Sinterklaas feest | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Sinterklaas feest

sinterklaas feest

Sinterklaas feest organiseren

Maak het Sinterklaas feest een onvergetelijk evenement voor de kinderen met de hulp van ITB Entertainment Group. Het maakt ons niet uit of u de intocht organiseert in uw dorp of een bedrijfsfeest met Sinterklaas. Wij kunnen u helpen om het evenement van A tot Z volledig in te vullen. Van muziek tot Sinterklaas zelf wij kunnen alles voor u regelen. Naast de act kunnen we ook alle zaken eromheen voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging van het evenement of een vergunning voor een openbare intocht van Sinterklaas. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen nog lang napraten over de intocht van de Sint. 

Boek een Sinterklaas show

ITB Entertainment Group kan niet alleen een act regelen, maar ook een compleet Sinterklaas feest organiseren. Wat dacht u van een compleet showprogramma voor de kinderen? ITB Entertainment Group verzorgt een complete show met veel interactie richting de kinderen inclusief licht, geluid, decor en acts. Deze shows worden door onze eigen organisatie ontwikkeld. U kan deze shows exclusief via onze organisatie boeken. Wilt u graag de kinderen van uw personeel verrassen met een uniek Sinterklaas evenement? Neem vandaag nog contact met ons op voor de complete organisatie.

Sinterklaas feest in goede banen leiden

De laatste jaren komt er steeds meer kijken bij de organisatie van het Sinterklaas feest. Als organisatiebureau zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom Sinterklaas. Uiteraard kunnen wij u helpen om er echt een feestje van te maken en alles in goede banen te leiden. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weten we precies wat hiervoor nodig is. Als u tegen problemen aanloopt in de organisatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om er een geslaagd evenement van te maken. 

Boek een compleet Sinterklaas feest

ITB Entertainment Group ontwikkelt haar eigen concepten die u rechtstreeks kan boeken. Doordat u via de bron entertainment boekt kan u gebruik maken van onze korte lijnen bij de organisatie. Van het technische deel tot de vergunningen wij kunnen u van A tot Z helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.