Speciale acts | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Speciale acts

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

'Rap op Maat' show

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
'Rap op Maat' show
De naam zegt het al, er wordt een rap gecreëerd waarbij de inhoud van de raptekst afgesteld is op de informatie die U erin verwerkt wil hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rap over uw bedrijf, uw instelling, of een belangrijke conferentie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van promotie, het maken van een statement, of een aandenken voor het personeel U levert de informatie en wij verwerken dit tot een raptekst. Deze raptekst wordt vervolgens opgenomen in een professionele studio. Inclusief: -         tekst op maat -         muziek -         opname in studio -         repetities -         uitvoering professionele rappers Exclusief geluid. Referenties: Kamer van Koophandel, ING bank, Optioneel rapworkshop U gaat zelf met behulp van een rapdocent de raptekst creëren. Dit wordt gedaan in de vorm van een rapworkshop.  Het eindresultaat wordt opgenomen door een professionele rapper. Tot slot is het de bedoeling om het eindresultaat live als openingsacts op te treden voor bijvoorbeeld je collega's, afdeling of genodigden.

Acrobatie Acts

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Acrobatie Acts
Acrobatie Acts is opgericht door drie vrienden met verschillende achtergronden in het artistieke milieu. Zij besloten om hun individuele krachten en ervaringen samen te brengen in producties waarbij dans, acrobatie en theater samenkomen en worden vermengd tot een nieuw geheel. In dit gezelschap hebben de spelers hun eigen stijl, kwaliteiten en persoonlijkheid en daardoor duidelijke meerwaarde voor presentaties. Ook samen kunnen ze daardoor een verrassende performance geven waar nog lang over nagepraat zal worden. Zowel hun technische en fysieke, als hun artistieke bijdrage is belangrijk, om via deze interactie het creatieve vlak steeds meer te stimuleren. Tijdens het creatieproces zijn we op zoek naar de momentane balans tussen vloeiende organische en rauwe dynamische bewegingen, grote snelle sequenties en fysieke nuances, tussen muziek en de stiltes ertussen, die kenmerkend en bepalend zijn voor de stijl van de choreografie.Laat u verrassend en informeer naar de veelzijdige mogelijkheden van de acrobaten van ITB entertainment Group.

Alle 13 Jaanke

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Super(goed)fout, Hilarisch, Tranentrekkend, Indrukwekkend en vooral...FEEST ! Welkom bij Ciska, Guan en Knee : ALLE 13 JAANKE ! ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso's en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek ! FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die o.a. de feesthits ‘Arrogante Kwal', ‘In ons Dafke' en ‘Jaank Jodel' naar een groot succes wisten te bezingen ! Hun single ‘Witte Eend' wordt zelfs gezien als één van de grootste carnavalskrakers van 2010. Dat zij veel meer in hun mars hebben, bewijzen onze smartvrienden met hun nieuwe single (dubbele a-kant) ‘Playa' en ‘Doelpunt voor Oranje'! Heerlijke zomerse klanken, in een Jaanksausje gegoten en ook nog eens een steun in de rug voor ons Oranjelegioen tijdens het WK van 2010! Hiermee bewijzen de Jaankers hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn ! Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie ras-artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel ! Maarrrrrr......... U bent Gewaarschuwd !

Body Art Show

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een spectaculaire show waarin Nederlands kampioen Udo Filon op spectaculaire wijze zijn (dansende) modellen omtovert in kleurrijke en kunstzinnige wezens. Ze worden als showelement live opgespoten met een tweedelige airbrush techniek die hij beheerst. Hierna treden de modellen al dansend op tussen het publiek. Afhankelijk van het thema en de wensen van de opdrachtgever kan kleding en kunnen paintkleuren worden aangepast. We beschikken over een uitgebreid paintassortiment (o.a. fluorescerend).  

Carnaval 2019 met top acts

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bent U nog op zoek naar de juiste invulling voor de carnaval 2019? Wij hebben diverse mogelijkheden zoals kindershows, dansshows, bands en natuurlijk disco met zowel regionale als landelijke krakers. Kindershows en feestacts Konfetti Bart Juwett          Andre van Duin imitator  Clown Babello             Anders met Sander     Clown Menno Erico                             Francesco                   Marcel & Company Bart, Bertus & Friends buikspreekactMuziek Mister Right Allez Allez Knappe Koppen Best 4 Dimz Domino Funky Domino Acts Alphen zusjes Dario Susanne Marcel Alex Charly Rob Ronald Dries Roelvink Activiteiten Suikerspin kabouter Bouwen met LEGO stenen Warner Game Moov Grand Prix Disney Kids Place Knutsel Schminken En vele andere! Bel, email of chat met een van onze medewerkers voor een goed advies en carnavalesk voorstel.

Dan Lefay

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dan Lefay
Dan LeFay is in staat om met groot improviserend vermogen en zijn magische metaforen een rode draad te vlechten tussen de verschillende presentaties.   Met zijn illusies zet Dan visuele ankers neer waar het publiek naar kan refereren.   Magisch management. Met deze voorstelling zette Dan LeFay zich vanaf 2000 op de kaart als bedrijfsillusionist. Een concept waarin vorm en inhoud op scherpzinnige manier werd geïntroduceerd. Je hebt iets te vertellen? Zorg er dan voor dat het stukje inhoud dat je wilt delen een minstens zo fascinerende vorm heeft!   Een snelcursus over presentatie, communicatie en creativiteit. Door een spreker en artiest met een originele en gepassioneerde stem, en de bijzondere vaardigheid om je de wereld anders te laten ervaren.   Voor iedereen die de magiër in zichzelf wil ontdekken zonder oog op de werkelijkheid te verliezen!

Event Piano's

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Onze witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met uiteraard Kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kunnen zij uiteraard ook de sneeuw van de daken spelen met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar ze zullen zeker in het Kerstthema blijven. Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende, Event-Piano’s dueling pianoshow. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! Zo zijn er bijvoorbeeld vele Sinatra nummers in het repertoire aanwezig.  

Hustlekidz

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Hustlekidz
The Hustlekidz, Nederland's beste breakdance-crew, is een groep met daarin een aantal top-breakdancers uit Nederland. The Hustlekidz wonnen het afgelopen jaar twee officieuze NK-titels breakdance en 2 jaar op rij hét NK breakdance (DutchBboy Championships 2006-2007 en 2007-2008). Ook buiten Nederland maakt de groep furore door daar veel wedstrijden te winnen en top-wereldcrews te verslaan. Zo werd Menno van Gorp in 2007 wereldkampioen! In maart 2008 won de groep het prestigieuze Bboy Unit Benelux (voorronde voor het WK). De Hustlekidz hebben op het podium gestaan bij o.a. Talib kweli, Rza, Jamai, AliB, maar ook in Tv programma´s als Jensen, Life and Cooking en de Serie Tilburg´s Trots waren zij te zien. Internationaal is de crew inmiddels razend populair. Daarnaast stonden ze in de finale van het SBS6 programma 'Holland's Got Talent'. Bovenstaande is slechts een greep uit het omvangrijke palmares van The Hustlekidz.   Het team van The Hustlekidz bestaat uit 8 dansers met ieder een specialiteit. Tijdens hun shows worden alle disciplines binnen breakdance onder het licht gebracht (van footwork tot powermoves). Een showcase van The Hustlekidz betekent een showcase vol dans, energie en waanzinnige moves!   The Hustlekidz Showfacts: • Diverse acts mogelijk • Gage en beschikbaarheid op aanvraag

Johan Cruijff

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Johan Cruijff imitator (radio 538) Vanaf 1998 ben is Ray al  tekstschrijver voor radio/tv. Hij schrijft voor de TROS 'Dit Was Het Nieuws' en voor Edwin Evers 'Evers Staat Op' Radio 538. In dat best beluisterde radio ochtendprogramma van Nederland schrijft Ray satirische teksten voor Edwin Evers. Tevens speelt hij in dat programma de Johan Cruijff imitatie (de enige imitatie die Edwin niet zélf doet). Vanwege zijn landelijk bekende Johan Cruijff imitatie, wordt Ray veel gevraagd door bedrijven en personen. 'El Salvador' belt dan in, samen met Frank de Boer, tijdens een vergadering, congres of personeelsfeest. Dan krijgt de directie of het personeel 'goede adviezen' van de Maestro himself. Die onuitvoerbare tips en de 'intelligentie' van Frank de Boer, leiden tot grote hilariteit in de zaal. De Johan Cruijff imitator heeft o.a. Gewerkt voor de NOS, Belastingdienst, NOC-NSF, Makro, Ivo Niehe, Frank Wentink, Hennie Huisman, Holland Casino, SBS6, Kopspijkers, Albert Heijn, Deloitte, FC Volendam, Het Ambassadeursnetwerk, Pernod Ricard Nederland, Harrie Goesten groothandel in groente en fruit, etc. etc.

Konfetti - Sint

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Het vrolijkste duo van Nederland heeft dit najaar ook een wervelende Sinterklaasshow! Tijdens dit 45 min. durende spektakel zingen Aaron en Kim de meest feestelijke Sinterklaasliedjes, afgewisseld met de grootste Kinderhits en een heuse skippybal en gilwedstrijd! Met dit voor- of hoofdprogramma met liedjes als 'Zie ginds komt de stoomboot', 'SpongeBob SquarePants' en 'Zie de maan schijnt' gaat het dak er zéker af! Ook zullen zij hierbij hun nieuwste single 'KonFetTi barst los' ten gehore brengen. Zij en natuurlijk Sinterklaas zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.   KonFetTi bestaat uit Kim en Aaron. Kim scoorde eerder al enige bekendheid met meidengroep Twizzle, waarmee zij meerdere malen te zien was op televisie waaronder bij X-Factor en Carlo & Irene. Aaron is ook actief onder de naam Aaron D. en scoorde onlangs met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

Pagina's