Presentatie/motivatie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Presentatie/motivatie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Nance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Nance
Op 15-jarige leeftijd wordt Nance ontdekt in een discotheek door dance-producer Ruud van Reijen. Ze wordt zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven samen met rapper Captain Hollywood. Deze wordt later vervangen door rapper Stay-C. Voor TMF maakt ze haar debuut als presentatrice, als ze enkele malen voor Erik de Zwart invalt bij de Top 40. Later presenteert ze Liefde Is... voor RTL 5. In 1999 stapt ze over naar de TROS, om daar het spelletjesprogramma Rappatongo te presenteren. Na 200 uitzendingen valt het doek voor dit programma. Nance werd toen de opvolger van François Boulangé bij Lingo, dat ze tot september 2005 presenteert. Daarna gaat Nance aan de slag bij SBS 6. Hier presenteert ze o.a. Sterren dansen op het ijs en So You Wannabe A Popstar? (beide samen met Gerard Joling), Retourtje Geluk, Stay or Go, Dancing Queen en Domino Day. Sinds 22 augustus 2008 zijn Nance en Gerard Joling samen het nieuwe programma Popstars gaan presenteren.

Nicolette Kluijver

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Nicolette Kluijver
Nicolette reisde als model de wereld over en kwam via een auditie binnen bij 6Pack. Twee seizoenen lang maakte ze veelbesproken items voor het programma. Haar talent bleef niet onopgemerkt. In 2006 ging Nicolette aan de slag bij BNN, waar ze meteen het 'Spuiten en Slikken'-team kon versterken. Hoe langer ze bij BNN zit, hoe gekker het wordt. Naast alle sex- en drugsavonturen zoekt Nicolette voor 'Try Before You Die' haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties. Zo viel ze samen met Sophie Hilbrand het NOS Journaal binnen voor de Klimaatpolitie, won ze een illegale straatrace van Dennis in Jakarta voor het programma 'Weg Met BNN'. Ook deed ze mee aan 'Crazy 88' en maakte ze dagelijks een reportage tijdens 'Serious Request'. Onlangs mocht Nicolette zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award op haar naam zetten.   Naast haar rol in 'Spuiten en Slikken' en 'Try Before You Die' stapt Nicolette dit jaar ook weer het vliegtuig in voor 'Spuiten en Slikken Op Reis'. Nicolette Kluijver is te boeken voor presentaties, Meet & Greet en als VIP DJ.

Nicolette van Dam

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Nicolette van Dam
Ze werd bekend als actrice in de jeugdserie en bioscoopfilm ‘ZOOP’. Desgewenst kan Nicolette de titelsongs uit de films op de bühne vertolken. In 2006 werd Nicolette genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke actrice voor haar rol als ‘Bionda’ in de film ‘Zoop in India’. U kent Nicolette van Dam o.a. van : " ZOOP ", " Voetbalvrouwen ", " Achmea Kennisquiz " en " WieKent Nederland ". Nicolette is beschikbaar voor (kids)events, (bedrijfs) presentaties en (product) introducties.