Pop//Rock | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Pop//Rock

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

70-99 Band

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
70-99 Band
70-99 Band is een stevige allround cover- en partyband die voor u de perfecte muzikale omlijsting van uw feest verzorgt.  Vier enthousiaste muzikanten met een degelijke opleiding en een geweldige zangeres brengen de grootste hits van vroeger en nu ten gehore. Of het nu om een stevig rocknummer, swingende disco, hot soul, of een Nederlandstalig lied gaat, het uitgebreid repertoire omhelst het allemaal.   Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze snel inspelen op de wensen van het publiek. Dit alles natuurlijk op een gepast volume waarbij geluidskwaliteit voorop staat en gewaarborgd door een eigen PA installatie. Na al die jaren staat enthousiasme nog steeds voorop: muziek maken zij tenslotte voor uw en hun plezier en dát kun je zien en horen!!!!!

Allez Allez

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Allez Allez en Lydia Guiso boeken doet u bij ITB entertainment group 073-6440773 | 020-4970391 of info@itb-entertainment.comKris & Dave zijn twee Belgische muzikanten die heel wat watertjes hebben doorzwommen. Ze speelden met groepen zoals Eli Jones, Go Nutz, Mo Groove, Broncko en begeleidden al heel wat bekende Vlamingen.Allez Allez is niet het standaard coverduo, maar een gewaagde formatie dat op een heel energieke manier zijn nummers brengt. In verschillende sets bouwen zij op van stevige pop en rock tot swingende disco en salsa. In een originele mix wisselen ze de grote internationale en Nederlandstalige klassiekers naadloos af met heel recente top 40-hits.Allez Allez vult voor elke gelegenheid op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Niet alleen hun ruime repertoire, dat geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen, maar ook hun manier van optreden is vol overgave en humor. Zij begeven zich volledig draadloos tussen jouw gasten en staan zo direct in contact met het publiek.Nu is er de mogelijkheid om Allez Allez te boeken met de bekende Vlaamse Lydia Guiso. Zij was tot tweemaal toe te zien in het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson, maar nog belangrijker een `tropische’ verrassing bij Idol’s in 2007. Sindsdien heeft haar zang carrière een hele vlucht gemaakt en heeft ze zichzelf nog meer ontpopt als top zangeres.Samen met Allez Allez brengt Lydia een verrassend muzikaal spektakel!Sound: door de huidige techniek en de versterking kunnen zij een zeer uitgebreid en totaal muziekprogramma brengen.Mobiel: ze bewegen zich draadloos door het publiek, waardoor ze de mensen op een speelse manier kunnen benaderen.Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.ALLEZ ALLEZ is te vinden via;ALLEZ ALLEZ regelen, ALLEZ ALLEZ arrangeren, ALLEZ ALLEZ huren, ALLEZ ALLEZ boeken, ALLEZ ALLEZ  informatie, ALLEZ ALLEZ biografie, ALLEZ ALLEZ boekingsburo, ALLEZ ALLEZ boekingsbureau, ALLEZ ALLEZ artiestenbureau, ALLEZ ALLEZ prijzen, ALLEZ ALLEZ inhuren, ALLEZ ALLEZ offerte, ALLEZ ALLEZ bookings, ALLEZ ALLEZ boekingskantoor, ALLEZ ALLEZ boekingen, ALLEZ ALLEZ kosten.ALLEZ ALLEZ boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)REACTIES:Mevr. Schaubroeck - Indusign NV:"Heel erg bedankt voor de vlotte en goede samenwerking. Alle gasten waren vol lof over het fantastische optreden. We werden zelfs meerdere keren aangesproken voor jullie contactgegevens. ECHT TOP, jullie maakten dit uniek evenement af!" 

Balance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Balance
Balance behoort tot de top van de allround orkesten van Nederland. Niet alleen muzikaal, maar ook door hun opstelling en instelling. Sympathiek, klantvriendelijk, professioneel en met oog voor details. En dat geldt niet alleen voor de bandleden maar ook voor de technici. Naast een goed uitgebalanceerd repertoire is ook het begeleiden van artiesten zoals The Three Degrees, Lee Towers, Guus Meeuwis , Edsilia Rombley, Xander, Grad Damen en vele anderen een sterk punt van deze uitstekende muzikanten. Balance & Wings De uitbreiding met drie blazers geeft de band nog meer body. Zeker voor de grotere feesten is de uitbreiding met Wings een aanrader. De swingende blazerspartijen en de indrukwekkende bühneperformance zorgen voor een perfecte uitstraling! Balance is een professioneel orkest met allure. Voor elk optreden staan ze garant voor kwaliteit. De combinatie van een perfecte licht- en geluidsinstallatie, vakkundig bediend door correct gelede technici en de fantastische sfeer die zij weten te creëren zorgt steeds weer voor een ongeëvenaard spektakel.

Best 4

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
BEST 4 een live band die perfect muzikaal vakmanschap en enthousiasme met elkaar verbindt. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd. Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening, Rock & Roll, Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Tirol / Duits, Pop, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt BEST 4 de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor BEST 4 sleutelwoorden. Ook kunt u BEST 5 boeken, in dat geval wordt de band uitgebreid met een saxofonist! BEST 4 staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. Best 4 is uit te breiden naar Best 5 met extra blazer.

Big Nick

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Big Nick
Big Nick, een fascinerende band! Niet alleen omdat ondanks 120 optredens per jaar hun enthousiasme weten te behouden maar vooral door de uiteenlopende karakters binnen de band. Juist dit laatste maakt de band zo uniek maar vooral een hechte club. Om dit te kunnen beoordelen moet je deze band een keer hebben gezien. Kortom een sympathiek clubje mensen met een zeer uiteenlopend repertoire, krachtige vocalen en veel show. Het altijd up to date repertoire en de enthousiaste jonge uitstraling maakt Big Nick uitermate geschikt voor discotheken. Wij beschikken over een krachtige geluidsinstallatie en moderne lichtshow, die garant staat voor een te gekke show. Natuurlijk houden wij rekening met het repertoire wat betreft het soort evenement; kermissen, braderiën, feestenten enz., wij staan garant voor een oergezellig feest voor jong en oud. Op wat de mooiste dag van je leven moet worden, hoort een band die weet wat feesten is. Zo´n band is Big Nick. Wij hebben een repertoire waarop iedereen lekker uit zijn dak kan gaan. Waarbij wij ook zeker de oudere gasten niet vergeten, die zich gerust aan een tango, engelse wals, of zelfs een veleta kunnen wagen.

Cash & Carry

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Cash & Carry
Cash & Carry maakt voor u een reis door de tijd die start in de jaren 60 met the Beatles, die de jaren 70 via de stations van Stevie Wonder, Fleetwood Mac, BeeGees en Santana aandoet, vervolgens in de 80er jaren stopt bij Huey Lewis & the News, the Police en Talk Talk, om te eindigen in het huidige decennium met o.a. Amy Winehouse. De kracht van Cash & Carry ligt hierin dat voor het gehele repertoire geldt dat de originele pophit zo dicht mogelijk wordt benaderd. Als Cash & Carry op het podium staat, klinkt het voor het publiek alsof de originele artiesten er staan. Daarnaast vindt de band het belangrijk goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. De leden van de band kenden elkaar al jarenlang uit het muzikale circuit en begonnen in 1996 eerst als viermans 70's band. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een ervaren, swingende en veelzijdige 5-persoons coverband (inclusief zangeres) met een uitgebreid repertoire, geschikt voor o.a bruiloften, studenten- en bedrijfsfeesten en feesten in bijv. café's of feesttenten. De kracht van Cash & Carry ligt hierin dat voor het gehele repertoire geldt dat de originele sound van de pophit zo dicht mogelijk wordt benaderd. Daarnaast vindt de band het belangrijk goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. Zo is er altijd overleg mogelijk over begin- en eindtijden, indeling sets, volumevariatie en repertoire. Cash & Carry zorgt ervoor dat het feest slaagt met een eigen geluidsinstallatie en lichtshow.

Chris

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Of het nu gaat om achtergrond/sfeermuziek, een huwelijksmis of muziek voor een dansfeest, deze muzikant weet zich moeiteloos klantvriendelijk aan te passen (ook wat betreft podium en gewenst volume!). Met deze enthousiaste muzikant wordt uw dinerdansant, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, dorpsfeest, wijkfeest, barbecue enz. gegarandeerd een swingend succes! Deze gedegen opgeleide en uiterst ervaren muzikant heeft zijn sporen in uiteenlopende richtingen reeds verdiend. Studies: "Meester in de muziek" trompet en kamermuziek aan de Hogeschool voor wetenschap en kunst 'Lemmensinstituut'. Daarnaast heeft hij nog een privé-opleiding jazzorgel gevolgd. Is al sinds zijn 16de actief in de muziekwereld en heeft in diverse orkesten (zowel uit het symfonische als popcircuit) gespeeld waaronder zijn eigen orkest Hi-Five. Met zijn spontaniteit, uitstraling, perfecte kleding en een aangenaam volume maakt Kris Engelen een overweldigende indruk op zowel jong als oud. De juiste keuze voor elk evenement!

Christoph Volcker

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De impact van een live band, gespeeld door één man. Live geproduceerde loungemuziek in de breedste zin van het woord: chill out, funk, jazz, disco, latin, alles uit een indrukwekkende batterij toetsen, alles live geproduceerd. Christoph Völcker voltooide zijn opleiding aan het conservatorium in Hilversum.Naast De Piano, een programma waarin hij van klassiek tot het meest recente Top 40-materiaal speelt op een echte of imitatie vleugel, lanceert Völcker the Lounge Project. Daarin is de akoestische piano vervangen door een imposant toetseneiland waarin de meest moderne samplers, drumcomputers, sequencers, synthesizers en expanders worden gebruikt. Drumloops, bassamples, gesamplede blaasintrumenten en gesamplede vokalen worden aangevuld met live gespeelde toesten.Alles wordt live op het podium geproduceerd, er lopen geen cd’s of minidiscs mee.In the Lounge Project speelt Völcker allerlei stijlen. De sfeer wordt aangepast aan de gelegenheid, er kan gedanst worden, maar ook rustig geluisterd. De meest moderne stijlen in de popmuziek kunnen worden gespeeld, maar er wordt rekening gehouden met verwachting en stijl van het publiek. Het accent ligt op rustige elementen, vandaar de naam lounge.Christoph Völcker heeft inmiddels zijn sporen in de muziek royaal verdiend. Hij speelde op het podium met André Hazes (onder andere in de Amsterdam Arena), John Miles, the Three Degrees, Anita Meijer, Willeke Alberti en vele anderen. Met zijn groep Hollywood Boulevard begeleide hij het tv-programma Het Swingpaleis van Manuela Kemp

Coda

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Coda boeken doet u bij ITB entertainment. CODA is een trio dat zich onderscheidt door stijl, allure en prestige. De frisse jonge beroepsformatie Coda met een representatieve uitstraling en een muzikaal gehalte van superieure kwaliteit. Coda speelt popsongs van o.a. John Miles, Elton John en Eros Ramazzotti worden niet geschuwd en zorgen er voor dat menig dansvloer van het begin tot het einde gevuld is. Dat CODA beschikt over een absolute meerwaarde blijkt wel uit de uitstekende zangeres en het zeer allround repertoire dat zelfs nummers bevat van de gitaarvirtuozen “The Gipsy Kings”. De bezetting van dit fantastische trio, Coda,  bestaat uit; gitarist/zanger, toetsenist/zanger en een saxofoniste/percussioniste/zangeres. Coda is inzetbaar voor bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, braderie etc. Kortom Coda boeken voor elk evenement!

D'flow

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
D'flow
Na jaren als zangeres van de Sonny Boys heel wat feesten in Belgie en Nederland te hebben opgeluisterd vond Suzy dat het tijd was haar eigen weg te gaan. Door haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander van uw feest een onvergetelijke party te maken. Deze kennis, gecombineerd met steengoede conservatoriummuzikanten en een geweldig portie enthousiasme, deed haar nieuwe band ontstaan. D'flow staat als coverband gerant voor 5 uur onvergetelijke ambiance. Elk optreden wordt in goede banden geleid door een vast team van geluidstechniekers. Kortom: Live muziek op maat gemaakt voor elk evenement. Bezetting: Gitaar/zang, basgitaar/zang, toetsen/zang, drums, 2 zangeressen en 1 zanger/percussie.

Pagina's