Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Paas kinderboerderij

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Paaskinderboerderij verhuur. Met Pasen verzorgen wij veel activiteiten met jonge dieren. Dit is dan ook echt de tijd van het jaar om iets leuks te organiseren met kuikentjes, jonge konijnen en jong kleinvee. Of is een tamme big leuk? Wij zorgen voor een complete Paaskinderboerderij met natuurlijk een 'echte' paashaas. Vol met een groot scala aan dieren: Jongvee, geiten, schaapjes, konijnen en lama's.

Paashazen orkest

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Het mobiele Paashazenorkest slaat bij het publiek altijd aan. In uw winkelcentrum zal het inzetten van een Paashazenorkest zeer zeker bijdragen aan het totale programma. De PaashazenDixie voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren. Het Paashazen-looporkest heeft ruime ervaring en bestaat uit echte Paashazen.

Paasparade

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Paasparade
Onder aanvoering van een tweetal muzikanten huppelen twee reuze paashazen mee op springstelten. Tevens lopen er prinsessen rond die paaseitjes uitdelen aan de bezoekers. Voor de allerkleinste is er een kinderboerderij waar ze kunnen knuffelen met geitjes, konijnen, ezel etc.

Paasverrassingen uitdelen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Paasverrassingen uitdelen
Een hele lieve vriendelijke paashaas die door uw winkelcentrum heen huppelt en leuke paasverrassingen uitdeelt aan alle kindjes en soms ook aan volwassenen. Zijn mandje is gevuld met heerlijke chocolade eieren, echte paaseieren maar ook leuke hazengadgets.   Deze paashaas beurt iedereen in uw winkelcentrum op en maakt de paasversiering compleet.

Paaswagen verhuur

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Paaswagen verhuur
De “Eggspresse” achter onze Haflinger is een unieke “Paaswagen”. Een uitstekend presentje voor u en uw klanten met Pasen. Een ritje rond het winkelcentrum of omgeving. Uiteraard ook geschikt om een extra tintje aan uw bedrijf te geven. Uiteraard met een echte Paashaas als bestuurder/begeleider.

Pakjes gooien

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
      Twee gedecoreerde daken met schoorsteen. De kinderen mogen vanaf het pad een pakje proberen te gooien in de schoorsteen. Voor iedere goede pietenhulp krijgt het kind een chocolade letter of i.d.

Panna voetbal

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Wij verzorgen onder andere demonstraties, clinics, toernooien en evenementen met panna. Alle mogelijkheden worden volledig afgestemd op uw wensen. We werken uitsluitend met de beste straatvoetballers ter wereld, Nelson, Ruud, Mo, Rik en Bradley, waarvan wij exclusief het management verzorgen. Hierdoor kunnen we snel inspringen op uw wensen en zijn we in staat om voor elke vraag de beste match te maken. De werkwijze ITB en Panna is open, betrokken en resultaatgericht. Bekijk ook; Double Screen Event, Warner Game Event, Warner Game EK 2012 Voetbal fotoshoot, Pannavoetbal, Voetbal actie, robot voetbal, freestyle soccer

Pasar Malam

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Pasar Malam
Kom naar de grootste Pasar Malam in de regio. De bezoekers van de Pasar Malam kunnen kuierend langs de kramen genieten van de Oosterse geuren, kleuren en klanken. In de verschillende kraampjes zijn producten uit Indonesië, Thailand, Afrika, China en Zuid-Amerika te vinden. Van kleding tot wajangpoppen, van exotische kruiden tot batikstoffen, prachtig houtsnijwerk, handgemaakte sieraden en Boedhabeelden. Natuurlijk geen Pasar Malam zonder overheerlijke Indonesische hapjes en drankjes. Op een groot podium is er heel wat cultuur en entertainment te vinden, onverwachte dansbewegingen, een ontroerend lied en de zoete smaak van Tempo Doeloe. Topartiesten, sierlijke dansgroepen in prachtige klederdracht en muziekgroepen wisselen elkaar af.

Pepernotenfabriek

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
PEPERNOTENFABRIEK boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comPiet Pepernoot maakt met zijn pruttelkast voor alle kinderen een onvergetelijke lekkernij. De kinderen mogen op de knop drukken om de pruttelkast in beweging te brengen. De machine gaat pruttelen en er gaan allemaal lampjes aan en uit. Uiteindelijk gaat de deur van de pruttelkast open en krijgen de kinderen hun welverdiende pepernoten.Pepernotenfabriek is te vinden via;Pepernotenfabriek regelen, Pepernotenfabriek arrangeren, Pepernotenfabriek huren, Pepernotenfabriek boeken, Pepernotenfabriek informatie, Pepernotenfabriek biografie, Pepernotenfabriek boekingsburo, Pepernotenfabriek boekingsbureau, Pepernotenfabriek artiestenbureau, Pepernotenfabriek prijzen, Pepernotenfabriek inhuren, Pepernotenfabriek offerte, Pepernotenfabriek bookings, Pepernotenfabriek boekingskantoor, Pepernotenfabriek boekingen, Pepernotenfabriek kosten.Pepernotenfabriek boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) of 014-439496

Piercing Show

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Piercing Show
Een tikkeltje kinky. Of juist uitermate smaakvol. Stijlvol, deftig en chique – of uitdagend, neigend naar ‘ordi’. Met piercings zijn de expressiemogelijkheden eindeloos. Uw gasten kunnen zich laten voorzien van niet van echt te onderscheiden exemplaren. Deze zijn niet permanent, maar worden pijnloos geklemd, gelijmd of door de nagel geboord.  

Pagina's