Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Vertical Catwalk

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De mode van uw winkel of in uw winkelcentrum om een wel heel bijzondere manier showen? VERTICAL CATWALK is een modeshow met modellen die niet horinzontaal maar verticaal over een catwalk de kleding showen. Een absolute top publiekstrekker!

Verwen Corner

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
VERWEN CORNER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet een fijne neus voor de juiste sfeer, aankleding garanderen wij een ultieme beauty beleving waarbij u alleen maar hoeft te genieten! Met onze professionals geheel gestyled in de sferen van uw evenement wachten zij de gasten met veel enthousiasme op. Onze creatieve visagisten staan klaar met alle kleuren van de regenboog en kwast om uw gasten een (kleine) metamorfose te laten ondergaan!Van heel natuurlijk tot extreem! Aangepast aan het thema van het evenement!Make-up in al zijn diversiteit!De ‘Beauty professionals ’ bestaan uit professionele visagisten.De adviezen zijn professioneel en de resultaten van onze werkzaamheden zijn betoverend en fantastisch om te ondergaan. In de wereld van evenementen, feesten is een (kleine) metamorfose, restyling van uw gasten amuserend en inspirerend! Het zal u zeker verbazen, het ITB team  heeft voor ieder thema een beauty-act!!Uw  gasten zijn welkom voor een complete of kleine metamorfose of voor een finishing touch of een extra avagante make-up!! Er wordt een fraaie hoek gemaakt met trendy krukken en alle materialen voor visagie en nagels. Beide dames kunnen zowel een stukje visagie, nagels als met het haar aan de slag. De Japanse stoelmassage zal ook in het hoekje worden verwerkt.Configuratie:3 stylistes   - Visagie – Nail Styliste en Hair styliste1 stoelmassageTotaal 4 personen VERWEN CORNER is te vinden via;VERWEN CORNER regelen, VERWEN CORNER arrangeren, VERWEN CORNER huren, VERWEN CORNER boeken, VERWEN CORNER  informatie, VERWEN CORNER biografie, VERWEN CORNER boekingsburo, VERWEN CORNER boekingsbureau, VERWEN CORNER artiestenbureau, VERWEN CORNER prijzen, VERWEN CORNER inhuren, VERWEN CORNER offerte, VERWEN CORNER bookings, VERWEN CORNER boekingskantoor, VERWEN CORNER boekingen, VERWEN CORNER kosten. VERWEN CORNER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Voetbal actie - brons

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een promotieteam (1 persoon) gaat onder muzikale leiding van een mobiele DJ door het centrum. De DJ draait alle bekende voetballiedjes en creëert de sfeer die hoort bij deze actie. Uiteraard kan deze stijl ook worden aangepast. Zij lopen allemaal gekleed in een trendy scheidsrechters outfit en delen mini voetballen uit voorzien van het logo van het centrum. (1 kleur) De voetballen worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt.  

Voetbal actie - zilver

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Een promotieteam gaat onder begeleiding van muzikale supporters door het centrum. Zij lopen allemaal gekleed in trendy scheidsrechters outfit en delen mini voetballen uit met het logo van het centrum. De voetballen kunnen worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Verder wordt er een Pannkooi geplaatst waar diverse wedstrijden onder professionele begeleiding kunnen worden gespeeld. Voor de allerkleinste is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop voetbalshirts maken. De kinderen gaan onder begeleiding van twee Crea’s een echt voetbalshirt maken. Uiteraard mogen ze hun eigen shirt meenemen naar huis! De oudere kinderen en volwassenen kunnen een voetbalwedstrijd spelen op de Wii’s. Deze staan opgesteld op een trendy trussvoet en zijn voorzien van geluid. Concreet: 3 trendy referee 750 mini voetballen met logo van het centrum Muzikale supporters (duo met mobiel geluid) Pannakooi (afmeting 9 meter doorsnede, opblaasbaar) Panna instructeur Maak je eigen voetbalshirt Voetbalshirt atelier voor kinderen en decoratie (2 dames) 2 Wii game consuls met geluid en referee Inclusief op/afbouw, reiskosten en regie

Voorjaarsparade

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
DE VOORJAARSPARADE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDe Voorjaarsparade bestaat uit de vrolijke voorjaars kar  waaruit paaseitjes komen. Uit de kar klinkt vrolijke lente muziek en rollen heerlijke chocolade paaseitjes. De voorjaarskar wordt bediend door Prikkebeen, de vlindervanger, en omringd door Elsje Fiederelsje, een dansende fee. De kar met 2 assistenten wordt thematisch in lente-sfeer aangepast Aansluitend kan een loterij of prijsuitreiking plaatsvinden. Het aankondigen van ‘te winnen prijsjes’ is een beproefd model om het publiek te trekken. De prijsjes kunnen bestaan uit bijvoorbeeld: kortingsbonnen bij de winkeliers of artikelen van de deelnemende winkeliers. Ook lopen Knolle en Bolle mee. Dat zijn twee vrolijk bloembollen die aan het publiek een tulp uitreiken. Aan de tulp zit een nummertje, wat meedoet voor de prijzen. Na de Parade komt de stoet bij het podium waar het publiek zich verzameld. Alle bezoekers met een tulp mogen hun aanhangend nummertje in de hoge hoed van Prikkebeen doen. Er volgt een prijsuitreiking in de vorm van een loterij, met kortingsbonnen van de plaatselijke winkeliers. Na de uitreiking worden de resterende bonnetjes uit de hoed vernietigd.DE VOORJAARSPARADE is te vinden via;DE VOORJAARSPARADE regelen, DE VOORJAARSPARADE arrangeren, DE VOORJAARSPARADE huren, DE VOORJAARSPARADE boeken, DE VOORJAARSPARADE  informatie, DE VOORJAARSPARADE biografie, DE VOORJAARSPARADE boekingsburo, DE VOORJAARSPARADE boekingsbureau, DE VOORJAARSPARADE artiestenbureau, DE VOORJAARSPARADE prijzen, DE VOORJAARSPARADE inhuren, DE VOORJAARSPARADE offerte, DE VOORJAARSPARADE bookings, DE VOORJAARSPARADE boekingskantoor, DE VOORJAARSPARADE boekingen, DE VOORJAARSPARADE kosten.DE VOORJAARSPARADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)  

Voorleesboek / hoek

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Voorleesboek / hoek
Een geweldig boek waar je door een deur naar binnen kunt gaan. Tussen de bladzijden is een sfeervolle schrijverskamer ingericht. Het is een demontabel, geluidsgeïsoleerd decorstuk met 12 zitplaatsen. (3,5m lang/ 2,5m hoog / 3m breed) Informeer naar de vele mogelijkheden!