BMX TRICKSTER | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

BMX TRICKSTER


BMX TRICKSTER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

BMX als passie, spectaculaire tricks, souplesse met een positieve uitstraling. Sietse van Berkel is een Nederlandse professioneel BMX-er, die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van spectaculaire tricks zonder gebruik te maken van obstakels. Met enkel een BMX-fiets en een paar vierkante meter aan vloer weet hij jong en oud versteld te doen staan met zijn freestyle tricks op de fiets. De kruising tussen topsport met een grote dosis creativiteit en enthousiasme maakt BMX tot een verbazingwekkende act.

Sietse is in 2007 verkozen tot de 'flatland Rookie' tijdens de MOORA-cup (Nederlandse BMX awards). Na deze award is hij gaan trainen voor internationale wedstrijden. Na enkele jaren training en een 3e plaats op de BMX World Championships 2012 in de amateur klasse, heeft hij de stap gemaakt na een professionele carrière. Sindsdien heeft hij podiumplaatsen behaald in binnen- en buitenland, is hij in 2016 verkozen tot de beste flatland BMX rijder tijdens de Nederlandse BMX awards 'MOORA-cup' en is hij als hoogst geplaatste Nederlander op de 7e plaats geëindigd in de finale stop van het internationale 'BMX flatland World Circuit' in 2017. 

In deze jaren hij zich in ontwikkeld tot een showman op de BMX. Niet onopgemerkt, zo heeft Sietse shows gefietst voor X-factor (live shows), RTL (DE), Tour de France opening (2015-2017), Lowlands, BNN The Freestyle Games, Jinek live, Zappsport, Zapplive, Metro nieuwsblad, Red Bull, Adidas, X-box, Footlocker, MTV. Zelfs NPO Radio 1 heeft live verslag gedaan van zijn BMX kunsten in de studio.

In 2018 is Sietse wereldkampioen geworden in de categorie 'creativiteit' 2018.

BMX TRICKSTER is te vinden via;
BMX TRICKSTER regelen, BMX TRICKSTER arrangeren, BMX TRICKSTER huren, BMX TRICKSTER boeken, BMX TRICKSTER  informatie, BMX TRICKSTER biografie, BMX TRICKSTER boekingsburo, BMX TRICKSTER boekingsbureau, BMX TRICKSTER artiestenbureau, BMX TRICKSTER prijzen, BMX TRICKSTER inhuren, BMX TRICKSTER offerte, BMX TRICKSTER bookings, BMX TRICKSTER boekingskantoor, BMX TRICKSTER boekingen, BMX TRICKSTER kosten.

BMX TRICKSTER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)