Olympic Dream | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Olympic Dream

Olympic Dream

€1250 — €2500
Genres: 

Olympic Dream boeken voor uw evenement? Dat kan bij ITB Events. Olympic dream is een maatwerk programma met bekende sporters en U!

Nu is het mogelijk om in uw winkelcentrum of op uw bedrijfsfeest een olympische wedstrijd te organiseren. In overleg met de organisatie wordt er een consumenten actie aangekoppeld waarbij zegels gespaard moeten worden en bezoekers ingeloot kunnen worden voor `the competition’.

De uitstraling

Er wordt in het centrum een ruimte van ca. 6x4 meter gevuld met het Olympische programma. Er wordt een Olympisch achterdoek gehangen, grote aircones in olympische kleuren geplaatst, twee home trainers, 4 druk knoppen, 2 plasma schermen, DJ stek, front licht en professioneel geluid.

The Competition

Onder begeleiding van onze Referee en zanger gaan 4 personen onderling de competitie aan. De deelnemers moeten open vragen beantwoorden, beeldvragen, geluidsfragmenten en doe activiteiten ondernemen. Uiteindelijk zal de winnaar leuke prijzen krijgen die door de winkeliers beschikbaar worden gesteld. Tegen meerprijs kan dat ook door ons worden verzorgd.

De referee wordt bijgestaan door twee prachtige sportieve assistentes, een DJ en professioneel geluid/licht medewerkers.