Martine Prenen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Martine Prenen


Martine Prenen is een Vlaamse omroepster en presentatrice met Italiaanse voorouders. Martine Prenen studeerde kunst in het Sint-Lucasinstituut. Ze volgde later nog gezondheidstherapie aan de Levensschool.

Prenen werkte onder andere voor de vtm, NCRV en Veronica (media). Haar grote doorbraak kwam er bij het toenmalige TV1, waar ze als omroepster aan de slag ging. Ze presenteerde er ook enkele programma's zoals Koppensnellers, Reyersdijk en Vlaamse Gaaien.
Prenen presenteerde jarenlang het showbizzprogramma De Rode Loper op Eén en heeft een tijdlang een eigen praatprogramma gepresenteerd op de Nederlandse commerciële televisie. Eind december 2006 liep haar contract bij VRT af en dit werd niet verlengd.
Na haar gedwongen vertrek bij Eén was Prenen in diverse programma's te zien, zoals als jurylid van Supertalent In Vlaanderen op VT4. Ze ging ook aan de slag bij EXQI, waar ze tot op vandaag aan de slag is. Vanaf 15 januari 2010 was ze ook terug te zien op de VRT als teamkapitein voor De generatieshow op Eén.

Martine Prenen boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496

Martine Prenen boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)

Martine Prenen is te vinden via;
Martine Prenen regelen, Martine Prenen arrangeren, Martine Prenen huren, Martine Prenen boeken, Martine Prenen informatie, Martine Prenen biografie, Martine Prenen boekingsburo, Martine Prenen boekingsbureau, Martine Prenen artiestenbureau, Martine Prenen prijzen, Martine Prenen inhuren, Martine Prenen offerte, Martine Prenen bookings, Martine Prenen boekingskantoor, Martine Prenen boekingen, Martine Prenen kosten.