Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Kai Lan

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Kai Lan verovert al vele kinderharten in Nederland. Kai Lan is het Chinese meisje dat net als Dora een format met een educatieve boventoon voert. Kai Lan kunt u boeken voor uw evenement of promotieactie in bijvoorbeeld uw winkelcentrum of braderie. Kai Lan boeken kan online via info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773 Nihao Kailan Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken samen met Kai Lan. Wat dacht u van bijvoorbeeld Dora en haar vriend Diego. Ook Spongebob is een populaire looppop voor op een evenement. Mocht u meer dieren figuren zoeken dan zijn Woezel en Pip, Nijntje, Bibaboerderij veel gevraagde karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour.     Kai Lan is te vinden via; Kai Lan regelen, Kai Lan arrangeren, Kai Lan huren, Kai Lan boeken, Kai Lan informatie, Kai Lan biografie, Kai Lan boekingsburo, Kai Lan boekingsbureau, Kai Lan artiestenbureau, Kai Lan prijzen, Kai Lan inhuren, Kai Lan offerte, Kai Lan bookings, Kai Lan boekingskantoor, Kai Lan boekingen, Kai Lan kosten

Kap & Grime

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Visagie is een vak. Een leuk vak, zult u merken als u de workshop Kap & Grime volgt. Hier leert u uzelf en anderen te voorzien van een prima make-up. Of u nu van een natuurlijke look houdt of gecharmeerd bent van een extravagante make-up. Zo ondervindt u de basisgeheimen van visagie en huidverzorging aan den lijve. Deze workshop is uit te breiden met hairstyling. Zo krijgt u een compleet kijkje in de keuken van professionele grime- en kapartiesten en wordt u er misschien zelf ook één!  Visagie boeken, Kap & Grime boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B) Andere leuke suggesties voor verwennerij tijdens uw evenement; Kap & Grime, Balinesische handmassage, Food & Life style, Modeshow, Concours D’elegance  

Karten

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Karten boeken op uw eigen lokatie! karten is een activiteit voor jong en oud. Voor de beste prijs belt u naar ITB Active 073-6440773 Wat is een race programma zonder zelf te kunnen racen ? Altijd al eens uw eigen kartbaan willen hebben...? Wij maken het mogelijk!! Als (aanvulling) op het race evenement is dit een perfecte spectaculaire invulling. Plezier, spanning en competitie staan centraal.  Ronkende motoren en gierende banden trekken ieders aandacht en zullen zowel de rijders als het publiek rijkelijk vermaken. Het gejuich van het publiek zal tot in verte te horen zijn en de rijders aanmoedigen om nog sneller te rijden. Het circuit: Het terrein waarop het circuit wordt afgezet moet een vlak en bij voorkeur geasfalteerd terrein zijn, bijvoorbeeld een parkeerterrein of fabriekshal.  Wat brengen wij mee: Wij komen met onze truck naar u toe met daarin: 10 karts (waarvan 8 continue rijden). Baanpersoneel (incl. min. 1 monteur). Brandstof voor de karts. Repartie materiaal Vlaggen voor de signalering m.b.t. de veiligheid. Helmen en overalls voor de coureurs Pionnen Bent u op zoek naar een ander race programma op maat? Kijk dan verder bij race programma, rijden in een ferrari, banden wisselspel of wat dacht u van Moov Grand Prix? Kortom er is altijd een race programma aan uw wensen aan te passen!

Karten voor kinderen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Karten voor kinderen
Speciaal ontworpen elektrokarts voor kinderen vanaf 5 jaar.   Dit pakket is inclusief infaltable circuit met tunnel! Met maar liefst 5 Electro mini-karts mogen de kinderen kennis gaan maken met karten.   Om de veiligheid te waarborgen zijn de karts voorzien van remote control. Op afstand kunnen de karts door de instructeurs bediend worden!   De snelheid van de kart varieert van 4-20 km/u. De instructeur bepaalt de snelheid en past deze aan, aan de leeftijd van de kinderen. De karts zijn geruisloos en produceren geen uitlaatgassen!   Wat brengen wij mee: 5 Electro minikarts Professionele begeleiding / instructeurs Helmen voor de kinderen Remote control Inflatable circuit met tunnel

Kastanje poffer

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een zeer vriendelijke man staat bij de ingang van uw evenement bij zijn favoriete, warme en sfeervolle plek en dat is zijn vuurkorf. Hij poft daar dagelijks zijn heerlijke verse kastanjes, om zo wat centjes bij te verdienen voor de strenge winter. Hij is zeer beleefd en wijst uw gasten de juiste weg naar het feest. Zijn diepste wens is om zelf ooit eens een keer z’n festijn te mogen bezoeken. De gasten krijgen de warme kastanjes aangeboden in een oude krant en hij wenst ze een fijne avond toe.Acteur, kastanje poffer.

Kasteel

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Kasteel huren voor uw evenement! Plaatsen van een groot Middeleeuwse toren voor ca. 1 maand! Deze torens zijn ca. 12x4 meter breed en 6 meter hoog! De toren wordt voorzien van vaandels met daarop uw logo! Het kasteel is een echte blikvanger voor langsrijdende auto’s of wandelend publiek! ITB promotions maakt samen met U een totaal programma voor bijvoorbeeld Kasteelweken! Een programma met de lakeien, baronessen, roofvogelshows, workshops, troubadours en muziek. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!    

Kerstboom op stelten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kerstboom op stelten boeken voor uw evenement is een stralend begin van de kerstperiode. De kerstboom op stelten is voorzien van echt werkende lichtjes en de actrice entertaint het publiek vanaf grote hoogte.  De kerstboom wordt begeleid door een kerstdame en samen delen ze een lekker versnapering uit aan het pubilek of heten iedereen welkom op uw evenement. Kerstboom op stelten een verrassend en stralen begin van uw evenement! Voor boekingen bel 073-6440773 of mail naar info@itb-entertainment.com Kerstboom op stelten is te vinden via; Kerstboom op stelten regelen, Kerstboom op stelten arrangeren, Kerstboom op stelten huren, Kerstboom op stelten boeken, Kerstboom op stelten informatie, Kerstboom op stelten biografie, Kerstboom op stelten boekingsburo, Kerstboom op stelten boekingsbureau, Kerstboom op stelten artiestenbureau, Kerstboom op stelten prijzen, Kerstboom op stelten inhuren, Kerstboom op stelten offerte, Kerstboom op stelten bookings, Kerstboom op stelten boekingskantoor, Kerstboom op stelten boekingen, Kerstboom op stelten kosten.

Kerstchalets

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Een 4-tal mooie kerstchalets worden door ons geplaatst. De bezoekers van het winkelcentrum worden getrakteerd op gratis koffie/thee, smakelijke soep en overheerlijke worsten. Eén van de kerstchalets is half opengelaten waar uw bezoekers op bezoek kunnen bij de ‘echte’ Kerstman.   Configuratie: Incl. 4 chalets Begeleiding Onbeperkt: Soep, koffie/thee en worsten. Kerstman – acteur Geluid met passende kerstmuziek.  

Kerstengelen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
…… en zij kwamen uit het oosten. Dit á capella trio brengt gevarieerde kerstmuziek ten gehore. Dit doen zij serieus of ……met een knipoog. Een ideale en muzikale kerst-act voor party’s, evenenementen en winkelcentra promoties.  Repertoire lijst: God rest you merry gentlemen, Hark the herald angels sing, De herdertjes. Angels sing , ‘t is geboren het goddelijk kind, Jingle Bells, Mary’s boy child, The little drummer boy, Oh Tannenbaum, Rudolph the red nose reindeer, Santaclaus is coming to town, Silent Night, We wish you a merry Christmas,

Kerstman en Elfjes

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een vrolijke, professionele Kerstman vermaakt het publiek op uw evenement. Indien gewenst deelt hij heerlijke hapjes, give-a-ways of andere snuisterijen uit. De twee elfjes helpen hem en maken tevens foto’s van uw gasten met de Kerstman. De foto’s worden gratis online gezet of digitaal aangeleverd. Concreet: •    Prachtige Kerstman •    2 Elfjes •    Fotoshoot en digitaal aanleveren •    Uitdeel chocoladeKerstman en Elfjes is te vinden via; Kerstman en Elfjes regelen, Kerstman en Elfjes arrangeren, Kerstman en Elfjes huren, Kerstman en Elfjes boeken, Kerstman en Elfjes  informatie, Kerstman en Elfjes biografie, Kerstman en Elfjes boekingsburo, Kerstman en Elfjes boekingsbureau, Kerstman en Elfjes artiestenbureau, Kerstman en Elfjes prijzen, Kerstman en Elfjes inhuren, Kerstman en Elfjes offerte, Kerstman en Elfjes bookings, Kerstman en Elfjes boekingskantoor, Kerstman en Elfjes boekingen, Kerstman en Elfjes kosten.

Pagina's