Seizoen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Seizoen

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Acoustic Unlimited

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden! Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.  

Allez Allez

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Allez Allez en Lydia Guiso boeken doet u bij ITB entertainment group 073-6440773 | 020-4970391 of info@itb-entertainment.comKris & Dave zijn twee Belgische muzikanten die heel wat watertjes hebben doorzwommen. Ze speelden met groepen zoals Eli Jones, Go Nutz, Mo Groove, Broncko en begeleidden al heel wat bekende Vlamingen.Allez Allez is niet het standaard coverduo, maar een gewaagde formatie dat op een heel energieke manier zijn nummers brengt. In verschillende sets bouwen zij op van stevige pop en rock tot swingende disco en salsa. In een originele mix wisselen ze de grote internationale en Nederlandstalige klassiekers naadloos af met heel recente top 40-hits.Allez Allez vult voor elke gelegenheid op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Niet alleen hun ruime repertoire, dat geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen, maar ook hun manier van optreden is vol overgave en humor. Zij begeven zich volledig draadloos tussen jouw gasten en staan zo direct in contact met het publiek.Nu is er de mogelijkheid om Allez Allez te boeken met de bekende Vlaamse Lydia Guiso. Zij was tot tweemaal toe te zien in het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson, maar nog belangrijker een `tropische’ verrassing bij Idol’s in 2007. Sindsdien heeft haar zang carrière een hele vlucht gemaakt en heeft ze zichzelf nog meer ontpopt als top zangeres.Samen met Allez Allez brengt Lydia een verrassend muzikaal spektakel!Sound: door de huidige techniek en de versterking kunnen zij een zeer uitgebreid en totaal muziekprogramma brengen.Mobiel: ze bewegen zich draadloos door het publiek, waardoor ze de mensen op een speelse manier kunnen benaderen.Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.ALLEZ ALLEZ is te vinden via;ALLEZ ALLEZ regelen, ALLEZ ALLEZ arrangeren, ALLEZ ALLEZ huren, ALLEZ ALLEZ boeken, ALLEZ ALLEZ  informatie, ALLEZ ALLEZ biografie, ALLEZ ALLEZ boekingsburo, ALLEZ ALLEZ boekingsbureau, ALLEZ ALLEZ artiestenbureau, ALLEZ ALLEZ prijzen, ALLEZ ALLEZ inhuren, ALLEZ ALLEZ offerte, ALLEZ ALLEZ bookings, ALLEZ ALLEZ boekingskantoor, ALLEZ ALLEZ boekingen, ALLEZ ALLEZ kosten.ALLEZ ALLEZ boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)REACTIES:Mevr. Schaubroeck - Indusign NV:"Heel erg bedankt voor de vlotte en goede samenwerking. Alle gasten waren vol lof over het fantastische optreden. We werden zelfs meerdere keren aangesproken voor jullie contactgegevens. ECHT TOP, jullie maakten dit uniek evenement af!" 

Charles Dickens Trio

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Sfeervolle ‘kerstsongs’ brengen ze akoestisch ten gehore. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.   

Corazon Latino

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
CORAZóN LATINO nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar 's werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika CORAZóN LATINO is uniek in zijn soort door het feit dat het een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue. CORAZóN LATINO altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met CORAZóN LATINO.

De Sneeuwvrouw

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Sneeuwvrouw
Hoe prachtig zou het kunnen zijn om de sfeer op uw jaarlijkse kerstmarkt nog enigszins te verhogen met kerst- en sfeermuziekjes, gespeeld op een dwarsfluit door ...........een sneeuwpop! Op haar sleetje staat een kerstboom, met kerstkransjes voor de allerkleinsten. Zij speelt en zingt de meest romantische muziek uit alle windstreken……en ze laat het zelfs plaatselijk sneeuwen als ze goed gehumeurd is!!! Maar........ze heeft het zo koud, en lijkt haast te bevriezen op de straatstenen..... Soms - als het budget het toelaat - komt daar Olivier aan op zijn sleetje, die zich heel alleen en eenzaam voelt, en bij de sneeuwpop zijn hart lucht, omdat niemand naar hem luistert. Door zijn prachtige gitaarklanken krijgt de sneeuwpop zelfs blosjes op dr wangen en samen worden ze hartverwarmend, voor elkaar en voor het publiek....

Dickens animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dickens animatie
What the Dickens? De geur van dennenbomen en lekker eten. Pakjes onder de Kerstboom. Maretak in de deuropening. En natuurlijk: handenvol muziek. Kerstliederen oud en nieuw. Ze worden allemaal a capella gezongen door het duo "What the Dickens?". In stijlvolle kostuums uit Dickens tijd, met welluidend gezang en een kwinkslag hier en daar, brengen ze overal de juiste sfeer. Ze weten de gevoelige snaren te raken en brengen warmte en gezelligheid rondom kampvuren en in elke zaal en ruimte waar men maar Kerstmis wil vieren. "Deck the halls… En ook de tafel!"

Dixieland orkest voor ieder thema

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dixieland-Jazz-feestmuziek-pietenorkest-kerstorkest-clownsorkest-paashaasorkestDeze Jazzband bestaat al sedert 1991 en draait op volle toeren zowel in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Een zeer jong team, een ieder is afgestudeerd aan het Conservatorium.The Streetparade-band geeft een eigen sound aan het repertoire en klinkt daarom niet als een van de vele Jazzbands, o.a. ook rock & roll, pop medleys, feestmuziek, en walsmuziek, en veel meer, dus zeer geschikt voor iedere gelegenheid. Hun werkzaamheden bestaan uit: openingen van Winkels, Kantoren, Braderieën, Personeelsfeesten, Themafeesten, Recepties, Festivals, Pretparken, Vakantieparken, etc.The Streetparade-band speelt akoestisch, ambulant en op podia.

Fietspieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fietspieten
  Deze acrobatische zwarte pieten halen doldwaze capriolen uit op hun éénwielers of BMX-fiets.  

Kerst met Allez Allez

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professioneel muzikaal duo met diverse gitaren, meerstemmige zang en zender installatie. Meer dan alleen muziek. Een lach op ieders gezicht is voor hun een missie voor de kerst!

Koorenbouters

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
          Koorenbouters boeken voor uw evenement? Tijdens de kerstperiode zijn zij te boeken als Charles Dickens orkest! Er zijn nog enkele mogelijkheden voor december 2012! Vol enthousiasme verzorgen zijn het muzikale entree van uw evenement, lopen muzikaal over de kerstmarkt of brengen achtergrond muziek in uw winkelcentrum. Muziekgroep De Koorenbouters is opgericht rond Hemelvaartsdag 1975 in Dordrecht. De groep bestaat uit 14 "heren" die redelijk veel gemeen hebben. De belangrijkste gemene deler is: zin in muziek en gezelligheid. De oprichters waren allemaal allround honkballers bij : The Hawks te Dordrecht. De echte faunakenners weten dat een Koorenbouter een libelsoort is en het helemaal niets te maken heeft met, zoals de Belgen het noemen "Groanschaiters". De samenstelling van de groep is 2 man slagwerk, 2 trombones, 2 tuba's, 4 trompetten en een sousafoon. tijdens het carnaval treden de Koorenbouters veelal in Brabant en Limburg. Steden als Eindhoven, Geleen, Uden, Weert, Den Bosch, Mierlo en nog vele andere plaatsen liggen aan hun voeten. Daarnaast worden diverse sportevenementen muzikaal opgeluisterd en treden zij op als Zwarte Pietenorkest of als Kerstmannen. Op de eerste zaterdag van het jaar geven zij, al zo'n tien jaar, een feest in de unieke ambiance van Circus Royal. De circusacts worden afgewisseld met de uitgenodigde bevriende kapellen. Informeer vrijbljvend naar de vele mogelijkheden van de Koorenbouters of het Charles Dickens orkest!    

Pagina's