Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1)

Lakeien en Barokdames

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Lakeien en Barokdames
Sierlijk en Hoffelijk bedienen zij uw klanten. Het winkelende publiek wordt op hun wenken bediend waar maar nodig en gewenst is. Een ludieke actie geheel naar eigen wens in te vullen.

Land van Ei

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Op zoek naar een echte ‘Paasbeleving’?  We plaatsen een mooi 3-dimensionaal ‘Paashuisje’ recht uit het ‘Land van Ei’. In het ‘Land van Ei’ rijdt een unieke ‘Paaswagen’. Ook deze ‘Eggspresse’ zal op met Pasen in het winkelcentrum rondrijden en de bezoekers op een ritje trakteren. De vrolijke muzikale klanken die akoestisch door een interactief muzikaal duo ten gehore worden gebracht dragen bij aan de positieve sfeer die altijd rondom Pasen hangt. In een mooi aangelegd ‘tuintje’ treft men verder een ‘reuzen ei’ aan met daarbij een leuke kinderworkshop. Op dit gigantische ei zijn lijstjes bevestigd waarop de kinderen onder begeleiding van onze kunstenaar paasschilderingen mogen aanbrengen. Naast dit ‘reuzen ei’ staat in het tuintje ook nog een schminkstandje waar de kinderen hun gezichtjes in ‘pastelkleuren’ leuk kunnen laten opschminken.

Leco van Zadelhoff

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Leco van Zadelhoff
Visagist Leco van Zadelhoff is een trendsetter op het gebied van uiterlijk.   De bekendste visagist van ons land en verantwoordelijk voor bekende Nederlanders als Caroline Tensen, Leontine Borsato en Vanessa (Connie Breukhoven). Leco verzorgt enige make-up demonstraties en zal daarbij niet schromen mensen uit het publiek te halen en 'onder handen te nemen'.

LEGO Dimensions

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
LEGO© DIMENSIONS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comToys-to-life, het genre waarin speelgoed tot leven komt in een game. Warner Bros heeft voor LEGO Dimensions namelijk tal van licenties verkregen van series en films. Het is vooral een feest van herkenning voor de oudere gamers die opgegroeid zijn met bijvoorbeeld Back to the Future, Doctor Who en Ghostbusters. Een aantal acteurs heeft daarnaast ook nog eens de stemmen van hun personages opnieuw ingesproken, zoals Peter Capaldi (Doctor Who), Michael J. Fox en Christopher Lloyd (Back tot he Future). Voor de jongere spelers zijn Ninjago, Scooby Doo en Legends of Chima toegevoegd.Naast het hoofdverhaal, waarin je slechts flitsbezoeken brengt aan de verschillende werelden, kun je de werelden van de drie hoofdpersonages uitgebreider verkennen. Deze zogenoemde adventure worlds van Batman, The Lord of the Rings en LEGO Movie bevatten allerlei minigames waarmee spelers zich kunnen vermaken. LEGO Dimensions kun je alleen of samen met een vriend spelen. Op de portal kunnen tot zeven poppetjes en voertuigen staan, maar je stuurt er elk maar één aan. De besturing werkt eigenlijk hetzelfde als in de eerdere LEGO-games. Je kunt op elk gewenst moment met een druk op de knop wisselen tussen personages en iedereen heeft een speciale vaardigheid die handig van pas komt tijdens het oplossen van de puzzels. De voertuigen kunnen door elk poppetje bestuurd worden. Dus mocht je Gandalf willen zien racen in de Batmobile, dan kan dat.LEGO Dimensions is een leuke game voor jong en oud. De game biedt voldoende uitdaging met de gevechten en de puzzels, het zit vol humor (zoals 'echte' Batman die de Batman uit de LEGO Movie tegenkomt) en de bekende gezichten zijn een leuke toevoeging. 4 x speciaal ontwikkelde game units voor LEGO Dimensions1 x decor van 6 meter met verlichtingDiverse lengtes afzetlinten voor eventuele wachtrij2  x begeleidergeluid set voor achtergrondmuziekDiverse bekabeling en accessoires LEGO DIMENSIONS is te vinden via;LEGO DIMENSIONS regelen, LEGO DIMENSIONS arrangeren, LEGO DIMENSIONS huren, LEGO DIMENSIONS boeken, LEGO DIMENSIONS  informatie, LEGO DIMENSIONS biografie, LEGO DIMENSIONS boekingsburo, LEGO DIMENSIONS boekingsbureau, LEGO DIMENSIONS artiestenbureau, LEGO DIMENSIONS prijzen, LEGO DIMENSIONS inhuren, LEGO DIMENSIONS offerte, LEGO DIMENSIONS bookings, LEGO DIMENSIONS boekingskantoor, LEGO DIMENSIONS boekingen, LEGO DIMENSIONS kosten. LEGO DIMENSIONS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Levende kerststal

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Levende kerststal
Een kleine kameel, os, schapen, geitjes, kippen. Soms nog eenden e.a. gedierte. Huisje, houten omheining, met trappetjes waar de kinderen op kunnen staan, zodat de dieren geaaid kunnen worden.  Jozef en Maria houden de boel netjes en voeren de dieren. Stro op de grond. Als de vloer netjes moet blijven dan eerst een groot zeil. Diverse configuraties mogelijk!

Levende schaakstukken

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
14 Schaakstukken in Zwart/Wit. Inzetbaar als animatie met een acteur erin, geven van een voorstelling of onbemand als decoratie. De schaakstukken kunnen ook gedeeltelijk bemand worden. Bijvoorbeeld: De koningen en Koninginnen worden in het midden bemand opgesteld en komen op een bepaald moment in beweging. Ook inzetbaar als openingsact met bewegende schaakstukken met choreografie op passende muziek.

Lied voor Vaderdag

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  Speciaal in uw winkelcentrum kunnen de gasten een wel heel bijzonder cadeau voor hun vader maken.  Onder leiding van een professionele zanger / entertainer kunt u een liedje opnemen.  De actie wordt helemaal op maat gemaakt voor vaderdag. De bezoekers van het winkelcentrum kunnen bijvoorbeeld een liedje uitzoeken uit het uitgebreide repertoire, een zelfgeschreven of bestaand gedicht voorlezen, een goede mop inspreken of zomaar een boodschap. ITB entertainment Group zal er voor zorgen dat er een kwaliteitsopname wordt gemaakt die meteen op de persoonlijke CD wordt gesneden. Het gehele programma wordt door een professionele presentator of presentatrice en geluidstechnicus begeleid.   Inclusief:  • presentatie • mobiele digitale opname studio  • lichtinstallatie  • geluidsinstallatie met technicus,  • ‘op maat’ ontworpen full colour inlay's voor de CD’s  • Plasma TV voor op het podium en ruime keuze aan  songs. • De bezoekers krijgen direct na afloop gratis een ingepakte CD mee naar huis.       

Life and Kicking events

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Life and Kicking events
Gezondheid wordt steeds belangrijker. Door de drukte op het werk, meer televisie kijken en achter de computer zitten wordt bewegen steeds minder gedaan. Dit jaar worden er in uw centrum diverse activiteiten en shows gegeven met als thema `bewegen’. Afhankelijk van de periode kunnen we de activiteiten gaan plannen. Er is een mix gemaakt met sport en life style, senioren programma’s, kinderactiviteiten, culinaire verrassingen en show. Uiteraard geldt voor alles dat het op maat gemaakt kan worden!

Life Style and Decoration

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Life Style and Decoration
Sfeer is onder andere bepalend voor een prettige leefomgeving. Aankleding en juiste inrichting zorgen voor rust en een warm gevoel. Deze middag zullen diverse binnenhuis architecten assisteren en tips geven bij het inrichten van uw huis. Met behulp van foldermateriaal van lokale ondernemers zullen de architecten bezoekers de juiste kant op sturen. In de aankondiging van dit evenement worden bezoekers aangespoord om een plattegrond mee te nemen van hun huis. De juiste sferen worden ter plaatse ingevuld. De kinderen kunnen een kijkje nemen in Nicole’s kinderparadijs. Hier kunnen ze verschillende soorten schilderijen, lampenkappen, klokken bekijken die speciaal voor kinderen gemaakt zijn. Tevens kunnen ze samen met het team van Nicole gaan knutselen om een eigen schilderij of lampenkap te maken voor op hun kamer. De openkeuken is ook een onderdeel wat de sfeer in huis bepaald. In een van de tenten zal een keuken worden ingericht en zal een bekende kok demonstraties geven over eenvoudige en smakelijke gerechten. Funky Fashion zal zorgen voor passende muziek tijdens dit evenement. Zij kunnen zich vrij tussen de verschillende eilanden begeven.

Lotte op rolschaatsen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Lotte op rolschaatsen
Operazangeres Lotte doorkruist het centrum op rolschaatsen. Zij zingt sfeervolle aria's. Lotte studeerde toneel aan studio Herman Teirlinck alvorens zij ging studeren aan het koninklijk conservatorium in den Haag waar zij in 1999 afstudeerde. Haar leraren waren Marianne Dieleman en Rita Dams. Tijdens haar studie zong ze diverse rollen in producties van de operaklas onder leiding van onder andere Ton Koopman, Kenneth Montgommery en Micha Hamel. Ze was finaliste en prijswinnaar van het concorso S.Ommizolo te Padua in oktober 2006. In april en mei 2007 zong zij de rol van Adelaíde in 'der Vogelhändler' van C.Zeller bij Supierz international operaproduktions. Als Maria Tesselschade was zij te horen in de opera 'het volmaakte rood' van Kees Wieringa die als onderdeel van het festival de Karavaan werd uitgevoerd in de zomer van 2008 te Alkmaar. Als vervolg hierop zong en speelde zij eind januari 2009 in 'het Droste-effect' bij stichting kunst en cultuur Noord-Holland. Stijlvolle sfeervolle optredens op rolschaatsen.