muziek | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

muziek

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1) | 5 (1)

Level 6

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
LEVEL 6 boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comLevel Six is één van de hipste partyband van het moment !  In 2017 pakken ze uit met hun UPRISING – tour. Originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren... Een optreden van Level Six is van begin tot eind pure ambiance! Verwacht je in de nieuwe set 2017 extra aan heleboel special effects!Vanaf de eerste noten ben je gegarandeerd van een volle dansvloer!Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avgoustakis (VTM, Winnares Star Acedemy, Here Come All The Boys,…) zorgen samen met 4 professionele muzikanten voor interactie, top-entertainment, Non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs.LEVEL 6 is te vinden via;LEVEL 6 regelen, LEVEL 6 arrangeren, LEVEL 6 huren, LEVEL 6 boeken, LEVEL 6  informatie, LEVEL 6 biografie, LEVEL 6 boekingsburo, LEVEL 6 boekingsbureau, LEVEL 6 artiestenbureau, LEVEL 6 prijzen, LEVEL 6 inhuren, LEVEL 6 offerte, LEVEL 6 bookings, LEVEL 6 boekingskantoor, LEVEL 6 boekingen, LEVEL 6 kosten.LEVEL 6 boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Oerend Hard

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Oerend Hard is een Normaal Tribute Band die het publiek een authentieke Normaal beleving biedt.Dat doen we door de muziek van Normaal optimaal normaal te spelen in de meest uitgebreide bezetting waar Normaal ooit mee werkte -dus met blazers- , met de beste muzikanten uit de regio en de originele instrumenten en versterkers.Daarnaast besteden we volop aandacht aan de presentatie van de band.  We zijn tevreden als ons publiek zegt “whoe … dit is écht høken!”Dié beleving, dáár doen we het voor!Dit is niet Normaal, maar wel net NormaalOerend Hard speelt met exact dezelfde instrumenten en apparatuur als Normaal in zijn laatste jaren. Het is een prachtige verzameling die zorgvuldig door heel Europa bij elkaar is gezocht.Sommige dingen komen rechtstreeks van de mannen van Normaal, zoals de Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink, gebouwd door Dick Dijkman, de gitaarversterker van Jan Wilm Tolkamp, en onder andere het base drumvel van Timo Kelder. Voor andere instrumenten is tot in Engeland gezocht, net zo lang tot het geheel compleet was. Enkele unieke gitaren van Bennie Jolink zijn speciaal voor Oerend Hard door de vaste gitaarbouwer van Bennie -Dick Dijkman- nagebouwd.Met die apparatuur creëert Oerend Hard zoveel mogelijk dezelfde sound als Normaal. Ook bij de verdere presentatie -kleding en podiumopstelling-  is het voorbeeld gevolgd van Normaal zelf.Wat je hoort en wat je ziet lijkt daardoor verrassend veel op Normaal.Halve soul helemoal høkenNormaal speelde de laatste jaren met een blazerssectie. Bennie Jolink wou meer ‘soul’, zei hij. En dat werkt goed. Daarom speelt Oerend Hard ook een flink aantal nummers met vier blazers.Dat maakt het plaatje helemaal compleet.   

Pianobar cocktails

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Pianobar en Cocktailbar boeken voor uw evenement bel 073-6440773 (NL) of 014-439496 (B) of info@itb-entertainment.com Een smakelijk, muzikale en decoratieve act in de vorm van live muziek op een reusachtige vleugel met daarin een cocktailbar of champagne bar. Muziek en drank wordt volledig naar wens afgestemd. Kortom een muzikale traktatie op uw evenement. De Pianobar is te boeken in verschillende configuraties. Informeer vrijbljvend naar de vele mogelijkheden via info@itb-entertainment.com  

Schuurmans en Schuurmans

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Joris en René (Schuurmans & Schuurmans) zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verassen! En geniet van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera. Van disco tot een rustige akoestische set. Door hun breed repertoire is niets te gek. En krijgt elk feest de juiste klank. U heeft ze al kunnen bewonderen in onder andere: De Efteling, Toverland, Centerparcs, Landal Greenparks en in de bekendste dinnershow van Brabant. Schuurmans & Schuurmans brengen op een sfeervolle wijze u en uw gasten een geweldige avond met een interactief muzikaal programma! U hoeft nergens meer naar om te kijken. Goed klinkende muziek in een modern jasje. Het ideale duo voor elke gelegenheid.

Trigger

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
TRIGGER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comTrigger heeft een bak ervaring en is voorzien van een enorm repertoire. Anouk – Girl, Daft Punk – Get Lucky, U2 – With or without you, Toto – I will remember, Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag van mij. Dit is maar een hele kleine greep uit de nummers die Trigger speelt. Regelmatig wordt het repertoire aangepast en aangevuld. De coverband bestaat uit vier mannen die allemaal zingen. Zanger Charles, bassist Erik, gitarist Maarten en drummer Rogier. Trigger boeken is dé coverband voor je evenement. Omdat ieder feest uniek is, past Trigger zijn show daarop aan. Er zijn drie shows beschikbaar, maar maatwerk is voor Trigger ook geen probleem. Trigger Openbaar is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten, pleinfeesten, dancings enz. Trigger Privé, de TRIGGER zegt het al een beetje, is voor bijvoorbeeld bruiloften, jubilea en andere privéfeesten. Een wat bescheidere show dan Trigger Openbaar en waar natuurlijk rekening gehouden wordt met de wensen van de opdrachtgever. Trigger XS is de nieuwste show van de coverband. Hierdoor is Trigger ook geschikt voor kleinere feesten met een kleiner budget en een kleinere locatie. Hetzelfde repertoire wordt op een semi akoestische manier gebracht. De scheurende gitaren zijn vervangen door de akoestische versies en het keyboard door een echte pianoTRIGGER is te vinden via;TRIGGER regelen, TRIGGER arrangeren, TRIGGER huren, TRIGGER boeken, TRIGGER  informatie, TRIGGER biografie, TRIGGER boekingsburo, TRIGGER boekingsbureau, TRIGGER artiestenbureau, TRIGGER prijzen, TRIGGER inhuren, TRIGGER offerte, TRIGGER bookings, TRIGGER boekingskantoor, TRIGGER boekingen, TRIGGER kosten.TRIGGER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Unique

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
UNIQUE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comWie is duo Unique ?Een duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen.Niets is te gek!Wat is zo 'Unique' en wat zijn de mogelijkheden ?Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele kwalitatieve versterking. Geen stroom en kabels nodig!Daardoor wordt op iedere plek de 'Perfecte Sound' gecreëerd.Met all-round repertoire wordt iedereen vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar.Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor 'achtergrond muziek' op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. Met 'Easy listening' & Golden Love Songs' kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender.Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen.Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt !!!Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek?Ook dat is geen probleem.Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken!Heeft u een activiteit met een speciaal thema?Ook daar is een ruime keuze van aan kledij:UNIQUE is te vinden via;UNIQUE regelen, UNIQUE arrangeren, UNIQUE huren, UNIQUE boeken, UNIQUE  informatie, UNIQUE biografie, UNIQUE boekingsburo, UNIQUE boekingsbureau, UNIQUE artiestenbureau, UNIQUE prijzen, UNIQUE inhuren, UNIQUE offerte, UNIQUE bookings, UNIQUE boekingskantoor, UNIQUE boekingen, UNIQUE kosten.UNIQUE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)