Brigitta Callens | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Brigitta Callens


Brigitta Callens  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Brigitta Callens, of kortweg gitta, werd geboren op 28 september 1980 in Oudenaarde, een stadje dat ook wel eens de parel van de Vlaamse Ardennen wordt genoemd.  Britgitta Callens werd tot Miss Belgie 1999 verkozen op haar 18e jaar. Brigitta Callens ging aan de slag als model en tekende een contract met Stafford Miller als het gezicht voor de internationale Sensodyne campagne. Nadien volgden contracten met o.m. Antwerpse, Parijse en Italiaanse modehuizen.

Brigitta Callens merkte echter al snel dat het oppervlakkige showgebeuren haar niet de voldoening gaf waarnaar ze zocht in het leven en in haar vrije tijd verdiepte ze zich graag in poëzie en kunst en ontwikkelde zij zich ook als kalligrafe. Gefascineerd door kleur, licht, beeld en fotografie bracht haar dit in contact met Shiseido waarvoor Brigitta Callens werkt als officieel make-up artieste.

In mei 2005 lanceerde Brigitta Callens "akina" - haar juwelenlijn. De creaties zijn puur, minimalistisch en artistiek - zonder opsmuk. Handgemaakte juwelen met een verhaal, met geklopte poëtische teksten. Geen perfect afgelijnde vormen, maar puur zoals "akina", wat het oudste Japanse begrip is voor het ontluiken van de eerste lentebloem.

Haar liefde voor natuur en vreemde culturen brachten haar op haar 20ste naar het Verre Oosten waar ze in contact kwam met yoga en meditatie. Het inspireerde en sterkte haar en als creatieve weegschaal schenkt het haar rust en evenwicht. Brigitta Callens ging er in de leer bij monniken in Thailand en India waar ze verbleef in de ashram van Sri Aurobindo.

Brigitta Callens studeerde verder in de complementaire geneeskunde, waaronder een basismodule aan de Europese Academie. Brigitta groeide namelijk op in een familie van herboristen, naturopaten apothekers en laboranten. Haar grootvader Gaston Bouckaert was eveneens natuurgeneeskundige en in de volksliteratuur vaak omschreven als genezer van mens en dier.

Brigitta Callens nam eveneens deel aan een verbazingwekkende survivaltocht in Afrika.

In 2006 startte ze als relaxatrietrainer La Maison Pure op. Een rustige praktijk in een serene, gezellige en warm huiselijke sfeer - waar men yogalessen, ademhalingstherapie, meditatie kan volgen of aromatherapeutische behandelingen kan ondergaan.

Brigitta Callens is ook meter van de nationale voorlichtingscampagne over orgaan- en weefseldonatie van federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Rudy Demotte. De nationale campagne met als ankerpunt de informatieve website www.beldonor.be en de sensibilisering via gemeentehuizen, artsenpraktijken, ziekenhuizen en mutualiteiten.

Brigitta Callens : “Bij de meeste solidariteitsacties vraagt men je om een stukje van je materiële bezit af te staan. Dat is een mooi gebaar, maar door je als donor te registreren, geef je nog zoveel méér: een stukje van jezelf, dat iemand de kans geeft om verder te leven. Als ik nu mijn steentje kan bijdragen om mensen die noodzakelijke stap naar het gemeentehuis te doen zetten, dan doe ik dat graag en met veel overtuiging”

Verder steunt ze actief dierenrechtenorganisaties en ijvert ze voor het stopzetten van de jacht op walvissen.

Brigitta Callens boeken is een verrijking van uw evenement. Bel of email over de vele mogelijkheden bij het boeken van Brigitta Callens.

 

Brigitta Callens  is te vinden via;

Brigitta Callens  regelen, Brigitta Callens  arrangeren, Brigitta Callens  huren, Brigitta Callens  boeken, Brigitta Callens  informatie, Brigitta Callens  biografie, Brigitta Callens  boekingsburo, Brigitta Callens  boekingsbureau, Brigitta Callens  artiestenbureau, Brigitta Callens  prijzen, Brigitta Callens  inhuren, Brigitta Callens  offerte, Brigitta Callens  bookings, Brigitta Callens  boekingskantoor, Brigitta Callens  boekingen, Brigitta Callens  kosten.

 

Brigitta Callens  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)