Bieke Illegems | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Bieke Illegems


Bieke Ilegems  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Bieke Ilegems werd geboren op 1 juli 1971, haar jeugd stond in het teken van ballet en theater. Bieke Ilegems studeerde communicatiewetenschappen aan de V.U.B. Nog tijdens haar studies speelde Bieke Ilegems mee in de film Boys van Jan Verheyen en daarna volgde de soap Familie, waar Bieke Ilegems 7 jaar de rol van Babette speelde. Tegelijkertijd presenteerde Bieke Ilegems een paar programma's bij Studio Brussel. (De Afrekening, De Tachtigers, Compact 30...).

Bieke Ilegems debuteerde in 1991 als TV-presentatrice met het ontbijtprogramma Goeiemorgen dat nadien uitgroeide tot een gevarieerd namiddagmagazine Goeiemiddag. Bieke Ilegems presenteerde ook een rubriek in Vakantiekriebels. Bieke Ilegems werd twee keer genomineerd voor een Gouden Oog als beste actrice en in 1995 kreeg Bieke Ilegems de Fashion gardens Award voor 'Meest elegante vrouw van België'.

Het seizoen 1996-1997 speelde Bieke Ilegems de hoofdrol in het theaterstuk Bed in Bed uit van Dave Freeman in de Antwerpse Arenbergschouwburg. En in 2001 speelde ze mee in Stilte aub in het Fakkeltheater. In 1997 stonden Bieke en Erik voor het eerst samen op de planken met Mn. zkt. Vr., een relatiekomedie in regie van Stijn Coninx. En die samenwerking smaakte naar meer en hetzelfde trio maakt nadien samen Je Veux L'Amour. Beide theaterproducties waren een groot succes.

Sinds 2000 werkt Bieke Ilegems als journaliste en nieuwsanker bij de regionale zender ATV. Daar maakte Bieke Ilegems ook een reeks eigenzinnige portretten van bekende Antwerpenaren Oog in oog. En samen met Carl Apers maakte Bieke Ilegems op ATV een reeks programma's in aanloop naar de verkiezingen: 2-Stemmig. Elke week presenteert Bieke Ilegems op ATV ook het achtergrondmagazine Inzicht.

Voor Vitaya presenteerde Bieke een reeks over opvoeding van kinderen en tijdens haar tweede zwangerschap maakte ze voor die zender een reeks over zwangerschap en geboorte Zwanger. Daar werd ook een video van op de markt gebracht (meer over de video).

In 2002 vroeg VTM haar om afwisselend met Anne de Baetzezelier het mediamagazine Exclusief te presenteren, in de zomer uitgebreid tot een zomerse talkshow Exclusief Zomer. De zomer van 2003 was Bieke Ilegems één van de presentatrices van Het Zomeruur.

In 2005 was Bieke Ilegems te zien samen met haar man Erik te zien in de derde samenwerking met Stijn Coninx: Blauw (meer over Blauw). Op de regionale zender ATV presenteerde Bieke Ilegems een nieuw seizoen van het praatprogramma ‘Oog in Oog’

Momenteel presenteert Bieke Ilegems het zondagochtend programma ‘Wakker Op Zondag’ en het opvoedingsprogramma ‘Over Groot en Klein’ op ATV.

 

Bieke Ilegems  is te vinden via;

Bieke Ilegems  regelen, Bieke Ilegems  arrangeren, Bieke Ilegems  huren, Bieke Ilegems  boeken, Bieke Ilegems  informatie, Bieke Ilegems  biografie, Bieke Ilegems  boekingsburo, Bieke Ilegems  boekingsbureau, Bieke Ilegems  artiestenbureau, Bieke Ilegems  prijzen, Bieke Ilegems  inhuren, Bieke Ilegems  offerte, Bieke Ilegems  bookings, Bieke Ilegems  boekingskantoor, Bieke Ilegems  boekingen, Bieke Ilegems  kosten.

 

Bieke Ilegems  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773