Anne de Baetzelier | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Anne de Baetzelier


Anne de Baetzelier  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Anne De Baetzelier zette in 1988 haar eerste stappen in de televisiewereld als copresentatrice van het programma ‘Bingo’ op VRT. Een jaar later, na haar Miss België-overwinning, kreeg Anne De Baetzelier bij VTM een contract aangeboden voor het omroepwerk.

Naast het omroepen, presenteerde Anne De Baetzelier verschillende programma’s zoals Rap Klap, Het 3-stedenspel, Dames en Heren en de 1-2-3 Show. Tijdens de zomermaanden werd Anne De Baetzelier samen met Willy Sommers het vaste gezicht voor Tien om Te Zien.

Bij Radio Mango verkent Anne De Baetzelier met de luisteraars het medialandschap in het programma ‘Mango Zapt’. In maart 2002 gaat Ilse De Meulemeester op zwangerschapsverlof en helpt vervangster Anne De Baetzelier tv-kok Piet Huysentruyt aan het kookfornuis in ‘Lekker Thuis’.

Deze dame blijft een vaste waarde voor VTM en is ook in de evenementenwereld een fel begeerde presentatrice voor bedrijfsevenementen. Anne de Baetzelier boeken is een aanwinst voor uw evenement.

Op 31 december 2006 presenteerde Anne De Baetzelier voor het laatst het spelprogramma ‘Puzzeltijd’. Anne De Baetzelier heeft de quiz drie jaar aan elkaar gepraat, maar wil zich nu meer toeleggen op andere uitdagingen. Zo kan je Anne De Baetzelier tegenwoordig wekelijks aan het werk zien in de Splash-reportages.

 

Anne de Baetzelier  is te vinden via;

Anne de Baetzelier  regelen, Anne de Baetzelier  arrangeren, Anne de Baetzelier  huren, Anne de Baetzelier  boeken, Anne de Baetzelier  informatie, Anne de Baetzelier  biografie, Anne de Baetzelier  boekingsburo, Anne de Baetzelier  boekingsbureau, Anne de Baetzelier  artiestenbureau, Anne de Baetzelier  prijzen, Anne de Baetzelier  inhuren, Anne de Baetzelier  offerte, Anne de Baetzelier  bookings, Anne de Baetzelier  boekingskantoor, Anne de Baetzelier  boekingen, Anne de Baetzelier  kosten.

 

Anne de Baetzelier  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) of +31.14.439.496 (B)