Holland Draait Door Voetbal Editie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Holland Draait Door Voetbal Editie


Holland Draait door boekt u bij ITB Entertainment Group. Bel 073-6440773 of 020-4970391

Het populaire tv programma van Linda de Mol is uitgegroeid tot Nederlands best bekeken tv show van de afgelopen tijd. Door de enorme aanvraag van studio-deelnemerskaarten, blijkt dat Nederlanders dit spel graag spelen. Wij brengen het spel op uw locatie. Het "Holland draait door ! " concept kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf. 
Ook kan Holland Draait door als Voetbal quiz worden uitgevoerd.
 
Herkenbaarheid, hilariteit en een hoog meezing gehalte zijn de steekwoorden van deze show. Een show, spel en spektakel dat in uw programmering niet mag ontbreken.  We spelen net als op tv met 2 teams. Maar welk team wordt de absolute winnaar? De deelnemers in de zaal kunnen eventueel ook meespelen d.m.v. een stemkastje. Ook kunnen zij een kaart invullen en daar op aangeven welk team gaat winnen, team A of team B. Hebben zij op het winnende team gegokt, dan ontvangen ook deze mensen de prijs. Op het podium staat een presentatiedesk en 2 kandidatendesks.
 
Tijdens het programma spelen wij 3 keer het spel “Holland draait door !”, wat het midden houdt tussen de bekende televisieshow: Ik hou van Holland, get the picture en Minute To Win it. Een quiz die leidt tot grote hilariteit bij het publiek. Een  super interactief spelprogramma dat wordt gespeeld met het voltallige aanwezige publiek. Een quiz voor de hele familie, waarbij meezingen en voorzeggen noodzakelijk zijn om als winnaar uit deze strijd te komen.  Op de speeldesk staat een tv scherm waarop de foto- en muziekvragen worden getoond. Daarnaast zijn in het decor 2 schermen geplaatst zodat het publiek kan meekijken met hun eigen panel. Wie als eerste het antwoord denkt te weten, drukt op de knop! En wederom een punt verdiend voor het team! Of bij een fout antwoord, een punt voor de tegenstander. 
 
Kortom: een avondvullend programma en een feest van herkenning in de muziek en tijdens Holland Draait door. Gepresenteerd door de Andere van Duin, Bart Juwett
 
o Geluid tot circa 350 personen
o Drive-in show met alle moderne techniek
o 8 theaterspots (2 x 4-bar)
o 2 x 42”beeldscherm voor het publiek
o 2 x speeldesk met zwaailicht, microfoon en tv-scherm
o Passend decor van 6 meter breed.
o Presentator / entertainer 
o Werktijd 4 uren
 
Andere spelshow die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld winkelcentrumpromotie is Prijs je Rijk
 
Holland Draait Door is te vinden via;
Holland Draait Door regelen, Holland Draait Door arrangeren, Holland Draait Door huren, Holland Draait Door boeken, Holland Draait Door  informatie, Holland Draait Door biografie, Holland Draait Door boekingsburo, Holland Draait Door boekingsbureau, Holland Draait Door artiestenbureau, Holland Draait Door prijzen, Holland Draait Door inhuren, Holland Draait Door offerte, Holland Draait Door bookings, Holland Draait Door boekingskantoor, Holland Draait Door boekingen, Holland Draait Door kosten.
 
Holland Draait Door boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)