Marielle Bastiaanse | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Marielle Bastiaanse

Marielle Bastiaanse
Marielle Bastiaanse02

Marielle is al 22 jaar werkzaam in de kappersbranche. In het begin van die jaren heeft ze al haar diploma’s gehaald inclusief die van visagiste en grimeuse.
 
Ze heeft alle aspecten van deze beroepen al doorlopen, in diverse salons gewerkt, trainingen aan kappers gegeven, trendshows met het creatieve team van Wella gegeven, vele presentaties op het gebied van mode verzorgd en televisiewerk gedaan. Zowel achter en sinds 7 jaar ook voor de schermen. Daarnaast heeft ze voor Nature’s Choice een eigen cosmetica lijn opgezet.

Zeven jaar geleden was ze voor het eerst in het programma "Dat Staat je Goed", met Caroline Tensen te zien. Daarna heeft ze voor het programma "Goedenavond Nederland" mode-items gedaan en voor het KRO programma ‘service uur’ met Manuela Kemp de metamorfoses verzorgd. Daardoor is ze in aanraking gekomen met regionale televisiezenders, wat geresulteerd heeft in een eigen productiebedrijf Tv&CO.

Marielle was jarenlang het gezicht van het populaire metamorfoseprogramma ‘Looking Good’ op RTL. In dit programma adviseerde ze kappers en consumenten over de laatste trends op haar en make-up gebied.

Naast haar werkzaamheden voor en achter de televisieschermen, kom je Marielle regelmatig tegen als presentatrice bij evenementen of presentaties door het hele land. Ook verzorgt ze regelmatig metamorfosedagen en -avonden, schrijft ze columns voor onder andere Vrouw Online. Afgelopen jaar was het te zien in een commercial van Olaz. Marielle is tevens het gezicht van het merk Babyliss Professional. Samen hebben zij een  serie professionele kappersproducten geïntroduceerd  voor de consument.

Een druk bezette vrouw dus. Zeker omdat ze bij Tv&Co ook nog eens haar eigen lifestyle en jongeren programma “De Opdracht” presenteert.