Presentatoren/sprekers | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Presentatoren/sprekers

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1)

André van Duin imitator

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
André van Duin imitator  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comImiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.Al ruim 35 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6Zie ook:Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) De Andere van Duin Show Wijdbeens ReportAndré van Duin imitator is te vinden via; André van Duin imitator regelen, André van Duin imitator arrangeren, André van Duin imitator huren, André van Duin imitator boeken, André van Duin imitator informatie, André van Duin imitator biografie, André van Duin imitator boekingsburo, André van Duin imitator  boekingsbureau, André van Duin imitator artiestenbureau, André van Duin imitator prijzen, André van Duin imitator inhuren, André van Duin imitator offerte, André van Duin imitator bookings, André van Duin imitator boekingskantoor, André van Duin imitator boekingen, André van Duin imitator kosten, André van Duin popster, André van Duin management. André van Duin imitator  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Angelique Schmeinck

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Angelique Schmeinck
Angélique Schmeinck (1964) is één van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland en werd in 1998 verkozen tot Lady Chef van het jaar. Zij zwaaide jarenlang de scepter in een restaurant met één Michelin ster. In 2000 is zij gestart met haar eigen bedrijf, Angélique Schmeinck Producties, dat staat voor inspiratie in de breedste zin van het woord. Voor organisaties verzorgt Angélique met haar Creatieve Culinaire Projecten, ‘op maat’ activiteiten, projecten zoals presentaties, lezingen, intermezzo’s en sessies creativiteit & innovatie waarbij smaak & geur de invalshoeken zijn. Organisaties zijn altijd op zoek naar inspiratie, dat kan zijn voor visiebepaling, teamspirit, als vliegende start voor een nieuw project, productontwikkeling. Zeker in deze tijd is creativiteit en innovatie voor een bedrijf van vitaal belang. Inspiratie genereert energie en zorgt voor beweging. Inmiddels heeft Angélique vier kookboeken op haar naam staan; Het Chocoladeboek (1993), Le Grand Dessert (1998), “Een Mond vol Kunst” wat verkozen is tot meest innovatieve kookboek van de wereld in 2002! Haar vierde kookboek `Swingen in de Keuken` ligt momenteel in de winkel. ‘Swingen in de keuken’ is SLIM koken, de Snelle, Lekkere, Inspirerende en Makkelijke recepten vind je terug in hoofdstukken als ‘Geen kunst aan’ en ‘Koken voor een schijntje’. In 2003 en 2004 presenteerde Angélique drie dagen per week een kookitem in het RTL4 programma Aperitivo. Onder het overkoepelende medium ‘Spice of Life’ lanceert Angélique spraakmakende culinaire projecten. Zo heeft zij eind vorig jaar met veel succes het spectaculaire concept Culi-Air® gerealiseerd, waarbij zij een luchtballon gebruikt als hete luchtoven om een diner te bereiden. Momenteel is Angélique bezig met een nieuw Spice of Life project; ‘Koken in een Geiser’, dat uitgevoerd zal worden tijdens het Fun festival in IJsland.

Bianca Hagenbeek

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bianca Hagenbeek
Bianca Hagenbeek is geboren op 16 mei 1967 te Leusden. Zij werd door het Nederlands publiek gekozen als winnares van het real life TV-programma Big Brother 2. Voordat Bianca meedeed aan Big Brother 2 heeft zij veel gereist. Op haar reizen heeft ze in diverse restaurants in binnen- en buitenland gewerkt. Ze heeft o.a. als kok gewerkt op een duikboot in Australië. Bianca heeft haar eigen organisatie bureau. Zij organiseert o.a. feesten, geeft boekjes uit en verzorgt een internet magazine. Samen met Maurice Kroon verzorgde Bianca in 2003 de presentatie van het item ‘Snelle Maaltijd Service’ in het TV-programma Life & Cooking. In haar vrije tijd houdt Bianca ervan om oude spullen te verzamelen en op te knappen, uiteraard kookt ze graag en daarnaast rijdt zij paard en motor en beoefent zij verschillende sporten.

Chimene van Oosterhout

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Chimène van Oosterhout is op 11 februari 1964 geboren op Curacao en is trotse moeder van zoontje Lyam. Op 7-jarige leeftijd, verhuisde Chimène met haar ouders naar Nederland. Na haar studie HEAO Communicatie kwam ze in de marketing-, communicatie- en PR branche terecht. Haar TV-carrière begon in 1996 als omroepster bij de TROS. Na twee jaar stapte Chimène van de TROS over naar Veronica. Chimène speelde gastrollen in o.a. Onderweg naar Morgen, GTST, Mijn dochter en ik en Het zonnetje in huis. In 2000 was Chimène te zien in de Amerikaanse speelfilm X-Patriots. In 2003 presenteerde Chimène het SBS6-programma ‘Sterrenbeurs’.In de zomer van 2005 presenteerde Chimène het RTL-programma ‘de Televisiedokter’. Zij is bezig met een studie psychologie en in haar vrije tijd houdt Chimène van koken, reizen, sporten en lezen.TV PROGRAMMA’S:Back to the US of A, Motor TV, Car Wars, Go Travel, City report, Yorin Travel, Sterrenbeurs en Televisiedokter.

Claire Brouwer

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Claire Brouwer is geboren op 17 november 1972 te Haarlem. Naast haar studie Culturele Studies heeft zij diverse acteer-, dans- en toneelopleidingen gevolgd. In 1990 begon zij met modellenwerk en reclamefotografie. Claire heeft aan diverse commerciële projecten haar medewerking verleend, zoals een commercial van Randstad, een promotiefilm voor Nationale Nederlanden en de videoclip van de band Alderliefste. Ook speelde zij diverse gastrollen in bekende TV-programma's waaronder Onderweg naar Morgen, Ben zo terug, Westenwind, Goudkust, Goede Tijden Slechte Tijden en Nix in the Fridge. Claire heeft op TV-gebied zowel voor als achter de schermen ruime werkervaring opgedaan. Zo werkte zij bij The Music Factory achter de schermen bij opnameleiding, regie en redactie van diverse TV-programma's. Bij Kindernet verzorgde Claire de presentatie van het dagelijkse live programma Trendtent, Trendtent-nieuws, Kaboem Top 10. Tevens presenteerde zij bij Kindernet de specials rondom o.a. Toy Box, Atomic Kitten, McDonalds en K3. Tot april 2003 was Claire te zien als gastpresentatrice voor het programma Yorin Travel.

Denise Koopal

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Denise Koopal
Denise Koopal werd geboren op 22 februari 1980 in Utrecht. Na het VWO rondde zij de HBO-studie Accountmanagement in Utrecht af. Binnenkort hoopt zij af te studeren voor de studie Communicatiewetenschap. In 1997 deed zij auditie voor de Nederlandse meidengroep ‘Wow!’, geproduceerd door Bolland & Bolland. Denise werd aangenomen en tekende een platencontract. In de periode 1997 – 2001 heeft zij diverse Top 40-hits gescoord, zoals ‘Keer op Keer’, ‘Zomer’ en ‘Lekker Lang Lekker’. Met ‘Wow!’ heeft zij ruim vier jaar lang opgetreden door heel Nederland. Ook werkte ze mee aan de soundtrack voor de Nederlandse film ‘Abeltje’ en werd één van de laatste videoclips opgenomen in het Big Brother huis. Tijdens deze periode was Denise verantwoordelijk voor de gehele externe communicatie, alle radio- en televisie interviews kwamen voor haar rekening. In 2001 presenteerde Denise een jaar lang een regionaal muzikaal radioprogramma genaamd ‘de Nieuwegeinse Top 30’, waarvoor zij vele artiesten interviewde en verschillende muziekevenementen bezocht. Daarnaast sprak en zong zij regelmatig diverse reclamespots in voor lokale en regionale radiozenders. In 2004 werd zij door Endemol Nederland benaderd om het programma ‘Puzzeltijd’ te gaan presenteren voor RTL4. Dit live programma presenteert Denise met veel plezier. Voor dit programma heeft zij een presentatiecursus gekregen van Simone van den Ende en ze heeft verscheidene mediatrainingen gevolgd. In haar vrije tijd houdt Denise van reizen (alle continenten staan inmiddels in haar paspoort) dansen, lezen, schrijven en zingen.

DJ Silvan

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
DJ Silvan
Warming-up bij televisie programma’s / publieksbegeleiding o.a.: Boggle, Verborgen Talenten, Lingo, DenkTank, Staatsloterij show, All you need is Love, Wijsneuzen/TV10, TV-Privé, Hints, Tien voor Taal, Taxi, Goedele, Waku Waku, de Hunkering, Rijdende Rechter, Lucky Letters, Ken Dit?!, Heb ik dat?, de OudejaarsloterijShow, Match & Win, Vlaamse Pot, Agmea Kennis Quiz. Praatjesmakers, Life&Cooking, Nationaal Verkeersexamen, De Leukste Thuis, TV Toppers met Jos Brink. Presentatie’s voor verschillende bedrijven: ABN AMRO, Ford Nederland/introductie Ford Ka, Giel van Praag’s Intershow, PhotoPlay/Megafestatie, Citroën/AutoRai, AMSTEL, ministerie van VROM/codename Future, ShellJeugdvoetbaldag, Douwe Egberts, O’NEILL’s Champions Trophy / Amsterdam, Holland Heineken House Olymische Spelen Japan 1998, Sydney 2000 en Salt Lake City 2002, Radio 10 FM Summer Party. Holland Heineken House 2004. Diskjockey/voice-over voor diverse bedrijven: City FM Amsterdam, Stadsradio Den Haag, HotRadio, Hitkrant’s Mega Party,Shell-jeugdvoetbaldag’99/’00/’01, Veronica FM drive-in show, Yorin FM drive-in show,Holland Heineken House Japan, Sydney, NOC*NSF Sportdag, Davis Cup Heineken Huis 2001, Uitreiking Forbo Project Tapijt Stipendium ‘99/’00 Voice-over Tros Match & Win, Rabobank Jeugddag Holland Heineken House Salt Lake City, Break-Out Dance Party, Arjan van Dijk, diverse radio-commercials, etc. Televisie presentatie: Twee seizoenen dagelijks Welkom Wehkamp op SBS6 met Manon Thomas.

Duco Bauwens

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
DUCO BAUWENS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme brengt Duco elke dag als presentator van het programma Nederland in Beweging, jong en oud aan het sporten!In 2007 wordt hij gevraagd als presentator voor het programma, na auditie te hebben gedaan is zijn carrière als tv presentator hiermee van start gegaan. Als afslankexpert en personal trainer heeft Duco inmiddels al vele honderden mensen aan een gezonder, fitter en slanker leven geholpen. Wat in zijn jonge jaren startte als hobby groeide uit tot serieuze ambities. Als personal trainer was hij ook te zien bij tv programma’s van RTL en SBS6. In het tv programma RTL Consult kreeg hij bankhangers in beweging. Met het SBS programma Nederland Gezond zet Duco zijn volgende stap op tv presentatie-gebied.Steeds vaker wordt er aandacht besteed aan de voordelen van voldoende bewegen bij de doelgroep 50+. En steeds vaker zie je op 50+ en 65+ evenementen beweegworkshops en workouts. Duco verzorgt dit soort workshops en workouts inmiddels al geruime tijd en kan als geen ander de deelnemers enthousiast krijgen voor méér bewegen.REACTIES:Erg positieve ervaring door ons als organisatie en zeker ook door bezoekers. Duco is vriendelijk, toegankelijk en erg flexibel.Cijfer: 10DUCO BAUWENS is te vinden via;DUCO BAUWENS regelen, DUCO BAUWENS arrangeren, DUCO BAUWENS huren, DUCO BAUWENS boeken, DUCO BAUWENS  informatie, DUCO BAUWENS biografie, DUCO BAUWENS boekingsburo, DUCO BAUWENS boekingsbureau, DUCO BAUWENS artiestenbureau, DUCO BAUWENS prijzen, DUCO BAUWENS inhuren, DUCO BAUWENS offerte, DUCO BAUWENS bookings, DUCO BAUWENS boekingskantoor, DUCO BAUWENS boekingen, DUCO BAUWENS kosten.DUCO BAUWENS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Frederiko

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Frederiko
Met enorme vakkennis, door ruim dertig jaar ervaring in de meest uiteen lopende creaties is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen. Hij weet als goochelaar het publiek te boeien. Hij won het Grand Diplome D’Honneur, op het wereld-goochel-congres te Barcelona. Hij ontwikkelde zich van goochelaar tot jongleur, clown, dresseur en presentator; hetgeen nu prachtig van toepassing komt bij zijn vele optredens op internationaal niveau; voor iedere leeftijdsgroep en alle pluimages. Als mimespeler mag FREDERICO niet ontbreken op uw beurs, feestelijke opening, braderie of bruiloft. Mobiele acts zoals schaduwlopen, robotact, ballonmodelleren, grappige typetjes of wat u ook maar wenst te zien tovert hij uit één van de vele hoeden...die FREDERICO in zijn koffers heeft.. En wilt u uw gasten op ludieke wijze ontvangen!!?? Dan is weet Frederico met zijn stilstaande entree’pop’ act uw gasten zeker te verbazen. Tevens kan Frederico tijdens de avond een optreden verzorgen als ‘Magic Bartender’ waarbij hij de kunst van het jongleren en goochelen combineert in een flitsende Ober-act van ca. 30 min.

Froukje de Both

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Froukje de Both

Pagina's