Beurzen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Beurzen

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Beurs Insider

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
U wilt ook naar de beurs maar heeft er eigenlijk geen tijd voor of uw wilt een grotere doelgroep aanspreken…. Boek nu de Beurs Insider.Deze Beurs Insider kunt u uw wensen laten uitzoeken op de beurs. Elk uur komt er een nieuwe videoboodschap die verschijnt via Twitter en wordt gepost op YouTube of op de site van de opdrachtgever. Gasten die de Beurs Insider volgen op Twitter kunnen door daar `tweets’ te plaatsen opmerkingen, vragen en suggesties aanleveren. In de volgende Insider video kan hierop gereageerd worden. Op deze manier ontstaat interactie tussen de beurs en relaties van uw bedrijf. De stijl kan kan volledig op maat gesneden worden. De volgers van Beurs Insider krijgen zo het gevoel dat ze er helemaal bij zijn. Vooral door het gebruik van Twitter zullen de kijkers meerdere malen terugkomen. Ook doordat de Beurs Insider opdrachten uitvoert en daarmee de wensen van de kijkers probeert in te willigen krijgt hij een band met de kijker. Referenties; EA / Electronic Arts / Warner Bros / Activision / Hercules

Beurzen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Uw promotionele activiteiten vereisen bijzondere aandacht omdat u uw product zo duidelijk mogelijk op een beurs wilt etaleren en in de schijnwerpers zou willen plaatsen. Vanzelfsprekend bepaalt u welke onderdelen het meest geschikt zijn voor uw promotionele campagne. Aan uw relaties laten zien wat u in huis hebt. Beurs entertainment is dé manier om extra stopkracht te generen voor uw stand. Het is voor ons een leuke uitdaging om uw beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Misschien wordt het ook eens tijd voor geheel iets anders dan het standaard meubilair op uw beursstand? Wat dacht u van een presentatiemiddel, waarmee uw bezoekers of relaties ook nog eens actief bezig zijn of een interactieve spelshow waarin uw producten worden geveild aan de  beursbezoekers?  Voorbeelden vindt U op; http://itb-entertainment.com/promotions/beurzen/standbouw-0

Body Art - Specials

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Body Art - Specials
Een echte specialist in het ontwerpen en uitvoeren van bodypainting. Zij maakt niet alleen eigen creaties, maar kan bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo aanbrengen op een model. Absolute blikvanger voor beurzen en promoties.

Decoratie (interieur en exterieur)

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
 Interieurs en showrooms zijn sterk gericht op het visuele- en praktische aspect. Een goede inrichting heeft een grote meerwaarde voor uw personeel en voor uw klanten. Mensen werken met plezier en klanten winkelen met meer plezier. Ook in winkels en showrooms geldt dat succes door een belangrijk deel wordt bepaald door de mate waarin de aandacht van het publiek kan worden vastgehouden. ITB-Decor beheerst dat als geen ander. ITB-Decor kan het volledige traject verzorgen vanaf idee, concept, ontwerp, planning en realisatie.ITB-Decor werkt samen met gerenommeerde bedrijven die reeds hun goede naam hebben gevestigd in deze branche.

Fotogastenboek

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Speciaal fotogastenboek voorop de beurs. Een maatwerk omlijsting rond de foto met uw logo of bijvoorbeeld website. Alle bezoekers krijgen hun foto direct mee of u geeft ze een kaart met daarop een link naar uw site waar ze de foto gratis kunnen downloaden. Voor beurzen zijn er diverse mogelijkheden, kortom neem kontakt op met een van onze adviseurs.   Fotogastenboek boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.       Fotogastenboek is te vinden via; Fotogastenboek regelen, Fotogastenboek arrangeren, Fotogastenboek huren, Fotogastenboek boeken, Fotogastenboek informatie, Fotogastenboek biografie, Fotogastenboek boekingsburo, Fotogastenboek boekingsbureau, Fotogastenboek artiestenbureau, Fotogastenboek prijzen, Fotogastenboek inhuren, Fotogastenboek offerte, Fotogastenboek bookings, Fotogastenboek boekingskantoor, Fotogastenboek boekingen, Fotogastenboek kosten.

Hapjes met een verhaal

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hapjes met een verhaal
Een reuze kookboek waarin de kok een mooi verhaal kan vertellen over zijn culinaire verrassingen. Het kookboek is een demontabel decorstuk voorzien van deur aan de voorkant, balie met kastjes en verlichting. Verder zit er een reuze sleutel bij en decoratieve boekenlegger. Het programma is geheel naar wens aan te vullen of te vereenvoudigen. Denk hierbij aan een Frans terras, Reuze fotocamera, mini podium met muziek etc. De details: 350cm lang / 250 cm hoog / van 85 tot 300 cm breed (6 meter2) Zowel binnen als buiten op te stellen Afsluitbaar Inclusief op/afbouw en transport Optioneel; Showkok Top kok Mathijs Vrieze Acteurs Terras Muzikant Reuze fotocamera

Het Logo Schilderij

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Het Logo Schilderij
Uw logo geïntegreerd in een schilderij speciaal voor uw bedrijf ontworpen.   Mooi en decoratief Spraakmakend Herkenbaar Origineel!

Hostess

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hostess
Onze representatieve hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. Tijdens uw evenement zijn onze hostesses het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Zij assisteren waar nodig is en zorgen ervoor dat uw dienst of product op de juiste manier naar voren komt.

Medicamento

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Medicamento
Muziek als medicijn. Medicamento werd opgericht in augustus 1994. Grote liefde  voor de Braziliaanse samba was de drijfveer. Binnen korte tijd groeide de groep uit tot een 15-koppige ‘Batucada’  (slagwerkgroep) die voor het overgrote deel bestaat uit professionele, van diverse conservatoria afkomstige slagwerkers.  Medicamento maakt gebruik van (eigen) arrangementen op basis van traditionele afro-braziliaanse ritmes, waarbij invloeden uit andere muziekstromingen niet geschuwd worden. Hierdoor ontstaat een heel eigen stijl. Er worden instrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter gebruikt, luisterend naar namen als: surdo, repenique, caixa, tamborim, pandeiro, berimbao, timba, ganza, caxixi en agogo. Samen met dans en de batucada zorgen zij voor een wervelende show met een breed muzikaal spectrum. Afwisseling, dynamiek, dansbaarheid en wisselwerking met het publiek zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

MOTION CAPTURE

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  Een fantastische en unieke manier om uw gasten te verrassen! Met een standaard of op maat gemaakte karakter worden de bezoekers aangesproken door het virtuele figuur. Achter de schermen staat een medewerker die is voorzien van een speciaal pak waardoor de karakter op het scherm alle bewegingen natuurgetrouw kan uitbeelden. Uiteraard wordt deze karakter aangevuld met spraak waardoor er een dialoog kan worden gestart met de bezoeker. Een absolute publiekstrekker op uw evenement of beurs. Informeer naar de vele mogelijkheden van Motion Capture bij ITB entertainment Group op +31.73.644.0773 of info@itb-entertainment.com

Pagina's