Show openingsact lasershow | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show openingsact lasershow

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

3d Lasershow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
3D lasershow is nu te boeken! Uniek in Nederland!! Voor boekingen en inlichting bel +31.73.644.0773 of email naar info@itb-entertainment.com Begin 2011 lanceerde ITB Events de nieuwe experience, 3D illusies. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche. 3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving. Deze nieuwe ervaring is geschikt voor attractieparken, (sport)evenementen, bioscopen, clubs, bedrijfsmatige toepassingen zoals produktpresentatie, opening, beurzen, tentoonstellingen etc. Het systeem zal ook zijn intrede doen bij architectenbureaus, engineering en constructiebureaus, automotive- en transportbedrijven, productiebedrijven en media & entertainment bedrijven. We hebben een range van modellen ontwikkeld die beschikbaar zijn vanaf mei 2011. 3D illusies voorstellen worden op maat gemaakt en daarom prijs op aanvraag. Wij zijn een totaalpartner en zullen ons bezighouden met het gehele proces van idee ontwikkeling, installatie van de apparatuur tot en met onderhoud en het uitvoeren van de show. Voor de creatie van de show hebben wij verschillende partners beschikbaar. Neem contact op met ons voor meer informatie!   3d laser boeken kan bij ITB Events via email info@itb-entertainment.com of bel NL +31.73.644.0773, NL +31.20.497.0391 of B +32.14.439.496   Andere spectaculaire programma’s met laser zijn; Laser silhouette, Beambox of standaard lasershow.

Beambox

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Beambox; Verrassende act voor opening of als act tussendoor. De Beambox Het best te omschrijven als een gigantische harp van acht laserstralen. Deze laserstralen reiken vanaf de podiumvloer tot hoog aan het plafond en waaieren vanaf daar uit over de hele zaal. Dit alleen is al een imposant gezicht. Alle stralen genereren bij onderbreking een audiosample en/of beeldfragment. Magie, verbazing, interactie en communicatie Omgeven door mystiek komt er uit het niets een mysterieuze gedaante op. Hij 'tovert' plotsklaps een gigantische harp van laser uit de grond. De act begint. Het publiek verbaast zich over de werking van dit bijzondere instrument. De Beambox performer onderbreekt, op theatrale wijze, willekeurig de stralen van de harp. Op een steeds heftiger wordende beat tovert hij de door de klant aangeleverde woorden om tot een muzikaal en uiteindelijk zeer swingend arrangement. Het hoogtepunt van de show wordt veelal gevormd door de interactie die gecreëerd wordt met het aanwezige publiek. Iedereen klapt mee op de themagerichte woorden. Tegen het eind van de act sluit de Beambox performer af met het thema van de dag, de belangrijkste pay-off of een aankondiging van een spreker. Het arrangement blijft heel vaak tot nog lang na het optreden hangen bij het publiek. 

Laser Silhouettes

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Met de Laser silhouettes haalt u een verrassend, muzikaal en showspektakel in huis! Een gegarandeerd wow!-effect Spontaan vliegen er met laser geprojecteerde woorden voorbij. Deze zijn loepzuiver gechoreografeerd op een steeds heftiger wordende beat. De woorden, evenals de animaties, zijn altijd bedrijfs- en/of themagericht. Het absolute klapstuk van dit verhaal is de transformatie. Plotseling transformeren de woorden en/of animaties in een menselijk silhouet. Hierbinnen verschijnt plotseling een menselijke gedaante met dezelfde contouren. Het gevolg is een unieke pas-de-deux waarbij het lasersilhouet zich opeens scheidt van de mens en een eigen leven gaat leiden. Met veel dramatiek herenigt de silhouet zich weer met de mens. Lasersilhouttes is zeer geschikt voor openingen en aankondigingen. De wisseltruc De Lasersilhouettes is ontwikkeld als openingsact voor een evenement. In de regel wordt dit moment opgevolgd door iemand van de directie of een gastspreker. Om deze reden hebben wij standaard een moment ingebouwd waar de danser en spreker ongemerkt van positie wisselen. Een al verrassende show krijgt daardoor een nog verrassender einde. Ineens staat daar je directeur op de plek waar de laserdans plaatsgevonden heeft. Heeft hij de show gedaan of ........