Presentatie/motivatie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Presentatie/motivatie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Marielle Bastiaanse

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Marielle Bastiaanse
Marielle is al 22 jaar werkzaam in de kappersbranche. In het begin van die jaren heeft ze al haar diploma’s gehaald inclusief die van visagiste en grimeuse.   Ze heeft alle aspecten van deze beroepen al doorlopen, in diverse salons gewerkt, trainingen aan kappers gegeven, trendshows met het creatieve team van Wella gegeven, vele presentaties op het gebied van mode verzorgd en televisiewerk gedaan. Zowel achter en sinds 7 jaar ook voor de schermen. Daarnaast heeft ze voor Nature’s Choice een eigen cosmetica lijn opgezet. Zeven jaar geleden was ze voor het eerst in het programma "Dat Staat je Goed", met Caroline Tensen te zien. Daarna heeft ze voor het programma "Goedenavond Nederland" mode-items gedaan en voor het KRO programma ‘service uur’ met Manuela Kemp de metamorfoses verzorgd. Daardoor is ze in aanraking gekomen met regionale televisiezenders, wat geresulteerd heeft in een eigen productiebedrijf Tv&CO. Marielle was jarenlang het gezicht van het populaire metamorfoseprogramma ‘Looking Good’ op RTL. In dit programma adviseerde ze kappers en consumenten over de laatste trends op haar en make-up gebied. Naast haar werkzaamheden voor en achter de televisieschermen, kom je Marielle regelmatig tegen als presentatrice bij evenementen of presentaties door het hele land. Ook verzorgt ze regelmatig metamorfosedagen en -avonden, schrijft ze columns voor onder andere Vrouw Online. Afgelopen jaar was het te zien in een commercial van Olaz. Marielle is tevens het gezicht van het merk Babyliss Professional. Samen hebben zij een  serie professionele kappersproducten geïntroduceerd  voor de consument. Een druk bezette vrouw dus. Zeker omdat ze bij Tv&Co ook nog eens haar eigen lifestyle en jongeren programma “De Opdracht” presenteert.

Mariska Hulscher

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Mariska Hulscher
Mariska ging op RTL5 het programma ‘Lijn 5’ presenteren, gevolgd door " 't Is me ook wat moois", ‘Rechtbank deze Week’ (RTL5), en ‘Het Staatslot op lokatie’ (RTL4). Daarna stapte de mooie juriste over naar Veronica. Bij The Young One presenteerde zij de talkshow ‘Mariska’, ‘de Bankgiroloterijrace’ en ‘Veronica goes Latin’. In 1998 kwam ze uiteindelijk bij de NCRV terecht. Ze deed daar programma's als Stop de tijd - Wat zegt de Wet? - Hoera een Kind!? – De Jury -Gestrand en Police, camera, action. In september 2002 ging Mariska weer terug naar RTL4. Van oktober tot december 2002 had Mariska haar eigen column in het blad 'Glossy'.

Marlene de Wouters

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Marlène de Wouters boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773, 020-4970391 of in België 014/439496 Marlène de Wouters is als Belgische geboren in Amsterdam op 18/02/66. Na een professionele tenniscarrière met meerdere nationale en internationale titels is Marlène een andere weg ingeslagen. Sinds 1989 is Marlène één van de belangrijkste televisie presentatrices van België. Zij is geliefd bij het publiek vanwege haar  integriteit, spontaniteit en inlevingsvermogen. Marlène werd maar liefst 5 keer beloond met een 'Gouden oog', de Belgische publieksprijs in de categorie 'beste presentatrice van het jaar'. In 2009 wordt Marlène gekozen als mooiste, meest sensuele en geloofwaardige vrouw van België in de categorie dertigers en veertigers. Ze doet dat jaar mee aan Sterren op de dansvloer en wordt door de jury de Jennifer Lopez van de dansvloer genoemd. Deze stijlvolle vakvrouw presenteerde de afgelopen 20 jaar verschillende televisieprogramma's in België en sinds 2000 is zij ook op de Nederlandse televisie te zien. Voor haar TV programma's interviewt ze zowel onbekende nationale getuigen als internationaal bekende en toonaangevende personages. Ze verslaat ook internationale gebeurtenissen, zoals o.a het huwelijk van William en Kate en Albert en Charlene. Ze presenteert ook de internationale Koningin Elisabethwedtsrijd van België.   Marlène de Wouters is te vinden via; Marlène de Wouters regelen, Marlène de Wouters arrangeren, Marlène de Wouters huren, Marlène de Wouters boeken, Marlène de Wouters  informatie, Marlène de Wouters biografie, Marlène de Wouters boekingsburo, Marlène de Wouters boekingsbureau, Marlène de Wouters artiestenbureau, Marlène de Wouters prijzen, Marlène de Wouters inhuren, Marlène de Wouters offerte, Marlène de Wouters bookings, Marlène de Wouters boekingskantoor, Marlène de Wouters boekingen, Marlène de Wouters kosten.   Marlène de Wouters boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)                                                                            

Martine Prenen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Martine Prenen is een Vlaamse omroepster en presentatrice met Italiaanse voorouders. Martine Prenen studeerde kunst in het Sint-Lucasinstituut. Ze volgde later nog gezondheidstherapie aan de Levensschool. Prenen werkte onder andere voor de vtm, NCRV en Veronica (media). Haar grote doorbraak kwam er bij het toenmalige TV1, waar ze als omroepster aan de slag ging. Ze presenteerde er ook enkele programma's zoals Koppensnellers, Reyersdijk en Vlaamse Gaaien. Prenen presenteerde jarenlang het showbizzprogramma De Rode Loper op Eén en heeft een tijdlang een eigen praatprogramma gepresenteerd op de Nederlandse commerciële televisie. Eind december 2006 liep haar contract bij VRT af en dit werd niet verlengd. Na haar gedwongen vertrek bij Eén was Prenen in diverse programma's te zien, zoals als jurylid van Supertalent In Vlaanderen op VT4. Ze ging ook aan de slag bij EXQI, waar ze tot op vandaag aan de slag is. Vanaf 15 januari 2010 was ze ook terug te zien op de VRT als teamkapitein voor De generatieshow op Eén. Martine Prenen boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496 Martine Prenen boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) Martine Prenen is te vinden via; Martine Prenen regelen, Martine Prenen arrangeren, Martine Prenen huren, Martine Prenen boeken, Martine Prenen informatie, Martine Prenen biografie, Martine Prenen boekingsburo, Martine Prenen boekingsbureau, Martine Prenen artiestenbureau, Martine Prenen prijzen, Martine Prenen inhuren, Martine Prenen offerte, Martine Prenen bookings, Martine Prenen boekingskantoor, Martine Prenen boekingen, Martine Prenen kosten.

Mathijs van Nieuwkerk

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Mathijs van Nieuwkerk
Van Nieuwkerk begon zijn journalistieke carrière als medewerker in 1984 bij de kunstredactie van Het Parool en werd daar in 1996 hoofdredacteur. Na een kort avontuur als hoofdredacteur bij de Amsterdamse zender AT5 (in 2001) en als netcoördinator bij Nederland 3 (zes maanden in 2002) koos hij ervoor om vóór de schermen te gaan werken. In de aanloop naar de Kamerverkiezingen van januari 2003 presenteerde hij samen met Felix Rottenberg het politieke programma Nederland Kiest. De twee mochten vervolgens ook NOVA presenteren, maar na een conflict met de redactie geven ze na korte tijd er de brui aan. Anno nu is hij vooral bekend van De wereld draait door en Holland Sport. Voor Holland Sport wonnen Van Nieuwkerk en medepresentator Wilfried de Jong in 2005 de Zilveren Nipkowschijf.

Maureen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Mauren boeken voro presentatie of zangoptreden kan online via info@itb-entertainment.com   Zingen en presenteren gaan hand in hand. Dat weet Maureen als geen ander. Presenteren in de entertainment business is haar dan ook op het lijf geschreven. Geef haar een microfoon en ze weet het publiek te animeren. Haar presentaties zijn vrolijk, luchtig, maar bovenal enthousiast en creatief. Ze maakt er altijd weer een feestje van!   Maureen is ook regelmatig te bewonderen met haar eigen band Three Agreed!   Ook zakelijk voor een zakelijke uitstraling is Maureen op haar plek. Ze leest zich van te voren in, in het onderwerp en daarnaast zorgt een voorbespreking voor een vloeiend geheel.  

Mike Starink

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Mike Starink
Hij werd gekozen uit 2000 sollicitanten om het kinderprogramma 'Disney Club' te presenteren. Daarna werd 'Call TV' zijn nieuwe uitdaging, met het opmerkelijke nachtprogramma 'The Lounge'. Via 'Liefde op het eerste gezicht', 'Erolife', 'Veronica goes back home', 'Miss Nederland 1998' en 'Foxforum' kwam Mike Starink onlangs bij RTL4 waar hij op voor hem zo typerende wijze de presentatie van 'Lijn 4' en 'Dierenzo' op zich neemt.

Milika Peterzon

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Milika Peterzon
Milika Peterzon werd geboren op 12 maart 1962 in Bennebroek. Na de balletacademie koos zij voor een loopbaan bij de televisie en op 21-jarige leeftijd werd ze omroepster bij de TROS. Behalve presentatiewerk deed Milika ook modellenwerk en richtte ze haar eigen reclamebureau op. In 1995 maakte Milika haar rentree op de Nederlandse televisie. SBS6 was net in de lucht en zocht voor het dagelijkse nieuwsprogramma presentatrices. Samen met Gallyon van Vessem beet Milika het spits af in Hart van Nederland en is ze sindsdien samen met Cilly Dartell een vertrouwd gezicht. Door haar journalistieke achtergrond is Milika een veel gevraagd dagvoorzitter op congressen en presenteert zij bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Daarnaast wordt Milika veelvuldig gevraagd voor de presentatie van bijzondere events of bedrijfsfeesten. Milika Peterzon is beschikbaar voor het presenteren en leiden van informatieve bijeenkomsten in het land.

Monique Smit

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Monique Smit boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Monique Smit werd in eerste instantie bekend door haar optreden in de televisieshow Just The Two Of Us, waar zij aan de zijde van routinier Xander de Buisonjé tot de finale doordrong. Nadat Edwin Evers haar uiteindelijk net versloeg ging zij met componisten / producers Han Kooreneef en Daniel Gibson de studio in. Het resultaat “Wild”  Nu haar debuutsingle “Wild” de top 10 in is gekomen kan het niet meer stuk: Monique staat aan de vooravond van een lange carrière in de showbizz. Jan heeft haar nu weten te strikken om als speciale gast tijdens de tour mee te reizen. Monique Smit presenteert op Nickelodeon de Kids top 20 en reken maar dat Monique voor het nodige vuurwerk zal gaan zorgen… Monique Smit, de zus van Jan Smit, is naast populaire zangers ook te boeken als zangeres! Monique Smit boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)   Monique Smit is te vinden via; Monique Smit regelen, Monique Smit arrangeren, Monique Smit huren, Monique Smit boeken, Monique Smit informatie, Monique Smit biografie, Monique Smit boekingsburo, Monique Smit boekingsbureau, Monique Smit artiestenbureau, Monique Smit prijzen, Monique Smit inhuren, Monique Smit offerte, Monique Smit bookings, Monique Smit boekingskantoor, Monique Smit boekingen, Monique Smit kosten.