Op de foto met de Kerstman en Rudolf | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Op de foto met de Kerstman en Rudolf


OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Op de foto met de Kerstman en Rudolf is natuurlijk een feest voor jong en oud. Helemaal wanneer je de foto meteen uitgeprint meekrijgt! De vrolijke kerstman en Rudolf zijn dikke maatjes. En wat helemaal bijzonder is… Rudolf kan praten!! Hij kwebbelt de oren van je hoofd. Maakt een gezellig praatje met de kinderen of zingt een liedje.

Deze act is als mobiele act in te zetten. Met een mobiele printen en gezellige kerstmuziek. Of op een vaste plek. Decor is niet standaard maar kan wel door ons worden verzorgd.

REACTIES:
26/12 - Rotterdam, Cees van Schip: Ik wil jou en Hans (fotograaf) bedanken en complimenteren voor het buitengewoon professionele optreden op 2e Kerstdag. Ik heb zojuist de video teruggekeken en alleen maar leuke en gezellige mensen gezien, die genieten van “met de kerstman op de foto”. Ook de prijsuitreiking was voortreffelijk gepresenteerd met beschaafde humor en leuke improvisatie, zeer vakkundig gedaan. Nogmaals hartelijke dank en wellicht tot een volgende keer.

OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF is te vinden via;
OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF regelen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF arrangeren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF huren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF  informatie, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF biografie, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingsburo, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingsbureau, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF artiestenbureau, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF prijzen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF inhuren, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF offerte, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF bookings, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingskantoor, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boekingen, OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF kosten.

OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN RUDOLF boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)