Oeps kindershow | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Oeps kindershow

Oeps kindershow

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}
In afwachting van Sinterklaas, wat ontzettend spannend is, kunnen Piet Peter en Vlotte Danny uit het verre "Liedjesland" Sinterklaas vast de weg wijzen. Op deze manier weet de Goed Heiligman waar hij moet zijn. Piet Peter en Vlotte Danny zullen de kinderen vertellen waar "Liedjesland" ligt en wat "Liedjesland" is (eigenlijk weet iedereen het al).
 
In Liedjesland worden alle kinderliedjes bewaard. En de "Oepsers!", net zoals Piet Peter en vlotte Danny, die daar wonen zingen en dansen graag samen met de kinderen. Of het nu "Kabouter Spillebeen" is of "K3", ze maken er één groot feest van. En het is steeds weer een verassing wat er uit hun "hoedjesmand" komt, die ze overal mee naar toe nemen. OEPS!; een kindershow waar de kinderen zélf de hoofdrol spelen. Een sinterklaasvoorstelling van OEPS! duurt of 1 x 60 minuten. Indien beschikbaar is een podium met de minimum afmetingen van 4 x 2 meter gewenst, maar een vrije ruimte van dezelfde afmeting is ook geen probleem. 

OEPS! brengt haar eigen geluid- en lichtsysteem mee. OEPS! biedt ook de mogelijkheid aan om een half uur langer te blijven om Sinterklaas en de kinderen zowel muzikaal als technisch bij te staan. OEPS! Sinterklaasvoorstelling 1 x 90 minuten Incl. Piet Peter en muzikant Vlotte Danny, Sinterklaas en gekke Piet, stoel voor Sinterklaas, licht en geluid. (totaal 3 personen op de buhne) (excl. podium)