Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Oeps kindershow

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Oeps kindershow
In afwachting van Sinterklaas, wat ontzettend spannend is, kunnen Piet Peter en Vlotte Danny uit het verre "Liedjesland" Sinterklaas vast de weg wijzen. Op deze manier weet de Goed Heiligman waar hij moet zijn. Piet Peter en Vlotte Danny zullen de kinderen vertellen waar "Liedjesland" ligt en wat "Liedjesland" is (eigenlijk weet iedereen het al).   In Liedjesland worden alle kinderliedjes bewaard. En de "Oepsers!", net zoals Piet Peter en vlotte Danny, die daar wonen zingen en dansen graag samen met de kinderen. Of het nu "Kabouter Spillebeen" is of "K3", ze maken er één groot feest van. En het is steeds weer een verassing wat er uit hun "hoedjesmand" komt, die ze overal mee naar toe nemen. OEPS!; een kindershow waar de kinderen zélf de hoofdrol spelen. Een sinterklaasvoorstelling van OEPS! duurt of 1 x 60 minuten. Indien beschikbaar is een podium met de minimum afmetingen van 4 x 2 meter gewenst, maar een vrije ruimte van dezelfde afmeting is ook geen probleem.  OEPS! brengt haar eigen geluid- en lichtsysteem mee. OEPS! biedt ook de mogelijkheid aan om een half uur langer te blijven om Sinterklaas en de kinderen zowel muzikaal als technisch bij te staan. OEPS! Sinterklaasvoorstelling 1 x 90 minuten Incl. Piet Peter en muzikant Vlotte Danny, Sinterklaas en gekke Piet, stoel voor Sinterklaas, licht en geluid. (totaal 3 personen op de buhne) (excl. podium)

Olifant animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Olifant animatie
U heeft iets met het thema circus, reizen, tropical, of wilde dieren dan is dit een leuke act voor u.! Met 2 steltlopers en wat kunstbenen wordt de illusie gecreëerd dat een tweeënhalve meter hoge levensechte olifant door het publiek paradeert. En met een verborgen geluidsinstallatie trompettert, scheet, gromt Jumbo als een echte olifant.    Deze steltlopers animatieact is een groot succes, en brengt interactie en entertainment voor jong en oud.  We moeten er wel bij vermelden dat Jumbo nogal eigenwijs is. Met 3 van onze artiesten is dit knuffelbeest nog moeilijk in bedwang te houden. Eigenaardig is wel dat de kleintjes uit het publiek het wel voor elkaar krijgen! Deze steltlopers act word verzorgt door 3 spelers.

Olympic Dream

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Olympic Dream boeken voor uw evenement? Dat kan bij ITB Events. Olympic dream is een maatwerk programma met bekende sporters en U! Nu is het mogelijk om in uw winkelcentrum of op uw bedrijfsfeest een olympische wedstrijd te organiseren. In overleg met de organisatie wordt er een consumenten actie aangekoppeld waarbij zegels gespaard moeten worden en bezoekers ingeloot kunnen worden voor `the competition’. De uitstraling Er wordt in het centrum een ruimte van ca. 6x4 meter gevuld met het Olympische programma. Er wordt een Olympisch achterdoek gehangen, grote aircones in olympische kleuren geplaatst, twee home trainers, 4 druk knoppen, 2 plasma schermen, DJ stek, front licht en professioneel geluid. The Competition Onder begeleiding van onze Referee en zanger gaan 4 personen onderling de competitie aan. De deelnemers moeten open vragen beantwoorden, beeldvragen, geluidsfragmenten en doe activiteiten ondernemen. Uiteindelijk zal de winnaar leuke prijzen krijgen die door de winkeliers beschikbaar worden gesteld. Tegen meerprijs kan dat ook door ons worden verzorgd. De referee wordt bijgestaan door twee prachtige sportieve assistentes, een DJ en professioneel geluid/licht medewerkers.

Op de foto met de Kerstman en Rudolf

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comOp de foto met de Kerstman en Rudolf is natuurlijk een feest voor jong en oud. Helemaal wanneer je de foto meteen uitgeprint meekrijgt! De vrolijke kerstman en Rudolf zijn dikke maatjes. En wat helemaal bijzonder is… Rudolf kan praten!! Hij kwebbelt de oren van je hoofd. Maakt een gezellig praatje met de kinderen of zingt een liedje.Deze act is als mobiele act in te zetten. Met een mobiele printen en gezellige kerstmuziek. Of op een vaste plek. Decor is niet standaard maar kan wel door ons worden verzorgd.REACTIES:26/12 - Rotterdam, Cees van Schip: Ik wil jou en Hans (fotograaf) bedanken en complimenteren voor het buitengewoon professionele optreden op 2e Kerstdag. Ik heb zojuist de video teruggekeken en alleen maar leuke en gezellige mensen gezien, die genieten van “met de kerstman op de foto”. Ook de prijsuitreiking was voortreffelijk gepresenteerd met beschaafde humor en leuke improvisatie, zeer vakkundig gedaan. Nogmaals hartelijke dank en wellicht tot een volgende keer.OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF is te vinden via;OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF regelen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF arrangeren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF huren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF  informatie, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF biografie, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingsburo, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingsbureau, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF artiestenbureau, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF prijzen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF inhuren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF offerte, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF bookings, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingskantoor, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF kosten.OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Over de Kop Fietsen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
OVER DE KOP FIETSEN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet deze mountainbikes kunnen jongeren vanaf 12 jaar en een minimale lengte van 1,60m hun durf en kracht bewijzen maar ook voor volwassen een spectaculaire attractie! Het geheel is voor de deelnemers en toeschouwers een sportief en vermakelijk schouwspel.Afmeting op locatie (lxbxh):8 x 5 x 7Incl. 2 begeleiders.OVER DE KOP FIETSEN is te vinden via;OVER DE KOP FIETSEN regelen, OVER DE KOP FIETSEN arrangeren, OVER DE KOP FIETSEN huren, OVER DE KOP FIETSEN boeken, OVER DE KOP FIETSEN  informatie, OVER DE KOP FIETSEN biografie, OVER DE KOP FIETSEN boekingsburo, OVER DE KOP FIETSEN boekingsbureau, OVER DE KOP FIETSEN artiestenbureau, OVER DE KOP FIETSEN prijzen, OVER DE KOP FIETSEN inhuren, OVER DE KOP FIETSEN offerte, OVER DE KOP FIETSEN bookings, OVER DE KOP FIETSEN boekingskantoor, OVER DE KOP FIETSEN boekingen, OVER DE KOP FIETSEN kosten. OVER DE KOP FIETSEN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)