Winkelcentrum promotie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Winkelcentrum promotie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

DANDA

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Groteske sierlijkheid. Van veraf is de bewegende mens in al zijn schoonheid en in elke dimensie te aanschouwen. De ingebouwde LED-verlichting accentueert dit schouwspel des te meer. De spelers die Danda bedienen hebben, door talloze optredens met deze act de kunst van het bewegen geperfectioneerd. Zij brengen de figuur tot leven. Geven hem kleur en karakter.

Danie Bles

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Danie Bles boeken voor uw evenement of workshop? Danie Bles is inmiddels bekend Nederlands modestyliste. Danie Bles is afkomstig uit een textielfamilie: haar vader Jos had zijn eigen agentschap met verschillende modemerken en haar moeder zat in de confectie. Toen ze 18 jaar was, verzorgde ze de styling voor testfoto’s bij de Elite Model Look. Twee keer per jaar toont ze in haar Mix & Match Tours de mode voor het komende seizoen. Danie Bles is personal shopper en doet de styling van diverse bekende nederlanders, onder meer Sylvie van der Vaart, Nikkie Plessen en Leontine Borsato Daarnaast geeft ze online het modetijdschrijft ‘ByDanie’ uit. Bles is bekend bij het grote publiek van haar bijdragen over mode aan het televisieprogramma Shownieuws. Danie Bles is te vinden via; Danie Bles regelen, Danie Bles arrangeren, Danie Bles huren, Danie Bles boeken, Danie Bles  informatie, Danie Bles biografie, Danie Bles boekingsburo, Danie Bles boekingsbureau, Danie Bles artiestenbureau, Danie Bles prijzen, Danie Bles inhuren, Danie Bles offerte, Danie Bles bookings, Danie Bles boekingskantoor, Danie Bles boekingen, Danie Bles kosten.

De Circusparade

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
DE CIRCUSPARADE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDE CIRCUSPARADE, een unieke act die uw publiek een onvergetelijke beleving zal geven. Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. U vind het allemaal terug in dit optreden! De ervaren artiesten lopen door uw publiek en combineren dit met show momenten op een open plek.De act is geschikt voor diverse evenementen en gelegenheden zoals: straattheater, attractieparken, optochten en parades. DE CIRCUSPARADE: beleving, circus en show. Een succesvolle combinatie voor uw publiek en evenement!DE CIRCUSPARADE is te vinden via;DE CIRCUSPARADE regelen, DE CIRCUSPARADE arrangeren, DE CIRCUSPARADE huren, DE CIRCUSPARADE boeken, DE CIRCUSPARADE  informatie, DE CIRCUSPARADE biografie, DE CIRCUSPARADE boekingsburo, DE CIRCUSPARADE boekingsbureau, DE CIRCUSPARADE artiestenbureau, DE CIRCUSPARADE prijzen, DE CIRCUSPARADE inhuren, DE CIRCUSPARADE offerte, DE CIRCUSPARADE bookings, DE CIRCUSPARADE boekingskantoor, DE CIRCUSPARADE boekingen, DE CIRCUSPARADE kosten.DE CIRCUSPARADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

De Ganzenparade

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Meer informatie over De Ganzenparade mail naar info@itb-entertainment.comMet tromgeroffel, gefluit en gegak trekken de vrolijke ganzen als een parade met muzikale fanfare door uw stad of over uw evenement. Het is een vrolijk en grappig gezicht hoe de Toulouser ganzen in een parade door de straten marcheren. De ganzenparade is een vrolijke en ludiekste act voor uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom... eigenlijk overal waar het feest is. DE GANZENPARADE is te vinden via; DE GANZENPARADE regelen, DE GANZENPARADE arrangeren, DE GANZENPARADE huren, DE GANZENPARADE boeken, DE GANZENPARADE  informatie, DE GANZENPARADE biografie, DE GANZENPARADE boekingsburo, DE GANZENPARADE boekingsbureau, DE GANZENPARADE artiestenbureau, DE GANZENPARADE prijzen, DE GANZENPARADE inhuren, DE GANZENPARADE offerte, DE GANZENPARADE bookings, DE GANZENPARADE boekingskantoor, DE GANZENPARADE boekingen, DE GANZENPARADE kosten. DE GANZENPARADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

De Geldschieter

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De Geldschieter komt langs in uw winkelcentrum en GEEFT WEG! In een opvallend ‘geld’ kostuum loopt de Geldschieter door het winkelcentrum en verrast een aantal van uw bezoekers door hun aankopen deels of soms helemaal te betalen! Dit levert veel blije gezichten op! Een fotograaf loopt mee om de geluksmomenten vast te leggen. U ontvangt na afloop alle foto’s die u op (bijvoorbeeld) uw website of social media kunt plaatsen. Wij maken er ook nog een spectaculaire foto video-slideshow van. (Per foto wordt toestemming gevraagd aan uw bezoekers. Voor meer foto's en video's kijk op www.degeldschieter.nl en www.facebook.com/DeGeldschieter

De ijs baronessen

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
De ijs baronessen
Vanuit hun adellijke en klassieke achtergrond weten zij alles in goede banen te leiden. De IJs Baronessen zijn opvallend en vrouwelijk. Een contact met deze aparte, statige, mond vatte en mysterieuze dames is een onvergetelijke ontmoeting. De IJs Baronessen openen uw evenement op zeer verhelderende wijze met meerstemmig gezang. Gedurende de avond gaan de Ijs Baronessen in gesprek met uw gasten. Zo breekbaar als zij zijn weten zij als geen ander uw gasten te ontdooien.   Deze Baronessen zullen veelvuldig samen het ijskristal laten klinken en gezongen erop uitgaan om samen te drinken. Ze begeven zich tussen de gasten en brengen allerlei ijs activiteiten onder de aandacht; “shake it or leave it”, “op glad ijs”, of “een scheutje teveel”, die voor de nodige verkoeling zullen zorgen. Als toegift en toetje zal de slagroomspuit diverse toefjes verspreiden.   Zoals u van de Drie Baronessen van de Delicatessen gewend bent, zijn ook de IJs Baronessen uitzonderlijk in het ontvangen, begeleiden en animeren van uw gasten en natuurlijk niet te vergeten hun expertise op het gebied van het openen van officiële gelegenheden en buffetten, het verzorgen van aan- en afkondigingen van sprekers /artiesten en hun diverse zangsets. Ook kunnen de IJs Baronessen op speciaal verzoek tijdens een sitting diner de etiquette workshop opvoeren. Dit is een interactieve workshop waarin de tafelmanieren aan de tand worden gevoeld en zonodig worden bijgeschaafd. Dit alles maakt de IJs Baronessen tot een onmisbare schakel voor uw lounge- of winter evenement.

De Kerstmarionette

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Kerstmarionette
De kerstmarionette is een typische vorm van gestileerd bewegingstheater waarbij de interactie met het publiek een centrale rol speelt... De kerstmarionette is een combinatie van klassiek ballet en pantomime. De marionettespeler komt op lange benen met zijn lievelingsspeeltje aangelopen. Het stel beweegt zich op frivole wijze door de ruimte. De marionettespeler bespeelt met zijn kerstmarionette het publiek.   Een zachte streling... Een lief gebaar... Misschien een dansje tussendoor...

De uiTVinderij

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
De uitvinderij boeken is mogelijk voor bedrijfsfeest, braderie, winkelcentrum etc. kortom elk evenement is de uitvinderij te boeken. Sinds 1 januari 2013 is De Uitvinderij de eventpartner van Beeld en Geluid. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid een schitterend prijzenpakket aan te bieden tijdens onze evenementen. Voor meer informatie over Beeld en geluid, klikt hier.   Doelstelling van het event: Het overschrijden van creatieve grenzen van het kind. Laat je fantasie maar op de loop zonder enige vorm van beperkingen en kom daarmee op tv. Win fantastische prijzen zoals entreekaarten voor de Beeld en Geluid Experience   Beeld en Geluid is hét audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen én een leuk dagje uit. In de experience ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Spelwijze: Zonder vorm van dwang zal het bezoekende kind gevraagd worden naar de speeltafel te gaan met zijn favoriete materiaal. Daar wordt het kind gevraagd een uitvinding te construeren. Dat kan van alles zijn: een vliegende auto, een mierenscanner, een varend ruimteschip, gemaakt van elk gewenst materiaal. De sky is the limit zolang het te maken item maar ontsproten is aan de brein van het kind met elk materiaal naar zijn/haar keuze. Het kan dus een tekening zijn of een zeer technisch item gebouwd van Mecano, Constructo of Knex, alles telt mee! De bouwtijd van de uitvinderij is in principe vrij, tenzij het event druk wordt bezocht, dan wordt er een tijdslimiet ingesteld. Zodra het kind zijn “uitvinding” gereed acht, mag hij/zij naar de TV studio. Daar aangekomen plaats het kind de uitvinding op de tafel en gaat zelf op de kruk zitten. De camera start en op de TV’s zal het beeld zichtbaar worden. De reporter stelt vooraf vastgestelde, korte vragen waarop het kind naar eigen inzicht mag antwoorden. Het aanwezige publiek zal hiervan getuige zijn via de aanwezige TV’s en geluidssysteem. Daarna dient het kind zijn uitvinding weer te demonteren (muv het knutselmateriaal) Circa 20 minuten voor het einde van de uitvinderij zal de jury bepalen wie de winnaar is van de dag. Er zal een prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de prijs bestaat uit een bokaal met opschrift, in de strekking van: “De Uitvinder van de dag”. Webtv Van elk evenement wordt een compilatie gemaakt en is terug te kijken op de website. http://www.de-uitvinderij.nl Opstelling: De opstelling van de uitvinderij is als volgt: Het centrum van het event wordt gevormd door de imposante midtower. Daarom heen worden stervormig 8 speeltafels geplaatst met de volgende inhoud aan constructiespeelgoed: 2 speeltafel met Constructo 2 speeltafels met Mecano 2 speeltafels met K’nex 2 speeltafel met knutselmateriaal (karton, stiften, lijm etc.) Aan 1 zijde van de midtower wordt de TV studio geplaatst met de open zijde naar de speeltafels toe. De uitvinderij boeken is een feest voor iedereen. Informeer naar de vele mogelijkheden van de uitvinderij via info@itb-entertainment.com     De Uitvinderij is te vinden via: De uitvinderij regelen, De uitvinderij arrangeren, De uitvinderij huren, De uitvinderij boeken, De uitvinderij informatie, De uitvinderij biografie, De uitvinderij boekingsburo, De uitvinderij boekingsbureau, De uitvinderij artiestenbureau, De uitvinderij prijzen, De uitvinderij inhuren, De uitvinderij offerte, De uitvinderij bookings, De uitvinderij boekingskantoor, De uitvinderij boekingen, De uitvinderij kosten.  

De verdwaalde skier

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De verdwaalde skier
In een futuristisch winterkostuum en op oude houten skilatten met een parachute achter zich aan slepend, is deze skiër in een voor hem vreemde wereld belandt. Gewapend met een landkaart en een saxofoon om zijn nek, vraagt hij de omstanders naar de weg van het skigebied. Ook raakt de skiër regelmatig verliefd, en dan trakteert hij het publiek op vrolijke winterse (kerst) klanken die hij uit zijn saxofoon tovert.   Act is ook mogelijk als kerstman.

De wenself sterre

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De wenself sterre
Heeft u een wens? Vertel het Wens Elf Sterre. Zij blaast uw wens in een prachtige zeepbel, waarna Sterre tussen de zeepbellen met wensen optreedt met contactballen. Wens Elf Sterre is een act op stelten.

Pagina's