Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Ice Games - Crashed Ice

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Ice games 4 kidz is een spectaculair nieuw concept. Met het concept kunnen kinderen vanaf ongeveer 12 de sensatie van het extreme skating op een eenvoudige en veilige manier beleven! Deze leeftijdsgroep blijkt meer geïnteresseerd te zijn in schaatsen dat meer naar de extreme sports neigt dan het ‘gewone’ schaatsen, inclusief de bijbehorende muziek, beschermers etc.  Het is vlak, veilig is in verhouding makkelijk op- en af te bouwen en is volkomen nieuw en uniek.De schaatsbaan is opgesteld in een  U-vorm en bevat verschillende hindernissen, zoals bijvoorbeeld een ramp waar overheen geschaatst kan worden, en kan voor een of meerdere dagen geplaatst worden.Er wordt een compleet concept geleverd met begeleiding.  Concreet:- Op- en afbouw van het parcours- Voldoende schaatsen in alle maten voor alle deelnemers- Een schoonmaakmachine en een slijpmachine voor de schaatsen- Onderhoudsmateriaal- Begeleiding van minimaal 2 professionele mensen- Geluidsinstallatie en muziek

Ice sculptuur

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
 Tijdens een demo wordt er een prachtige ijssculptuur gemaakt.  Daarna bestaat er de mogelijkheid om in een soort workshop  zelf te proberen om een kleine ijssculptuur te maken onderprofessionele begeleiding. Speciaal voor buiten locaties en grote binnen locaties hebben we een mega opblaasbare Iglo laten bouwen, waarin we demonstraties en workshops kunnen verzorgen. Deze blikvanger geeft onze Icecarving activiteiten nog een extra dimensie en beschermt ons buiten tegen felle zon en regen. De iglo is 10 meter breed, 7 meter diep en 4 meter hoog.Hij is aan een zijde open, zodat het publiek van buiten de iglo kan toekijken. In de iglo kunnen voor een workshop bijvoorbeeld maximaal 10 personen gelijktijdig aan het werk zijn. De normale ingang van de iglo, de sluis, kan als opslag dienen. Daardoor kan de iglo ook dienst doen als aankleding bij de ijsbar, deze wordt dan voor in de iglo geplaatst. De iglo wordt uitsluitend verhuurd in combinatie met Icecarving demo’s, workshops en ijsbarren en telkens door onze eigen mensen opgebouwd en afgebouwd.

Indian Body Art

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Indian Body Art
Deze stand met een schat aan exquise edelstenen vormen de ingrediënten voor kleine, oogverblindende kunstwerkjes die met huidvriendelijke lijm op de huid worden geplakt - zoals het 3e oog. Om kracht, wijsheid, visie of levensgeluk toe te laten in het leven.   

Ipad promotieteam

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Onze dames gaan op pad met een trendy Ipad en spreken het winkelend publiek aan. Ze attenderen hen op de diverse mogelijkheden van de site, uw produkt of bedrijf en daarnaast verzamelen ze (email)-adressen. Onder het deelnemende publiek worden waardecheques verloot.

Iron Mark II

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
IRON MARK II boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDeze populaire superheld is een echte eyecatcher  en weet alle aandacht naar zich toe te trekken. Hij heeft de beschikking over een voicescrambler en gaat met iedereen op de foto.IRON MARK II is te vinden via;IRON MARK II regelen, IRON MARK II arrangeren, IRON MARK II huren, IRON MARK II boeken, IRON MARK II  informatie, IRON MARK II biografie, IRON MARK II boekingsburo, IRON MARK II boekingsbureau, IRON MARK II artiestenbureau, IRON MARK II prijzen, IRON MARK II inhuren, IRON MARK II offerte, IRON MARK II bookings, IRON MARK II boekingskantoor, IRON MARK II boekingen, IRON MARK II kosten, Iron Man. IRON MARK II boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)