Duco Bauwens | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Duco Bauwens


DUCO BAUWENS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme brengt Duco elke dag als presentator van het programma Nederland in Beweging, jong en oud aan het sporten!

In 2007 wordt hij gevraagd als presentator voor het programma, na auditie te hebben gedaan is zijn carrière als tv presentator hiermee van start gegaan. 
Als afslankexpert en personal trainer heeft Duco inmiddels al vele honderden mensen aan een gezonder, fitter en slanker leven geholpen. Wat in zijn jonge jaren startte als hobby groeide uit tot serieuze ambities. 

Als personal trainer was hij ook te zien bij tv programma’s van RTL en SBS6. In het tv programma RTL Consult kreeg hij bankhangers in beweging. Met het SBS programma Nederland Gezond zet Duco zijn volgende stap op tv presentatie-gebied.

Steeds vaker wordt er aandacht besteed aan de voordelen van voldoende bewegen bij de doelgroep 50+. En steeds vaker zie je op 50+ en 65+ evenementen beweegworkshops en workouts. Duco verzorgt dit soort workshops en workouts inmiddels al geruime tijd en kan als geen ander de deelnemers enthousiast krijgen voor méér bewegen.

REACTIES:

Erg positieve ervaring door ons als organisatie en zeker ook door bezoekers. Duco is vriendelijk, toegankelijk en erg flexibel.
Cijfer: 10

DUCO BAUWENS is te vinden via;
DUCO BAUWENS regelen, DUCO BAUWENS arrangeren, DUCO BAUWENS huren, DUCO BAUWENS boeken, DUCO BAUWENS  informatie, DUCO BAUWENS biografie, DUCO BAUWENS boekingsburo, DUCO BAUWENS boekingsbureau, DUCO BAUWENS artiestenbureau, DUCO BAUWENS prijzen, DUCO BAUWENS inhuren, DUCO BAUWENS offerte, DUCO BAUWENS bookings, DUCO BAUWENS boekingskantoor, DUCO BAUWENS boekingen, DUCO BAUWENS kosten.

DUCO BAUWENS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)