Geena Lisa | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Geena Lisa

Geena Lisa

per aanvraag

Geena lisa boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Geena Lisa stond al op jonge leeftijd op het podium. Samen met haar verder speelde se meer in de rockband. Enkele jaren later kwam Geena Lisa ‘The Dinky Toys’ tegen en met hen toerde Geena Lisa 2 jaar lang als backing vocaliste langs de vlaamse podia. Na enkele tussenstops bij Groovemania, Pop in Wonderland en de LSD-band bagon Geena Lisa aan een solocarière. Als gastzangeres bij onder andere The All Stars, Plane Vanilla en The Magical Flying Thunderbirds schuimt Geena Lisa het hele land af.

Geena Lisa heeft altijd veel gehouden van het maken van muziek en wanneer ze werd opgemerkt door enkele televisiemakers maken nu ook acteren en presenteren een belangrijk deel uit van Geena Lisa haar drukke leven. in ‘95 deed Geena Lisa haar eerste acteerervaring op als Betty Joy in de soap “Wat nu weer!?”. Ook in reeks 2& 3 maakte Geena Lisa haar opwachting. Bart Peeters liet zijn kennersoog op haar vallen, met een intensieve samenwerking als gevolg. Geena Lisa verbaasde televisiekijkend Vlaanderen met het neerzetten van enkele opvallend sterke typetjes in “De liegende doos” en “De NV Peeters”. Al lalala’end veroverde Geena Lisa Vlaanderen en Nederland als vast lid van het “lalala Live Huisorkest”.

Bij VTM is Geena Lisa haar talent zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan want 3 jaar lang praatte Geena Lisa de programma’s aan elkaar als omroepster bij Kanaal 2. Tijdens de zomer van ‘97 kon muziekminnend Vlaanderen zich op zijn kennis ter zake laten testen in “History” met Geena Lisa in de rol van Quizmaster. Na drie seizoenen “Wat nu weer?!” zet Geena Lisa hier een punt achter, wat geenszins betekent dat haar “acteerverhaal” is uitverteld. Integendeel. Op 29 oktober ‘97 ging de langspeelfilm “Oesje” in première waarin Geena Lisa schittert als Andrea aan de zijde van Kamiel Spiessens alias Chris Van Den Durpel. Sindsdien was Geena Lisa ook nog samen met Bart De Pauw te zien in de kortfilm “Straffe Koffie”. Op Kanaal 2 maakt Geena Lisa haar opwachting in Cyberspace als presentatrice van het multimedia magazine “X-plo” en het gameprogramma “Gamepower”. Vanaf maart ‘99 staat Geena Lisa ook oog in oog met internationale filmsterren, als presentatrice van het filmprogramma “Popcorn” later omgedoopt tot “Viva Cinema”.

Op 1 april 2000 maakt Geena Lisa de overstap naar de openbare omroep als nieuwe omroepster van TV1. Al gauw maakt ze haar opwachting in verscheidene amusementsproggramma’s als “de Notenclub”, “Biebabeloela”, “The Quizmaster” en als vast pannellid in “Het Swingpaleis”. Sinds december 2000 test ze bekende Vlamingen op hun kennis over de kwaliteiten van het leven in de TV1 kwis “Mensenkennis”. In het voorjaar van 2001 gaat Geena Lisa samen met Marianne Dupont op pad. In “De Zoete Zonde” leert Geena Lisa de mensen gezond te genieten. En 2 september 2001 is een memorabele dag. Dan staat Geena Lisa sinds lang weer eens aan de zijde van Bart Peeters. Samen presenteren ze “De Nationale Test”. Vijf weken lang testen ze de natie op zijn IQ, EQ, relaties, seksuele kennis& geluk. Eind december 2001 wordt op TV1 de langverwachte prestigereeks “Stille Waters” gelanceerd. Geena Lisa, voor het eerst te zien in een dramareeks, kruipt in de huid van Cathy, verloofde van Tobie Vorlat. Grote namen als Antje De Boeck, Jo De Meyere, Jan Decleir e.a. sieren de affiche van deze bejubbelde serie. Ook in het Canvas programma “Het Peulengaleis” is Geena Lisa te zien in verschillende gedaantes... Tijdens de zomer van 2004 trok Geena Lisa  samen met Sergio tot in alle uithoeken van het land. Fata Morgana werd een groot succes! Het programma werd genomineerd voor de Gouden Roos, 1 van de hoogste tv onderscheidingen! Een vervolg kan niet uitblijven... ook in 2005 zal Fata Morgana dorpen op stelten zetten.

Ook bij radio makers valt Geena Lisa in de smaak, want vanaf 1 maart 2003 presenteert Geena Lisa het Radio 2 programma “De Raadkamer”, elke zaterdag tussen 10 en 11. Intussen gaat ook het muzikale leven op de planken gewoon door. Al zijn er naast deze eerste liefde nog twee liefdes bijgekomen: haar zonen Zion & Yaro.

 

Geena lisa boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)

 

Geena lisa is te vinden via;

Geena lisa regelen, Geena lisa arrangeren, Geena lisa huren, Geena lisa boeken, Geena lisa informatie, Geena lisa biografie, Geena lisa boekingsburo, Geena lisa boekingsbureau, Geena lisa artiestenbureau, Geena lisa prijzen, Geena lisa inhuren, Geena lisa offerte, Geena lisa bookings, Geena lisa boekingskantoor, Geena lisa   boekingen, Geena lisa kosten.