Glamour shoot | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Glamour shoot

Glamour shoot

€1250 — €2500

Een origineel full-service concept om uw gasten te vermaken en inspireren. Door de juiste sfeer en aankleding garanderen wij een ultieme beleving waarbij uw gasten op sprankelende wijze worden omgetoverd tot ware glamoursterren!
 
Op onze “catwalk” worden haar & make-up glamorous gestyled. “The minute of fame” op de catwalk, leidt de gast naar de gigantische camera. Eenmaal binnen bepalen de sterren zelf wanneer de foto wordt gemaakt door in het flitsballetje te knijpen.

Buiten vermaken alle anderen zich kostelijk door mee te kijken op het scherm. Enkele seconden later krijgen de ”fotomodellen” hun eigen glamourfoto, voorzien van uw persoonlijke tekst en stijl, overhandigd. Een super aandenken aan een super feest. Alle aanwezigen zijn uiteraard van harte welkom in de fotocabine (ca. 100 foto’s per uur)

Surprise Shoot en ITB Visagisten hebben jarenlang ervaring met vele personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen en festivals. Eventueel is de act uit te breidenmet bekende visagisten zoals Leco van Zadelhoff, Thijs Willekes en vele andere.

Werktijd: 4 x 45 minuten
Fotogastenboek incl. 4 stylisten

ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het fotogastenboek, surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboekde klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.

Video