Gerard | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Gerard

Gerard

< €1250
Genres: 
Gerard
Gerard02
Gerard03
Gerard04

Gerard is al meer dan 20 jaar in het muziekvak en heeft van de talloze Bühne gestaan Daarin Hij presenteerde vele "malen" dans en diner tijdens de Zonnebloem, Feestavonden in verzorgingshuizen, openingen van winkels, pretparken, Feestavonden, braderieën, winkelcentra enz. teveel om op te noemen.
 
Ook op Nederlandstalig gebied is hij geen onbekende veelal hij presenteerde in verzorgingshuizen de feestavonden in elkaar veelal gepaard waaronder natuurlijk koren en bekende zangers en zangeressen bij Betrokken waren. Gerard kan desgewenst ook de middag/avond opvullen met een spelletje van tussendoor met speciale thema’s schlager/Nederlandse avonden zijn ook geen onbekende bij Gerard, en hij staat ook in oktober als presentator in de schijnwerper tijdens een Schlagerfestival in Duitsland.
 
Openingen van winkels, kantoren, bruiloften en noem maar op, desgewenst kan Gerard ook de artiesten aankondigen tijdens braderieën en/of grote feesten.
 
Gerard kan ook eventueel in uw bedrijfskleding presenteren thema's om zo een eenheid te Krijgen met uw bedrijf/evenement om zo een succesvolle dag te krijgen.
 
Voor uw winkelcentrum, evenementen en noem maar op. Gerard heeft een opleiding gevolgd bij Tv College in Hilversum.