Alexandra Potvin | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Alexandra Potvin


Alexandra Potvin boeken voor uw presentatie of bijeenkomst is nu mogelijk!

Alexandra Potvin begon bij Donna met "Donna ten voeten uit", een programma dat later bekend werd onder de naam "Donna’s Dansfolie". Alexandra Potvin was de vaste vervangster van Leen Demaré of Fien Sabbe en maakte zelfs nog een poosje "Salto’s" op zaterdagmorgen.

Natuurlijk is Alexandra Potvin ook bekend om het vele omroepwerk dat ze deed voor de VRT, dat ondertussen ook al aan anderen overgelaten werd, maar het meest kent men Alexandra Potvin nu door het presentatiewerk dat Alexandra deed voor Hitkracht.

Alexandra Potvin is ook een poos de opvolgster geweest van Sven Ornelis voor de "Bumpershow" maar ruilde dit programma eind maart 2001 voor "Diva". Ook raakte bekend dat Alexandra Potvin een tijdje de vaste vriendin was van zangeres Yasmine. Maar deze relatie strandde. Nu is Alexandra Potvin gelukkig met een nieuwe en onbekende vriendin.

Op 9 september 2001 gaat ook voor Alexandra Potvin de opvolger van "Hitkracht" in de lucht, nieuwe naam is "Donna De Luxe". Dit presenteert Alexandra samen met Jan Bosman.

Alexandra Poyvin waagt zelfs haar stappen in de zangwereld met Jan Bosman, want samen brachten zij als afsluiter van Hitkracht het duetje "You’re the one that I want". Dit duetje behaalde zelfs de eerste plaats van de Primadonna.

Maar de talenten van Alexandra Potvin bleven niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo vroeg Alexandra haar ex-baas Bert Geenen om te mogen presenteren bij Q-music. En zo geschiedde. Nu is Alexandra Potvin een van de stemmen van Q-music en dat doet ze medio 2006 nog steeds.Alexandra Potvin is te vinden via;

Alexandra Potvin regelen, Alexandra Potvin arrangeren, Alexandra Potvin huren, Alexandra Potvin boeken, Alexandra Potvin informatie, Alexandra Potvin biografie, Alexandra Potvin boekingsburo, Alexandra Potvin boekingsbureau, Alexandra Potvin artiestenbureau, Alexandra Potvin prijzen, Alexandra Potvin inhuren, Alexandra Potvin offerte, Alexandra Potvin bookings, Alexandra Potvin boekingskantoor, Alexandra Potvin boekingen, Alexandra Potvin kosten.

 

Alexandra Potvin boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773