Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Tafeldames

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Tafeldames
Twee prachtige tafeldames flaneren over uw evenement. Ze komen altijd sierlijk gekleed en kunnen eventueel met kleine aanpassingen in kleding of rekwisieten zich aanpassen aan het thema. In de kleding is een kleine geluidsinstallatie verwerkt waardoor stijlvolle muziek `onder de rokken’ vandaan komt.   De dames delen kleine hapjes uit of maken promotie voor bijvoorbeeld een produkt. Concreet: - 2 dames - 4 uur

Tandenfee

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Tandenfee
De allerlaatste trend op het gebied van Body Decoration. Een kleine Swarovski kristal wordt op zeer professionele en hygiënische wijze met speciaal tandartsmateriaal geplakt op een van de tanden van de bezoekers. De Swarovski kristal kan een maand tot wel zes maanden blijven zitten en is absoluut niet schadelijk voor de tand.

Tapdansende schoenpoetser

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comHet kan soms best gênant zijn om je schoenen te laten poetsen. Maar wie zijn schoeisel door één van de “Tapdansende schoenpoetsers” onder handen laat nemen, wordt onderdeel van een schitterende show. Gezeten op een hoge troon heeft de gast een prinsheerlijk uitzicht op de dansers en hij ziet hoe het poetsen van zijn schoenen meer een onderdeel uit de dans dan een doel op zichzelf is geworden. En toch gaan schoenen glimmen als spiegels, terwijl de sokken schoon blijven. Want daar zijn het nu eenmaal geoefende schoenpoetsers voor.TAPDANSENDE SCHOENPOETSER is te vinden via;TAPDANSENDE SCHOENPOETSER regelen, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER arrangeren, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER huren, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boeken, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER  informatie, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER biografie, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boekingsburo, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boekingsbureau, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER artiestenbureau, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER prijzen, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER inhuren, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER offerte, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER bookings, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boekingskantoor, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boekingen, TAPDANSENDE SCHOENPOETSER kosten.TAPDANSENDE SCHOENPOETSER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

The Santa Singers

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
The Santa Singers
Met the Santa Singers haalt u de sfeer van Jingle Bells, Mistletoe en Santa Claus in huis en de klanken van Rudolph the Rednosed Reindeer en Winter Wonderland - De huiselijke gezelligheid van een witte kerst, gadegeslagen vanuit uw comfortabele fauteuil bij een aangenaam knapperend haardvuur. The Santa Singers, gekleed in hun rode kerstoutfits met kerstmutsen en sjaals, brengen een gevarieerd programma met kerstkrakers in de stijl van Sinatra en Bing Crosby. Geen van de gasten of passanten zal de verleiding kunnen weerstaan om mee te zingen op de klanken van White Christmas, The most Wonderful Time of the Year, Let it Snow en vele andere bekende kerstsongs. The Santa Singers zingen in een bezetting die varieert van 8 tot 12 zangers. Ze zingen repertoire dat deels a capella gezongen wordt en deels met begeleiding van orkestbanden. Daartoe wordt een kleine (semi) mobiele geluidsinstallatie gebruikt. De groep is daarmee dus ook mobiel inzetbaar. Het is ook mogelijk om de groep als podiumact in te zetten en versterkt te laten zingen. Daarom is deze groep breed inzetbaar en kan het ‘podium’ variëren van kerstmarkt en winkelcentrum tot receptie of kerstborrel. The Santa Singers are coming to town … !

The x-mas vocals

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
The x-mas vocals
De X-mas Vocals is een a capella-groep van 8 prima amateurzangers die, prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens, vierstemmig sfeervolle Engelse Christmas Carols ten gehore brengt. Met nummers als Deck the hall, Ding dong! Merrily on high, Gloria in Excelsis Deo, God rest you merry Gentlemen, wanen u en uw gasten zich in het Engeland van rond het jaar 1900. De ervaren zangers van The X-mas Vocals beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van Oud-Engelse Christmas Carols waarmee zij ruim 50 minuten kunnen vullen. Een muziekset kan uiteraard naar wens herhaald worden. Ook zijn de X-mas Vocals uitermate geschikt als entertainment tijdens een kerstmarkt of ander groot kerstevenement waar zij kunnen rondlopen. Omdat de groep volledig a capella zingt, zijn zij zeer flexibel en mobiel en kunnen elk moment van locatie veranderen. Er is geen podium of elektra nodig voor een optreden.

Time For A STAR WARS Selfie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Nog niet eerder op evenementen in Nederland vertoond! ‘Time for a Star Wars Selfie’… Inmiddels een populair onderdeel in de ‘Grote Improvisatie show’.  Op uw evenement of in uw winkelcentrum wordt een constructie geplaatst waar uw gasten op een podium onder kunnen gaan liggen.  Ludieke taferelen ontstaan en rare kunstzinnige Selfies worden gemaakt welke later op Facebook en/of website van het event kunnen worden bekeken of worden gedownload.De mogelijkheid bestaat dat we op de foto een watermerk plaatsen met uw logo of uw thema, dit tegen een kleine meerprijs.Hilariteit verzekerd! Configuratie :Grondpodium van 3 x 4 meterOndergrond picture voor maximaal 2-3 personen.Opvallende constructie met cameraMobile device’s voor het uploaden van foto’s GeluidsinstallatieBegeleidingAanlevering foto’s digitaal na afloop van het evenementDirect plaatsen van foto’s op uw eigen Facebookpagina, 3-5 minuten na het nemen van de foto tijdens het evenement.  

Toppers Parade

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Toppers Parade
Opvallende muzikanten met een mobiele geluidsinstallatie. De parade wordt versterkt door twee steltlopers, een professionele presentator/kinderentertainer Erico en twee spetters van danseressen. De winkeliers geven van te voren speciale aanbiedingen van de dag door. De Toppers Parade stopt voor de winkel en zal extra reclame maken voor hun aanbieding. Leuk interactief programma tussen winkelier, consument en artiest! Totaal 7 personen

Tribal Marrakesh

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Tribal Marrakesh
Een middagvullend programma. Hierbij staat het show element van Marrakesh centraal. Het showelement wordt zo uitgelicht zoals deze ook centraal staat bij de artiesten op het Djemaa el Fna plein. Elke artiest heeft daarbij zijn eigen show en trucages, waarbij bezoekers veelal met open mond bij staan kijken. Erg leuk en afwisselend programma waarbij verschillende artiesten hun kunsten zullen vertonen. Op verrassende wijze zullen uw gasten welkom worden geheten en uitgenodigd in uw centrum. Verder zal er een workshop zijn afgewisseld met sprankelende dance-acts. Tevens de mogelijk voor promotiemogelijkheid ten opzichte van de gasten door middel van een karikaturist. Show, verrassend en innovatief! Tribal Marrakesh Muntthee bij ontvangst door 1 Marokkaans geklede dame en heer Workshop spiegels door 2 dames in Marokkaanse stijl Dance-act met 3 danseressen Karikaturist Mentalisme Coördinator Geluidset

Tuimelpieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Tuimelpieten
Deze 2 ‘tuimelpieten’ weten iedere keer weer snel en kunstig de weg te vinden. Gekscherend, komisch en soms stuntelig maar iedere keer brengen deze zorgenkindjes van de Sint het iedere keer weer tot een goed einde.