Voorjaarsparade | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Voorjaarsparade


DE VOORJAARSPARADE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

De Voorjaarsparade bestaat uit de vrolijke voorjaars kar  waaruit paaseitjes komen. Uit de kar klinkt vrolijke lente muziek en rollen heerlijke chocolade paaseitjes. De voorjaarskar wordt bediend door Prikkebeen, de vlindervanger, en omringd door Elsje Fiederelsje, een dansende fee. 

De kar met 2 assistenten wordt thematisch in lente-sfeer aangepast 

Aansluitend kan een loterij of prijsuitreiking plaatsvinden. 

Het aankondigen van ‘te winnen prijsjes’ is een beproefd model om het publiek te trekken. De prijsjes kunnen bestaan uit bijvoorbeeld: kortingsbonnen bij de winkeliers of artikelen van de deelnemende winkeliers. Ook lopen Knolle en Bolle mee. Dat zijn twee vrolijk bloembollen die aan het publiek een tulp uitreiken. Aan de tulp zit een nummertje, wat meedoet voor de prijzen. 

Na de Parade komt de stoet bij het podium waar het publiek zich verzameld. Alle bezoekers met een tulp mogen hun aanhangend nummertje in de hoge hoed van Prikkebeen doen. Er volgt een prijsuitreiking in de vorm van een loterij, met kortingsbonnen van de plaatselijke winkeliers. Na de uitreiking worden de resterende bonnetjes uit de hoed vernietigd.

DE VOORJAARSPARADE is te vinden via;
DE VOORJAARSPARADE regelen, DE VOORJAARSPARADE arrangeren, DE VOORJAARSPARADE huren, DE VOORJAARSPARADE boeken, DE VOORJAARSPARADE  informatie, DE VOORJAARSPARADE biografie, DE VOORJAARSPARADE boekingsburo, DE VOORJAARSPARADE boekingsbureau, DE VOORJAARSPARADE artiestenbureau, DE VOORJAARSPARADE prijzen, DE VOORJAARSPARADE inhuren, DE VOORJAARSPARADE offerte, DE VOORJAARSPARADE bookings, DE VOORJAARSPARADE boekingskantoor, DE VOORJAARSPARADE boekingen, DE VOORJAARSPARADE kosten.

DE VOORJAARSPARADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)