Look a likes/tribute | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Look a likes/tribute

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1)

A Tribute to Diana Ross by Wiesje

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
A TRIBUTE TO DIANA ROSS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comNaast Elvis Presley en Gladys Knight was voor haar ook Diana Ross een groot voorbeeld.Daarom is zij een tribute gestart met heerlijke nummers van haar en ook van The Supremes om lekker in terug te keren naar die tijd.“Ze is inmiddels 73 jaar, maar swingen kan de Amerikaanse superster Diana Ross nog steeds. “Levende legende Diana Ross maakte in de jaren zestig furore met The Supremes met songs als The Happening en Where did our love go. In de jaren zeventig ging ze solo en had flink wat hits. Daarnaast speelde ze in een aantal films. Zo was ze te zien in The Wizz uit 1978 en Lady Sings The Blues uit 1972.Helemaal door haar geïnspireerd zingt zij in een spetterende show A Tribute To Diana Ross nummers als Ain’t No Mountain High, I’m Coming out en Stop in the Name of Love.“Laat je terugvoeren in een trip down memory lane in a show A Tribute to Diana Ross”A TRIBUTE TO DIANA ROSS is te vinden via;A TRIBUTE TO DIANA ROSS regelen, A TRIBUTE TO DIANA ROSS arrangeren, A TRIBUTE TO DIANA ROSS huren, A TRIBUTE TO DIANA ROSS boeken, A TRIBUTE TO DIANA ROSS  informatie, A TRIBUTE TO DIANA ROSS biografie, A TRIBUTE TO DIANA ROSS boekingsburo, A TRIBUTE TO DIANA ROSS boekingsbureau, A TRIBUTE TO DIANA ROSS artiestenbureau, A TRIBUTE TO DIANA ROSS prijzen, A TRIBUTE TO DIANA ROSS inhuren, A TRIBUTE TO DIANA ROSS offerte, A TRIBUTE TO DIANA ROSS bookings, A TRIBUTE TO DIANA ROSS boekingskantoor, A TRIBUTE TO DIANA ROSS boekingen, A TRIBUTE TO DIANA ROSS kosten.A TRIBUTE TO DIANA ROSS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

André van Duin imitator

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
André van Duin imitator  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comImiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.Al ruim 35 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6Zie ook:Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) De Andere van Duin Show Wijdbeens ReportAndré van Duin imitator is te vinden via; André van Duin imitator regelen, André van Duin imitator arrangeren, André van Duin imitator huren, André van Duin imitator boeken, André van Duin imitator informatie, André van Duin imitator biografie, André van Duin imitator boekingsburo, André van Duin imitator  boekingsbureau, André van Duin imitator artiestenbureau, André van Duin imitator prijzen, André van Duin imitator inhuren, André van Duin imitator offerte, André van Duin imitator bookings, André van Duin imitator boekingskantoor, André van Duin imitator boekingen, André van Duin imitator kosten, André van Duin popster, André van Duin management. André van Duin imitator  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Bamboo Bears

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bamboo Bears
Een tekenfilmserie van eigen bodem, bedacht door Sicco Kingma. De hoofdfiguren zijn de rode panda Bamboo-Lee, het bamboerat-meisje Dah-Lin en Slo-Lee de reuzenpanda. Samen met de geleerde rat Know-How en de vriendelijke vliegende draak Ai-Ai bestrijden zij het kwaad. Het thema van de serie als geheel is milieu en dierenwelzijn. In de zijlijnen is de serie ook wel een beetje educatief, maar de hoofdmoot wordt toch wel gevormd door de avonturen van de hoofdpersonages. De wereld waarin zich deze serie afspeelt lijkt precies op de onze, alleen wordt ze bevolkt door rechtoplopende en aangeklede ratten in plaats van mensen. De 'dieren', aan de andere kant, leven in de natuur, op vier poten zoals in onze wereld. Gelukkig kunnen ze praten, zodat onze helden zich verstaanbaar kunnen maken. Het kwaad wordt gerepres enteerd door de multinational Ratco, geleid door de niets ontziende en immer in sigarenrook gehulde Ratta Leone.

Bert & Ernie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bert & Ernie
Het populaire kleuterprogramma Sesamstraat is inmiddels al meer dan 30 jaar te zien op de Nederlandse televisie. De populaire bewoners Bert & Ernie worden door miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden. ITB Entertainment Group BV organiseert een Meet&Greet met deze tv-helden! Kinderen kunnen met ze op de foto voor een blijvende herinnering.

Biba Boerderij

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Veel stadse kinderen komen steeds minder in aanraking met het plattelandsleven. 'Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt' zijn uitspraken die er niet om liegen. Spelenderwijs richt Bibaboerderij zich op verantwoord en duurzaam leven waar plezier, gezondheid, sociale betrokkenheid en genieten de basiselementen zijn.   Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeld   Dora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Mocht u meer dieren figuren zoeken dan zijn  Woezel en Pip, Nijntje, veel gevraagde karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour.  

Blues Brothers Double Show

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De beruchte Blues Brothers speelfilm uit 1982 is nog steeds bij vele mensen een begrip.  De speciale bluesmuziek en een flinke portie nonsens maken het onvergetelijk.  En wie krijgt er geen danskriebels als men nummers als "everybody needs somebody" of "rawhide" hoort.....?De acteurs John Belushi en Dan Akroyd hebben hun rollen als de "coole" Jake en de "sukkelige" Elwood dan ook perfekt gespeeld.Deze Blues Brothers Live Tribute Show staat al sinds vele jaren garant voor succes. Nummers als ‘Everybody needs somebody’, ‘Jail House Rock’ en ‘Chicago’ doen het natuurlijk altijd goed. Deze live act swingt gewoon de pan uit en bevat tevens een hele portie humor.... Want deze 2 gekken krijgen echt gegarandeerd alle voetjes van de vloer !!Showduur is ca. 45 minuten.Als extratje kan een originele amerikaanse politieauto meegeboekt worden (zg. Blues-mobiel uit de film). Deze kan voor een spectaculaire entree zorgen en daarna geparkeerd worden als eyecatcher cq foto-objekt.
Bob de Bouwer boeken, bel ITB Entertainment Group of mail naar info@itb-entertainment.com Razend populair bij kinderen tot 8 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij de rest van Europa.Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten. Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeldDora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Maar ook bijvoorbeeld Woezel en Pip, Bob de Bouwer, Garfield, Faun het Schaap, Nijntje, Bibaboerderij en nog veel meer populaire karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour. 

Bobo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bobo
Bobo is het grootste kleuterblad van Nederland. Iedere twee weken is er weer een ander thema aan de beurt. Al bijna 40 jaar is Bobo het grootste kleuterblad. Het begon als een vertaling van een Engels blad. Vanaf 1975 is het een echt Nederlands tijdschrift met medewerking van allerlei coryfeeën. Van Annie M.G Schmidt en Fiep Westendorp tot Fancine Oomen en Hans de Beer. Er bestaat de mogelijkheid voor u en uw kind om Bobo in het echt te ontmoeten. Heel geschikt voor grote partijen, buurtcentra en voor winkelketens. Tijdens deze bijzondere ontmoeting kunnen de kinderen samen met Bobo bijvoorbeeld een dansje doen. Op verzoek kunnen ze met hun held ook op de foto. Zo houden ze een blijvende herinnering over aan deze bijzondere gebeurtenis.

Bono imitator / dubbelganger

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bono imitator / dubbelganger
Als zanger sinds 1985, het jaar waarin hij ook verslingerd raakt aan U2 als jongetje van 10 jaar. Is een rasmuzikant en doet dat vanaf 2005 professioneel nadat hij in een soort Hennie Huisman's Soundmixshow op Talpa 10 de tweede plek van de finale weet te bereiken. Als zanger is Sam jarenlang actief geweest in diverse zanggroepen (acapella close harmony) en zong daarin zowel baspartijen als tenorpartijen. Heeft een enorm stembereik en speelt bovendien piano, akoestisch gitaar, Irish whistle en Bluesharp.   Sam is de beste imitator van Bono in de wereld volgens veel fans en professionals. Zelfs Ieren noemen hem "Bono's younger Twinbrother". hij evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid.

DE ANDERE VAN DUIN

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De Andere van Duin Show  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Er is in Nederland maar 1 echt André van Duin en maar 1 echte André van Duin imitator en dat is Bart Juwett Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN. Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’. BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report), Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ en natuurlijk De Balletjes van de Koningin In een hilarische show met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Niet te vergeten de waanzinnig komische act van The Great Dombo, waarbij André als komische goochelaar het goochelen op de hak neemt. Zie ook: Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) Andre van Duin imitatie Wijdbeens Report

Pagina's