Sonja Kimpen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Sonja Kimpen


Sonja Kimpen is een Belgische gezondheidscoach, auteur en tv-presentator.


Sonja behaalde een master in de lichamelijke opvoeding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze is voornamelijk gekend als gezondheidscoach en auteur. Kimpen geeft cursussen en individuele begeleiding, veelal gericht op afslanken, gezondheid en stressmanagement.
Kimpen presenteerde het tv-programma Je bent wat je eet op de Vlaamse zender vtm, waarin ze mensen met overgewicht begeleidde naar een gezonder leven. Ze ontwikkelde ook het format van het programma Terug in je trouwkleren. Kimpen nam daarnaast als kandidaat deel aan het vierde seizoen van Sterren op de Dansvloer waar ze als derde eindigde. Tevens werd ze door Barbara Sarafian geïmiteerd in het humoristische programma Tegen de Sterren op.
In 2011 diende de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVB) bij de FOD Volksgezondheid een klacht in tegen Kimpen omdat ze voedingsadvies geeft zonder over de nodige diploma's te beschikken. In 2012 begon ze met coachingsessies in theaterzalen. Ze trok rond met de voorstelling Sonja Kimpen Bruist!.


Sonja Kimpen boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496

Sonja Kimpen boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)

Sonja Kimpen is te vinden via;
Sonja Kimpen regelen, Sonja Kimpen arrangeren, Sonja Kimpen huren, Sonja Kimpen boeken, Sonja Kimpen informatie, Sonja Kimpen biografie, Sonja Kimpen boekingsburo, Sonja Kimpen boekingsbureau, Sonja Kimpen artiestenbureau, Sonja Kimpen prijzen, Sonja Kimpen inhuren, Sonja Kimpen offerte, Sonja Kimpen bookings, Sonja Kimpen boekingskantoor, Sonja Kimpen boekingen, Sonja Kimpen kosten.