Presentatie/motivatie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Presentatie/motivatie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Lieke van Lexmond

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Lieke van Lexmond
Lieke begon op haar 6e jaar als actrice. Ze speelde vanaf die tijd in vele commercials voor o.a. Royco Cup a Soup (“hoe heet dat ook alweer…… oh ja, tauge!”), Land van Ooit (elfje), Avika Aardappeltjes (Brigitte Bardot), Melkunie (bruidsmeisje bij de koeienbruiloft). Vervolgens deed ze nog commercials voor Bristol, Campina, Kwikfit en Calve Pindakaas. In haar middelbare school-tijd deed ze elk jaar mee in de schoolmusical en zong ze in de band ‘Easy Freese’. In het vijfde jaar van haar Havo-opleiding schreef ze zich in bij Harry Klooster casting. Ze kreeg daardoor gastrollen in o.a. Kees & Co, en auditeerde voor een rol in Goudkust, waar ze werd aangenomen.   Het komende jaar zullen we Lieke gaan tegenkomen in één van de hoofdrollen van de nieuwe Nederlandse film Volle Maan. Daarnaast is Lieke beschikbaar voor Vip-Bartending en presentaties van bedrijfsfeesten, shows, evenementen, handtekeningen uitdelen etcele commercials voor o.a. Royco Cup a Soup (“hoe heet dat ook alweer…… oh ja, tauge!”), Land van Ooit (elfje), Avika Aardappeltjes (Brigitte Bardot), Melkunie (bruidsmeisje bij de koeienbruiloft). Vervolgens deed ze nog commercials voor Bristol, Campina, Kwikfit en Calve Pindakaas. In haar middelbare school-tijd deed ze elk jaar mee in de schoolmusical en zong ze in de band ‘Easy Freese’. In het vijfde jaar van haar Havo-opleiding schreef ze zich in bij Harry Klooster casting. Ze kreeg daardoor gastrollen in o.a. Kees & Co, en auditeerde voor een rol in Goudkust, waar ze werd aangenomen. Het komende jaar zullen we Lieke gaan tegenkomen in één van de hoofdrollen van de nieuwe Nederlandse film Volle Maan. Daarnaast is Lieke beschikbaar voor Vip-Bartending en presentaties van bedrijfsfeesten, shows, evenementen, handtekeningen uitdelen etc.

Linda de Mol

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Linda de Mol
Linda de Mol werd op 8 juli 1964 in Hilversum geboren. Ze was al vroeg op de buis in AVRO's kinderkoor. Op haar 12e presenteerde ze het programma 'Wat je zegt ben je zelf'. Een paar jaar later ging Linda bij Sky Channel The DJ-Kat Show presenteren. Bij de TROS deed ze de Polderpopparade en Popformule. De eerste grote show van Linda was de 'Spoorzoekersshow'. En ze mocht zelfs 4 seizoenen lang haar eigen talkshow presenteren. In 1988 deed Linda de A-Z Spelshow. Linda ging programma's doen als Dierenbingo, en de Billy Hotdog Show. Later kwam "De Leukste Thuis", met doldwaze homevideo's.  "Die Linda" zoals onze oosterburen haar liefdevol noemen, heeft ook succes in Duitsland. Na een stoomcursus Duits staat ze als een blonde Rudi Carell shows te presenteren... voor RTL, zoals Domino Day en Traumhochzeit.

Lodewijk Hoekstra

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Lodewijk Hoekstra
Vanaf mijn 15e heb ik 10 jaar lang als parttime tuinman bij een hovenier gewerkt. Na mijn havo ben ik een mbo opleiding gaan doen in de groenvoorziening, 4 jarig voltijd in houten en dan zowel in de groenvoorziening als in het begeleiden bos en natuurterreinen. Na MBO, HBO bedrijfskunde gedaan in Utrecht en eerst een adviesbureautje gehad in midden en klein bedrijf en dat monde uit in dj boekingsbureau. Aanvankelijk wilde ik verder kijken dan het groen, dat had o.a. met imago groen te maken. Toen ik een tijdje met mijn bedrijf bezig was realiseerde ik me dat het tijd was voor iets nieuws en dat viel samen met de zoektocht naar een nieuwe tuinman voor Eigen Huis en de rest is bekend. Televisie Eigen Huis & Tuin is nog steeds het best bekeken programma in zijn genre. Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op! Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en mijn liefde voor het tuinieren over te brengen aan de kijkers. Het onderbreken van ons drukke leventje om eens relaxt aan de slag te gaan in de tuin of het balkon is immers een voorrecht. Groen en duurzaam Naast mij werk als tuinman probeer ik me te profileren als groen en duurzaam. Dat uit zich in een samenwerking met Natuurmonumenten en Greenpeace. Voor natuurmonumenten kun je het zien als soort ambassadeurschap, maar niet officieel. Tevens ben ik ambassadeur van het jaar van de egel. Dit doe ik 1 jaar om de egel een handje te helpen. De egel heeft het niet al te best en ik sta dicht bij de natuur en de tuinen dus vandaar. zie www.jaarvandeegel.nl Creativiteit en inzetbaarheid Ik ben graag creatief en met mensen bezig. Zo ben ik inzetbaar op o.a. de volgende werkvelden: Workshop Winkelcentrum actie Groenspreekuur Roadshow Duurzaam, milieu en groen voor kinderen Projectontwikkelaars Etc.