Vlogtalk | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Vlogtalk


VLOGTALK boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Veel vloggers zijn jongeren tussen de 12 en 22 jaar. Het zijn geen traditionele entertainers die zich hebben bekwaamd in één vak als acteren, schrijven of zingen. Ze noemen zichzelf creators. Of influencers. Ze maken video's over de onderwerpen die ze zelf interessant vinden.  Denk aan beautyfilmpjes, fashionkanalen, muziekvideo's, gamerecensies, automotive-filmpjes, kookvideo's en dan nog een categorie die heel breed 'lifestyle' wordt genoemd. Er is nog een andere verklaring voor de populariteit van vloggers. Ze passen, als bron van kennis heel goed in het computertijdperk, waarin het idee van wat kennis is, steeds verder versmalt.  

Het is geen toeval dat ‘vlogvolgen’ zo populair is onder jongeren. Ze bevinden zich tenslotte in een hele belangrijke levensfase – één waarin het zoeken naar hun identiteit centraal staat. Ze spelen met allerlei identiteitsvragen, als: “Wie ben ik?” “Is wat ik voel wel normaal?” “Welke problemen maken anderen mee?” “Wat moet ik doen?”. En vlogs geven daar goed antwoord op: ze laten zien waar anderen zich dagelijks mee bezig houden, wat hun relatie met hun vrienden is, wat ze belangrijk vinden, hoe ze met hun problemen omgaan en ze wat ze cool en stom vinden. En juist die hele eenvoudige dingen als een dagelijks videodagboek zorgen ervoor dat jongeren meer met vloggers kunnen identificeren dan met andere media. En dat zie je terug in de intensiteit van hun fanbases: veel fans bezoeken hun lievelingsvlogs elke dag en doen hun idolen na.  

Tijdens ‘Vlogtalk’ bieden wij de vele fans hun ‘idolen’ persoonlijk te ontmoeten en persoonlijke vragen te stellen.  Wie vindt het nu niet leuker dan in de ‘dagvlog’ van hun idool te verschijnen !

VLOGTALK is te vinden via;
VLOGTALK regelen, VLOGTALK arrangeren, VLOGTALK huren, VLOGTALK boeken, VLOGTALK  informatie, VLOGTALK biografie, VLOGTALK boekingsburo, VLOGTALK boekingsbureau, VLOGTALK artiestenbureau, VLOGTALK prijzen, VLOGTALK inhuren, VLOGTALK offerte, VLOGTALK bookings, VLOGTALK boekingskantoor, VLOGTALK boekingen, VLOGTALK kosten.

VLOGTALK boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)