Parades | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Parades

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Bling Marrakesh

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Bling Marrakesh
Bling Bling is een term die rappers gebruiken voor sieraden. Het is afgeleid van het geluid dat twee of meer metalen sieraden maken als zij tegen elkaar tikken. Bling bling wordt gebruikt als allerlei blinkende voorwerpen in beeld komen. Nu is er de mogelijkheid om u zelf dit `rijkdom’ aan te meten, die vooral ook in Marokko erg populair is.! Er wordt een ware bling bling sfeer gecreëerd met doeken, kralen, glitter & glamour. De rijkdom van Marokko en in het bijzonder van Marrakesh staan in dit thema centraal. Naast het maken van de sieraden doosjes kunnen de kinderen worden `geblingt’ door schmink met glitters, goud kleurtjes etc. op de gezichten te plakken. Verder zullen er buikdansshows zijn en zullen uw gasten op hartelijke wijze worden ontvangen met muntthee. Rijkdom, schitterend en verrassend! Bling Marrakesh 2 ontvangstacteurs 2 buikdanseressen Verhalenvertelster Workshop sieradendoosjes / schatkisten incl. 2 Marokkaans geklede dames Geluidset Coördinator

Carwash Team

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
                          Een groep van 4 prachtige danseressen gaan vergezeld door twee muzikanten de auto’s te lijf op de parkeerplaats. Ze dansen op de muziek en poetsen tegelijkertijd de ramen van de auto. Een muzikaal, swingend en schoon spektakel. De muzikanten werken met een draadloze zang installatie op accu waardoor ze zich eenvoudig door de garage kunnen verplaatsen indien noodzakelijk.

Chinees Nieuwjaar

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Chinees Nieuwjaar
Volgens legenden was Nian ("Nyehn") een mensetend prooidier in het oude China, die ongemerkt huizen kon binnendringen. Al gauw leerden de Chinezen dat Nian gevoelig was voor hard lawaai en de kleur rood, en zij verdreven hem met explosies, vuurwerk, en veelvuldig gebruik van de kleur rood in het huis. Deze gebruiken leidden tot de eerste nieuwjaarsvieringen. Het feest wordt internationaal gevierd in gebieden met een grote bevolking van etnische Chinezen. Behalve voor Chinezen, is het feest ook belangrijk voor andere etnische groepen, zoals de Mongolen, Koreanen, de Miao (Chinese Hmong) en de Vietnamezen, die door de Chinese cultuur zijn beïnvloed wat betreft religieuze en filosofische wereldvisies en taal en cultuur in het algemeen. In het winkelcentrum zullen deze gebruiken terug te vinden zijn. Met een echt Chinese calligrapy pen zal de naam van de klant worden vertaald in het Chinees en worden opgeschreven. Daarnaast zal er drie maal een programma worden gevuld met traditionele dansen zoals de “The red fan” en traditionele instrumenten zoals de “Er Hu” en de “Pi pa”. Ook wordt er in dit programma traditioneel Chinees gezongen met pop en folk muziek. Dit programma zal per keer ongeveer driekwartier in beslag nemen. Twee keer zal  er een kwartier de traditionele leeuwendans worden opgevoerd. Concreet: Chinese calligrafy Chinese dansvoorstelling Chinese muziek / instrumenten voorstelling Chinese zang optredens Traditionele leeuwendans Incl. geluid Totaal 13 personen Incl. regie

De Ganzenparade

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Meer informatie over De Ganzenparade mail naar info@itb-entertainment.comMet tromgeroffel, gefluit en gegak trekken de vrolijke ganzen als een parade met muzikale fanfare door uw stad of over uw evenement. Het is een vrolijk en grappig gezicht hoe de Toulouser ganzen in een parade door de straten marcheren. De ganzenparade is een vrolijke en ludiekste act voor uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom... eigenlijk overal waar het feest is. DE GANZENPARADE is te vinden via; DE GANZENPARADE regelen, DE GANZENPARADE arrangeren, DE GANZENPARADE huren, DE GANZENPARADE boeken, DE GANZENPARADE  informatie, DE GANZENPARADE biografie, DE GANZENPARADE boekingsburo, DE GANZENPARADE boekingsbureau, DE GANZENPARADE artiestenbureau, DE GANZENPARADE prijzen, DE GANZENPARADE inhuren, DE GANZENPARADE offerte, DE GANZENPARADE bookings, DE GANZENPARADE boekingskantoor, DE GANZENPARADE boekingen, DE GANZENPARADE kosten. DE GANZENPARADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Hipocampus

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hipocampus
Muiterij op het vasteland. Gladiatoren te zeepaard trekken ten strijde als waren zij Neptunus, of Spartacus, of toch Ben Hur. In defilé dobberen deze kornuiten gebroederlijk over de woelige baren. Tót de lansen worden getrokken en de degens worden gekruist. In oerkreten baselen zij onverwacht lachwekkende one-liners. Hier geldt alleen het recht van de sterkste. Zal de strijd met het legioen op tijd in de minne worden geschikt?  

Kunstzinnige Parade

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Kunstzinnige Parade
Een kunstzinnige parade bestaande uit muziek, steltlopers en robot acts. De reuze robot heeft een hoogte van 2.5 meter en kan echt bewegen, spreken en lopen. Spektakel en verrassende animatie! Complete kleding en sfeer is op elkaar afgestemd. Concreet: 3 muzikanten 2 steltlopers Robot nr. 9 met professor 2 danseressen Incl. regie totaal 10 personen

Levende schaakstukken

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
14 Schaakstukken in Zwart/Wit. Inzetbaar als animatie met een acteur erin, geven van een voorstelling of onbemand als decoratie. De schaakstukken kunnen ook gedeeltelijk bemand worden. Bijvoorbeeld: De koningen en Koninginnen worden in het midden bemand opgesteld en komen op een bepaald moment in beweging. Ook inzetbaar als openingsact met bewegende schaakstukken met choreografie op passende muziek.

Life Style and Decoration

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Life Style and Decoration
Sfeer is onder andere bepalend voor een prettige leefomgeving. Aankleding en juiste inrichting zorgen voor rust en een warm gevoel. Deze middag zullen diverse binnenhuis architecten assisteren en tips geven bij het inrichten van uw huis. Met behulp van foldermateriaal van lokale ondernemers zullen de architecten bezoekers de juiste kant op sturen. In de aankondiging van dit evenement worden bezoekers aangespoord om een plattegrond mee te nemen van hun huis. De juiste sferen worden ter plaatse ingevuld. De kinderen kunnen een kijkje nemen in Nicole’s kinderparadijs. Hier kunnen ze verschillende soorten schilderijen, lampenkappen, klokken bekijken die speciaal voor kinderen gemaakt zijn. Tevens kunnen ze samen met het team van Nicole gaan knutselen om een eigen schilderij of lampenkap te maken voor op hun kamer. De openkeuken is ook een onderdeel wat de sfeer in huis bepaald. In een van de tenten zal een keuken worden ingericht en zal een bekende kok demonstraties geven over eenvoudige en smakelijke gerechten. Funky Fashion zal zorgen voor passende muziek tijdens dit evenement. Zij kunnen zich vrij tussen de verschillende eilanden begeven.

Lotte op rolschaatsen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Lotte op rolschaatsen
Operazangeres Lotte doorkruist het centrum op rolschaatsen. Zij zingt sfeervolle aria's. Lotte studeerde toneel aan studio Herman Teirlinck alvorens zij ging studeren aan het koninklijk conservatorium in den Haag waar zij in 1999 afstudeerde. Haar leraren waren Marianne Dieleman en Rita Dams. Tijdens haar studie zong ze diverse rollen in producties van de operaklas onder leiding van onder andere Ton Koopman, Kenneth Montgommery en Micha Hamel. Ze was finaliste en prijswinnaar van het concorso S.Ommizolo te Padua in oktober 2006. In april en mei 2007 zong zij de rol van Adelaíde in 'der Vogelhändler' van C.Zeller bij Supierz international operaproduktions. Als Maria Tesselschade was zij te horen in de opera 'het volmaakte rood' van Kees Wieringa die als onderdeel van het festival de Karavaan werd uitgevoerd in de zomer van 2008 te Alkmaar. Als vervolg hierop zong en speelde zij eind januari 2009 in 'het Droste-effect' bij stichting kunst en cultuur Noord-Holland. Stijlvolle sfeervolle optredens op rolschaatsen.

Magic Parade

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Magic Parade
Door het centrum gaat een parade van muziekkunstenaars (duo), twee, goochelkunstenaars en alles onder leiding van een steltloper. De bezoekers van het centrum worden ieder op een eigen manier geëntertaind met een goocheltruc. De muziek zorgt voor de juiste sfeer. Deze dag zal de sfeer uitstralen van Magic Saterday. Concreet: 2 zanger/muzikanten 2 goochelaars 1 steltloper

Pagina's