen aan de hogeschool Inholland en werkt hij als personal trainer bij 3SIXTY5. Dit is duidelijk te zien aan zijn enorm gespierde lijf.Tiago heeft geen zang- en danservaring, maar heeft wel ervaring met rappen en beatboxen. Dit is echter niet af te zien aan zijn performance, hij zingt en danst zich met veel gemak door zijn auditie. De aandacht die hij van de meiden zal krijgen in een boyband vindt hij superleuk en spannend. Tiago denkt dat hij door zijn Portugese bloed een goede toevoeging zou zijn voor de boyband, want wie wil er nou geen latino in zijn band?ToonDe 20-jarige Toon woont thuis bij zijn ouders in Schiedam. De zelfverzekerde Toon is vrijgezel en daar geniet hij met volle teugen van; hij houdt wel van de meisjes. Hij volgt nu geen studie, maar werkt bij een salesbedrijf voor goede doelen. Hij heeft een half jaar op het conservatorium gezeten, maar dat bleek toch niks voor hem te zijn. Hij wil graag naar de Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment.Op de middelbare school heeft Toon in een schoolband gezeten. Hij speelt gitaar, piano en ukelele. Deze grappenmaker is zo gek als een deur en neemt anderen graag in de maling. Ondanks dat hij er wel iets van weg heeft, is hij geen albino. Hij krijgt vaak te horen dat hij op Geert Wilders of Dries Roelvink lijkt, maar dat laat hem geheel koud; sterker nog hij heeft heel veel zelfspot.4U is te vinden via;4U regelen, 4U arrangeren, 4U huren, 4U boeken, 4U  informatie, 4U biografie, 4U boekingsburo, 4U boekingsbureau, 4U artiestenbureau, 4U prijzen, 4U inhuren, 4U offerte, 4U bookings, 4U boekingskantoor, 4U boekingen, 4U kosten.4U boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Pagina's