Goedele van Ruysevelt | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Goedele van Ruysevelt


Goedele van Ruysevelt boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496


Goedele Van Ruysevelt boeken is mogelijk voor bijvoorbeel modelwerk of acteur opdrachten. Goedele werd geboren op 15 juli 1977 in Halle maar woont op dit moment in Kessel-Lo. Echt bekend werd Goedele Van Ruysevelt door haar deelname aan het eerste seizoen van het TV programma Temptation Island. Nadien kwam voor Goedele Van Ruysevelt alles in een stroomversnelling terecht, zo werd Goedele Van Ruysevelt  omroepster voor de zender VT4, mocht Goedele Van Ruysevelt presenteren op TV Limburg, en deed Goedele Van Ruysevelt veel werk als model. Ook het theater is Goedele Van Ruysevelt niet onbekend. Op dit moment houd Goedele Van Ruysevelt zich vooral bezig met haar werk als model en televisiewerk voor verschillende regionale zenders.

 

Goedele van Ruysevelt boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)

 

Goedele van Ruysevelt is te vinden via;

Goedele van Ruysevelt regelen, Goedele van Ruysevelt arrangeren, Goedele van Ruysevelt huren, Goedele van Ruysevelt boeken, Goedele van Ruysevelt informatie, Goedele van Ruysevelt biografie, Goedele van Ruysevelt boekingsburo, Goedele van Ruysevelt boekingsbureau, Goedele van Ruysevelt artiestenbureau, Goedele van Ruysevelt prijzen, Goedele van Ruysevelt inhuren, Goedele van Ruysevelt offerte, Goedele van Ruysevelt bookings, Goedele van Ruysevelt boekingskantoor, Goedele van Ruysevelt   boekingen, Goedele van Ruysevelt kosten.