Komische acts | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Komische acts

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Albert Einstein animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Albert EinsteinHij is pienter, grappig en informatief.Albert is voor elke gelegenheid inzetbaar.Voor de promotie van uw produkt op beurs ,bedrijf of andere gelegenheid, daar weet Albert een draai aan te geven die zeker bij u in uw gedachten zal blijven hangen.Albert is er voor u! REACTIES: Optreden 19 en 20 maart in Groot-Bijgaarden (B)Christophe Westerlinck: "Dit was echt super gedaan. Wij zijn zeer tevreden van onze Einstein – dit liep allemaal zeer goed. Interactie met de klanten was prima. Het opzet was zeer geslaagd".

André van Duin imitator

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
NIEUWE VIDEO'S TOEGEVOEGDImiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.Al ruim 35 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6Zie ook:Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) De Andere van Duin Show Wijdbeens ReportAndré van Duin imitator is te vinden via; André van Duin imitator regelen, André van Duin imitator arrangeren, André van Duin imitator huren, André van Duin imitator boeken, André van Duin imitator informatie, André van Duin imitator biografie, André van Duin imitator boekingsburo, André van Duin imitator  boekingsbureau, André van Duin imitator artiestenbureau, André van Duin imitator prijzen, André van Duin imitator inhuren, André van Duin imitator offerte, André van Duin imitator bookings, André van Duin imitator boekingskantoor, André van Duin imitator boekingen, André van Duin imitator kosten, André van Duin popster, André van Duin management. André van Duin imitator  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Bart en Bertus

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bart en Bertus  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Eén … nou ja… twee raskomieken op 1 podium. Buikspreker Bart Juwett presenteert een verrassende buikspreekact samen met Bertus. Een snel, afwisselende act met diverse maatwerk mogelijkheden. De buikspreekact is geschikt voor zowel jong als oud en kan in diverse hoedanigheden worden gepresenteerd. Kijk ook op www.bartenbertus.nl   Bart en Bertus  is te vinden via; Bart en Bertus  regelen, Bart en Bertus  arrangeren, Bart en Bertus  huren, Bart en Bertus  boeken, Bart en Bertus informatie, Bart en Bertus  biografie, Bart en Bertus  boekingsburo, Bart en Bertus  boekingsbureau, Bart en Bertus  artiestenbureau, Bart en Bertus prijzen, Bart en Bertus inhuren, Bart en Bertus offerte, Bart en Bertus bookings, Bart en Bertus  boekingskantoor, Bart en Bertus  boekingen, Bart en Bertus  kosten. Bart en Bertus  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

DE ANDERE VAN DUIN

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De Andere van Duin Show  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Er is in Nederland maar 1 echt André van Duin en maar 1 echte André van Duin imitator en dat is Bart Juwett Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN. Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’. BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report), Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ en natuurlijk De Balletjes van de Koningin In een hilarische show met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Niet te vergeten de waanzinnig komische act van The Great Dombo, waarbij André als komische goochelaar het goochelen op de hak neemt. Zie ook: Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) Andre van Duin imitatie Wijdbeens Report

De Zusjes Magenta

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Zusjes Magenta
De Zusjes Magenta & Don Piedro. Stijlvol - Fascinerend - Humoristisch. Ontvangst - Animatie - Dans - Beweginstheater. De zusjes Magenta instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren altijd in opperste staat van paraatheid. Kortom, deze dames zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Ze staan garant voor een theatrale aanpak en vormen dus een stijlvolle aanvulling voor Uw evenement. In combinatie met ‘Don Piedro’ brengen zij een openingsact

Dickens animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dickens animatie
What the Dickens? De geur van dennenbomen en lekker eten. Pakjes onder de Kerstboom. Maretak in de deuropening. En natuurlijk: handenvol muziek. Kerstliederen oud en nieuw. Ze worden allemaal a capella gezongen door het duo "What the Dickens?". In stijlvolle kostuums uit Dickens tijd, met welluidend gezang en een kwinkslag hier en daar, brengen ze overal de juiste sfeer. Ze weten de gevoelige snaren te raken en brengen warmte en gezelligheid rondom kampvuren en in elke zaal en ruimte waar men maar Kerstmis wil vieren. "Deck the halls… En ook de tafel!"

Fietspieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fietspieten
  Deze acrobatische zwarte pieten halen doldwaze capriolen uit op hun éénwielers of BMX-fiets.  

Frederiko

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Frederiko
Met enorme vakkennis, door ruim dertig jaar ervaring in de meest uiteen lopende creaties is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen. Hij weet als goochelaar het publiek te boeien. Hij won het Grand Diplome D’Honneur, op het wereld-goochel-congres te Barcelona. Hij ontwikkelde zich van goochelaar tot jongleur, clown, dresseur en presentator; hetgeen nu prachtig van toepassing komt bij zijn vele optredens op internationaal niveau; voor iedere leeftijdsgroep en alle pluimages. Als mimespeler mag FREDERICO niet ontbreken op uw beurs, feestelijke opening, braderie of bruiloft. Mobiele acts zoals schaduwlopen, robotact, ballonmodelleren, grappige typetjes of wat u ook maar wenst te zien tovert hij uit één van de vele hoeden...die FREDERICO in zijn koffers heeft.. En wilt u uw gasten op ludieke wijze ontvangen!!?? Dan is weet Frederico met zijn stilstaande entree’pop’ act uw gasten zeker te verbazen. Tevens kan Frederico tijdens de avond een optreden verzorgen als ‘Magic Bartender’ waarbij hij de kunst van het jongleren en goochelen combineert in een flitsende Ober-act van ca. 30 min.

Jack Sparrow

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
de knotsgekke zeerover afkomstig van het spookschip De Vliegende Hollander.Deze klunzige piraat doorkruist uw evenement met zijn geslaagde, maar ook misschien gevaarlijke outfit, zal hij u op een hilarische wijze bespelen. Door vele voorbijgangers word hij gezien en opgemerkt als de dubbelganger van Jack Sparrow. Bekend van de film "Pirates of the Caribbean." 

Jonas & Friends

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Jonas & Friends ontwikkelt spraakmakende theateracts, zowel solo- als duo acts. Ze spelen al vele jaren met voorstellingen en een breed scala aan mobiele acts met opvallende objecten en special effects op bedrijfsevementen, festivals en in het theater. Een avondvullend programma met mobiele animatie-acts kan beginnen met een verrassende ontvangstact. Gedurende de feestavond zullen zij met hun acts steeds weer even een glimlach opwekken of de gasten gewoonweg kostelijk vermaken… Voor straattheaterfestivals en andere buitenevenementen kunnen diverse acts ook afzonderlijk geboekt worden. Ook voor beurzen zijn er aangepaste programma’s beschikbaar.  Stoombutler JF-09 Hij lijkt een fantasievolle creatie uit één van de boeken van Jules Verne; Stoombutler JF-09. Een nostalgisch uitgevoerde mens-machine die zich voortbeweegt door middel van stoomtechnologie en bestuurd wordt door zijn eigen butler-machinist. Terwijl het geluid te horen is van een stoommachine en een nagalmende stoomfluit voert deze butlerautomaat nauwgezet zijn taak uit. Regelmatig worden de meters gecheckt en wordt hij van verse olie en kolen voorzien. Stoomkleppen…, manometers…gloeiende radiobuizen…en twee butlers die zo uit een tijdmachine lijken gestapt. Al met al een spectaculaire verschijning op een evenement of beurs. De stoombutler...at your service!   Special-effect aap Benjamin Aap of acteur… Hollywoods specialisten op het gebied van special-effects ontwikkelden de meest geavanceerde aapcreaties voor de Amerikaanse filmindustrie. Een Nederlands special-effectteam is met deze know-how de uitdaging aangegaan een aap te bouwen die de werkelijkheid heel dicht nadert. Met name door de verfijnde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een nagenoeg levensechte huid is de verwarring compleet. Bij aankomst worden de gasten ontvangen door de piccolo-aap Benjamin. Een levensgrote aap op een hutkoffer. Terwijl zijn oppasser hem nauwlettend in de gaten houdt, neemt zijn instinct zo nu en dan de vrije loop. Hij is wat ondeugend en vooral levensecht. Dat zorgt voor de nodige hilarische situaties. En gasten speculeren vaak nog de hele avond; was hij nu echt of niet?… Geschikt voor feestelijke gelegenheden en bij voorkeur voor grotere groepen gasten. Voor velen één van de meest bijzondere acts van Jonas & Friends.. Tip: Bij een speciale aanleiding kan er een bord geplaatst worden met een aangepaste tekst, bijvoorbeeld: ‘Apetrots op het 25-jarig jubileum’. Tip:Nog op zoek naar een leuke give-away? Huur een fotograaf in, zet de gasten met   Benjamin op de foto en geef de foto mee bij vertrek.   Het Stalen Ros Het geluid van een naderende politiesirene…, gehinnik van een paard… het knarsen en piepen van katrollen en tandwielen…Als u dit hoort maak dan ruim baan, want dan nadert op HET STALEN ROS politie te paard! Want ook op uw ( binnen-of buiten)evenement dient alles ordelijk te verlopen. HET STALEN ROS is een mechanisch aangedreven paard met allerlei vernuftige mechanica en electronische snufjes. Daarmee krijgt dit ros een heel eigen karakter en vooral eigenzinnige trekjes…Niet minder eigenzinnig is de diender die er op rijdt van de bereden politie. Hij zal vandaag op geheel eigen wijze garant staan voor allerlei dienderfratsen. En o ja, om eindelijk eens promotie te krijgen dient hij dagelijks een flink aantal bonnen uit te schrijven. Bij deze bent u gewaarschuwd, houdt u zich vooral aan de regels…!   Maskerpersonages op minimotor Mensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt. Deze personages, die door hun maskers nog het meest aan stripfiguren doen denken, hebben al menig lachsalvo op hun naam staan. Ze zijn onderweg op hun, in verhouding veel te kleine, motor. Hij reikt niet hoger dan de knie! Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt en waar het publiek ze toe uitdaagt. Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte theaterscene. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk. Een markant duo dat nooit ongemerkt zal passeren. Het bijzondere van deze motor is dat hij ronkt en rookt terwijl alles electrisch is. Dus ook binnen rijden is geen probleem. En de omvang? Hij kan door een gewone deur heen. Tip:Voor evenementen met het thema ‘jungle/ tropisch’ kan het uiterlijk van de motor en de kleding van de maskerfiguren een ‘tropenlook’ krijgen.   Nostalgische motoragent Wanneer de gasten in de parkeergarage of op een parkeerplaats rijden wijst een nostalgisch geklede motoragent de juiste vakken toe. Rijdend op zijn mini-motor met zwaailicht. Wanneer de auto is geparkeerd wijst hij de gasten de juiste richting naar het pand. Sommige gasten nodigt hij uit in zijn veel te kleine zijspan plaats te nemen. Die zet hij als echte VIP’s af bij de ingang. Met kleine gimmicks heet hij overige gasten van harte welkom. Let op; wie te snel langsloopt wordt geflitst! Ook in een ruime entreehal komt deze act prima tot z’n recht.Deze act is ook geschikt voor een wat formelere of zakelijke ontvangst waar de gasten individueel arriveren.   De bionische man Een passerend visueel spektakel.Met futuristische muziek, ‘digitale’ besturing, geluids-, rook-, flits- en stemeffecten komt de bionische man binnengereden op een elektrokar. In functie van securitymedewerker houdt hij alles en iedereen in de gaten. Gasten vragen zich af of hij wel of niet op afstand wordt bestuurd. Grote hilariteit ontstaat er wanneer hij ook nog interactie met de gasten aangaat en er de meest onverwachte situaties ontstaan. De bionische man heeft twee outfits: een smoking en een futuristisch kostuum. Bovendien kan hij op diverse manieren worden afgestemd op een bedrijf of evenement. De bionische man wordt ook regelmatig ingezet in openingen en produktpresentaties.   Cleaning service Met een stofzuiger op de rug rijdt Jonas met een flinke snelheid op z’n éénwieler door de ruimte om de puntjes op de i te zetten. En secuur is hij… tenslotte kan er wel eens een stofje op een stropdas achterblijven!  

Pagina's