Presentatrice | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Presentatrice

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Anita Witzier

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Anita Witzier
Schorpioene Anita Witzier werd geboren op 10 november 1961. Als enig kind is zij getogen in Groot Ammers, een klein dorp in de Alblasserwaard. Na de middelbare school, zwerft Anita enkele jaren rond op de universiteit. In deze periode werkt ze gedurende een seizoen mee aan het programma "Tineke" (toen nog bij Veronica). In april 1988 verschijnt Anita op de beeldbuis als omroepster bij Veronica. In juli van hetzelfde jaar begint zij tevens op de afdeling personeelszaken. Sindsdien heeft Anita Witzier heel wat televisiewerk op haar naam geschreven. Ze doet 2x een gastpresentatie van de 'Top 40', ze presenteert de 'Veronica Award' met Erik de Zwart, de 'Staatsloterij' in een dubbelpresentatie met Marc Klein Essink, ''n Stuk of twee', 'Take 5', het zomerprogramma 'Summertime', Veronica's Reisgids en daarnaast was Anita ook wekelijks te zien als omroepster bij Veronica. Haar ambities blijven niet beperkt tot louter tv presentatie. Op Radio 2 is Witzier een tijdlang te beluisteren in het programma 'Anita' waarin ze wekelijks een bekende Nederlander ontvangt. Naast haar drukke werkzaamheden zet Anita zich in voor het milieu. Sinds 23 mei 1995 is zij aangesteld als ambassadrice van de Stichting Help!. Deze organisatie zet zich in voor alles wat met het milieu te maken heeft. Na de zomer van 1996 maakte Anita Witzier een nieuwe start bij de KRO. Hier presenteerde zij inmiddels programma's als de 'ASO show', waarin veel discussie worden losgemaakt door diverse vraagstellingen. Sinds 1998 presenteert zij nu ook het programma '10 Voor Taal' voor de KRO evenals het programma 'Memories'. Daarnaast is Anita verantwoordelijk de co-presentatie van het veel besproken programma 'De Grootste Nederlander'.

Antje Monteiro

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Antje Monteiro
Zangeres is ze, presentatrice, entertainer en spelleider tegelijk. Antje Montero doet het allemaal, kan het allemaal. Dat had ze vroeger ook niet kunnen denken, toen ze in bandjes zong maar de nummers voor geen geld zou aankondigen. Antje verstaat de kunst om mensen te boeien. Het is de wonderlijke combinatie van vocale capaciteiten en een ijzersterke uitstraling. Niet voor niets zijn er de hoogtepunten. Aïda bijvoorbeeld. Uit 900 kandidaten werd Antje geselecteerd. (Tja, hoezo?) Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken. Haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriére, waaronder de presentatie van het succesvolle KRO-programma “het gevoel van…”. Voor de komende periode staat er nog veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater! Deze zingende nachtegaal boekt succes – maar blijft gewoon. Want ook dát is typisch Antje. Ze staat dichtbij mensen, is spontaan, belangstellend, enthousiast, vriendelijk.

Bridget

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Bridget
Met een tv-producer als vader en een visagiste als moeder ligt de carrière van Bridget vanaf haar geboorte op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.   Na een hectische modellentijd in Barcelona komt Bridget uiteindelijk bij de televisie terecht. Ze doet verschillende dingen voor televisie, waaronder een baantje als danseres/assistente in Hans Kraaij’s spelshow Man O Man. Ze wordt vervolgens aangenomen als VJ voor de op dat moment nog jonge muziekzender The Music Factory. Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma ‘BNN at Work’ vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze ‘De Nationale IQ-Test’, ‘Lijst 0’, ‘De Hoofdprijs’, en ‘Neuken Doe Je Zo’. In maart 2004 ontvangt Bridget diverse gasten in het door haar bedachte programma ‘The Bridget Triangle’. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma ‘BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag’ en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor ‘BNN at Work’. In 2005 presenteert ze opnieuw ‘De IQ-Test’ en ‘De Hoofdprijs’, en is een tweede reeks van de serie ‘The Bridget Triangle’ te zien. Tot en met januari 2006 was zij naast haar programma's bij Talpa te zien zijn bij BNN met ‘BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag’. Bridget presenteerde twee tv-programma’s voor Talpa. Je Leven in de Steigers, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwde. Samen met Ruud de Wild presenteerde ze het alom bekende Big Brother. Na het stoppen van Talpa, heeft Bridget haar carrière verder doorgezet bij RTL. Daar presenteerde ze eind vorig jaar het programma, “Hoe word ik mama” Dit programma werd door haar eigen productie firma geproduceerd.

Chantal Janzen

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Chantal Janzen
Chantal Janzen speelde een van de hoofdrollen in de zeer succesvolle speelfilm Volle Maan. Bovendien speelt Chantal in 2003 de vrouwelijke hoofdrol Jennifer in de eerste Nederlandse martial arts film Fighting Fish. Tevens speelde ze in 2003 in Feestje van Ruud van Hemert. De derde film waarin ze verscheen was De Dominee (geïnspireerd door het leven van topcrimineel Klaas Bruinsma), onder regie van Gerrard Verhage. In 2004 heeft Chantal een gastrol vertokt in de film Deuce Bigalow II in 2004. Binnenkort zal Chantal schitteren in twee nieuwe films: Alles is Liefde en Kicks.   In het theaterseizoen 2003/2004 was Chantal te zien als Lidwientje Walg in de nieuwe musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, een productie van V&V Entertainment onder regie van Koen van Dijk. Tevens was ze te zien in de musical van Joop van den Ende, Crazy for You. Hierin speelde ze de rol van Patsy en is ze alternate voor de hoofdrol Polly Baker. Voor de laatste rol heeft zij een Musical Award gewonnen voor Beste Vrouwelijke Bijrol 2005. Chantal heeft drie jaar gespeeld in Musicals in Ahoy.   Tot 2006 is ze anderhalf jaar te zien geweest in Beauty and the Beast waarvoor Chantal is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2006. Hiernaast presenteerde zij in 2005 en 2006 samen met Martijn Krabbé de televisieprogramma’s Idols III, en met Carlo Boszhard Staatsloterij Live en Staatsloterij ? 100.000 Show. Vanaf april 2007 vertokt Chantal de rol van Jane in de nieuwe musical Tarzan. In de Nederlandse versie van Shrek the Third is ze te horen in de rol van Snow White.

Chazia Mourali

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Chazia Mourali
Chazia Mourali houdt ervan tot de bodem van een pittig onderwerp te gaan, geen zee gaat haar daarbij te hoog. Medisch specialisten, wetgevingsjuristen, milieudeskundigen, ICT specialisten, financieel deskundigen en vele anderen weten dat ze de kern van een onderwerp snel weet te raken om onderhoudend, opgewekt en waar nodig scherp op ieder gewenst thema in te gaan. Chazia schuwt de humor en het theatrale niet. Een gala zal zij altijd stijlvol in weer een nieuwe haute couture creatie van een sprankelende sfeer voorzien. Chazia staat als geen ander voor vorm én inhoud, intensiteit en kwaliteit. Eén ding weten wij zeker: saai wordt het met Chazia nóóit!

Cilly Dartell

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Cilly Dartell
Plankenkoorts heeft ze niet bepaald. Ooit steelde ze de show in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’, ‘Niettemin’ en ‘Up on the roof’. Daar kwam ze al uit de hoek als een gedreven, creatieve en vooral professionele actrice. Maar Cilly heeft meer noten op haar zang. Ooit was ze zangeres, leadzangeres van een funkband. Haar stem werd verder gewaardeerd als voice-over in films en commercials. Voor de AVRO presenteerde zij verschillende radio- en televisieprogramma’s. Nu is ze onder meer te zien als presentatrice van ‘Hart van Nederland’. Dat is niet toevallig. Cilly heeft wel iets met actualiteiten. Het nieuws daagt haar uit. Neem de rampen die heel Nederland of zelfs heel de wereld opschrikken. Om dan als presentatrice aan de hand van de eerste brokstukken informatie, uit het eerste nieuws dat doorsijpelt de kijker te informeren. Kijk, dát vindt ze prachtig. Cilly heeft zo haar eigen leefregels. De belangrijkste is misschien wel dat ze doet wat ze leuk vindt. Of het daardoor komt of niet, maar ze doet ook waar ze góed in is. Ze wordt achtervolgd door een voortdurend streven naar perfectionisme. Wie zocht er nog een succesvolle spreker, een forumvoorzitter, een discussieleider? Een dagje Cilly zal niet vervelen.

Daphne Deckers

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Daphne Deckers
Daphne Deckers werd bekend als topmodel, ze liep wereldwijd over de catwalk. Ze heeft daarna verschillende programma’s en evenementen gepresenteerd, zoals Veronica Reisgids, Veronica Computer Magazine, Robijn Fashion Award, en Miss Beautiful Black 1998 gepresenteerd. Verder had ze een rolletje in de VPRO serie 'Bed & Breakfast'. Op het witte zoek zagen we Daphne in 'Remember' en de film 'All Stars'. Ook had ze een rolletje als PR-vrouw in de James Bond film 'Tomorrow Never Dies'. Daphne Deckers is getrouwd met tennisser Richard Krajicek. Tegenwoordig is ze regelmatig te zien in RTL Boulevard, waar ze als deskundige plaats neemt achter de desk.

Elize

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Elize
elize heeft hits als ‘Automatic’ en ‘Into Your System’ op haar naam staan,  beide afkomstig van haar debuutalbum ‘In Control’. eliZe werkt in Scandinavië en Engeland met gerenommeerde danceproducers aan haar tweede album, welke begin 2009 internationaal zal uitkomen. Vooruitlopend hierop werden de singles ‘Lovesick’ (6 weken #1 in Bulgarije) en ‘Hot Stuff’ gereleased. eliZe is daarnaast een nieuw gezicht bij RTL 5, alwaar ze de presentatie van de show ‘So You Think You Can Dance’ voor haar rekening nam.   Elize is ook te boeken als presentatrice i.c.m. met 30 min. zangact.

Froukje de Both

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Froukje de Both
Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon: presentatrice, actrice en DJ bij Radio 538. Ze speelde in populaire series als 'Goudkust' en 'Costa' en presenteerde vele televisie programma's, waaronder 'Starstrippers', 'TV Makelaar' en 'RTL GP'. Daarnaast is Froukje iedere vrijdagavond te horen op Radio 538. Froukje de Both is te boeken voor diverse presentaties.

Inge Schrama

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Inge Schrama
Inge Schrama werd op 5 december 1985 geboren in Heemstede. Al van jongs af aan heeft Inge een grote interesse in acteren. Toch is Inge min of meer per toeval het acteervak ingerold; toen haar twee jongere broers zich inschreven voor een casting van de jeugdserie De Daltons, werd Inge gevraagd zich bij het castingbureau in te schrijven. Dat leverde haar bijrollen en figuratierollen op in onder andere Dunya en Desie, de televisieserie Costa! en een korte film van de VPRO. Ook was zij te zien in Beamers, een voorlichtingsfilm voor basisscholen. Daarnaast werd Inge gecast voor de rol van Elin in de Nederlandse remake van Fucking Åmal. Deze film zou echter door financiële redenen geen doorgang vinden. Enige tijd later, toen Inge midden in haar eindexamen zat, werd ze gecast voor een vaste rol in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Sinds 15 mei staat ze dan ook dagelijks op de set als Sjors Langeveld.

Pagina's