Ann van Elsen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Ann van Elsen


Ann van Elsen boeken kan online via info@itb-entertainment.com

Ann Van Elsen behaalde in 2006 de graad van master in de handelswetenschappen. Reeds eerder voltooide Ann van Elsen een opleiding in de marketing. Het publieke verhaal van Anne van Elsen begint wanneer Ann Miss België 2002 wordt. Aansluitend op haar Miss-jaar begint Ann van Elsen bij VT4 (SBS-group) als omroepster en is één van de presentatrices bij Mediamadammen. Inmiddels presenteerde Ann van Elsen een seizoen Summerdate, Onder Hoogspanning, De Brandkast, Huizenjacht, Super Talent.

Naast vele presentatie activiteiten voor televisie legt Ann van Elsen zich momenteel voornamelijk toe op presentatie van (bedrijfs-)evenementen. Geregeld laat Ann van Elsen zich nog overtuigen voor photoshoots en treedt Ann naar voren als brandmodel.

Het boeken van Ann van Elsen kan zowel telefonisch als via email. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

 

Ann van Elsen is te vinden via;

Ann van Elsen regelen, Ann van Elsen arrangeren, Ann van Elsen huren, Ann van Elsen boeken, Ann van Elsen informatie, Ann van Elsen biografie, Ann van Elsen boekingsburo, Ann van Elsen boekingsbureau, Ann van Elsen artiestenbureau, Ann van Elsen prijzen, Ann van Elsen inhuren, Ann van Elsen offerte, Ann van Elsen bookings, Ann van Elsen boekingskantoor, Ann van Elsen boekingen, Ann van Elsen kosten.

Ann van Elsen boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773