Kerst | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Kerst

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Angle High

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Angle High
De zwevende Engel zal u doen verbazen, vanuit het niets komt zij eraan. Zij zweeft door de lucht en tolt om de mensen heen. Prachtige kostuums, geluidseffecten en natuurlijk heel wat absurde Britse humor, kortom Angel High is weer een onvergetelijke animatie. De enige vraag is: 'Hoe is dit mogelijk?'   Deze Engelen zijn gebaseerd op de nieuwste 2 wiel technologie. Het effect is enorm aangezien zij hangen, draaien en voor- en achteruit gaan met een effect alsof ze zweven.

Arreslede met Rendieren

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Grote arrenslede met 2 levensgrote rendieren en een kerstman(pop)erin. Zeer decoratief en professioneel uitgevoerd en een mogelijkheid om buiten te zetten. De mogelijkheid bestaat ook om de kerstmanpop te vervangen voor de echte. Mensen kunnen dan samen in de slee op de foto met de kerstman.

Blaasbling "Kerstballen" glas

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Blaasbling "Kerstballen" glas
Blingglas blazen is een spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door samensmelting van vuur, glas en menselijk vernuft fascinerende en onverwachte creaties ontstaan. Door ambachtelijke vaardigheden te combineren met moderne technieken en daar ook nog een stuk show aan toe te voegen weet men schitterende demonstraties glasblazen te geven op elke gewenste locatie en voor ieder publiek.  Samen met de papa’s en mama’s wordt er een bling bling kerstdrinkglas of kerstbal geblazen die u uiteindelijk mag meenemen!

Charles Dickens Schildert!

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Charles Dickens Schildert!
Op uw locatie wordt een prachtige baroklijst geplaatst van ca. 6x3 meter. Hierin wordt een doek gespannen die geheel in stijl van het winterse Dickens evenement wordt geschilderd. Uw gasten kunnen onder begeleiding meewerken aan dit gigantische kunstwerk. U gaat kennismaken met verschillende verfstijlen zoals; kwasten, rollers, airbrush etc. Charles D. zorgt er voor dat er aan het eind van de dag een prachtig maatwerk kunstwerk staat in stijl van het evenement.

Christmas Dancers

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een vrolijke groep van kerstdanseressen gaan met muziek door het centrum en geven diverse kerstshows.

Crazy Christmix

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Crazy Christmix
Een komische, theatrale kerstact speciaal voor de decembermaand. De opvallend geklede spelers brengen een combinatie van muziek en humoristisch theater. De 'zingende zaag' speelt hierin een belangrijke rol. Jonas speelt op zijn zaag muziek die qua sfeer helemaal past in de donkere dagen van Kerst. Daarnaast zal het publiek verrast worden door korte komische intermezzo's. Zo duiken er musicerende marionetpoppen op, wordt er gegoocheld met kerstattributen, gejongleerd met kerstballen en worden er absurde kerstscènes gespeeld...   'Crazy Christmix' is geschikt voor kerstmarkten, winkelcentra en andere gelegenheden waar het publiek onderweg even iets van de kerstsfeer wil proeven. Doordat ze een programma met allemaal losse nummers spelen kan het publiek op ieder moment aansluiten. De diverse sets kunnen op één of meerdere (semi-)overdekte plaatsen gespeeld worden. De act is gemakkelijk te programmeren, want met de mobiele geluidsinstallatie kunnen ze zich eenvoudig verplaatsen.

De ijs baronessen

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
De ijs baronessen
Vanuit hun adellijke en klassieke achtergrond weten zij alles in goede banen te leiden. De IJs Baronessen zijn opvallend en vrouwelijk. Een contact met deze aparte, statige, mond vatte en mysterieuze dames is een onvergetelijke ontmoeting. De IJs Baronessen openen uw evenement op zeer verhelderende wijze met meerstemmig gezang. Gedurende de avond gaan de Ijs Baronessen in gesprek met uw gasten. Zo breekbaar als zij zijn weten zij als geen ander uw gasten te ontdooien.   Deze Baronessen zullen veelvuldig samen het ijskristal laten klinken en gezongen erop uitgaan om samen te drinken. Ze begeven zich tussen de gasten en brengen allerlei ijs activiteiten onder de aandacht; “shake it or leave it”, “op glad ijs”, of “een scheutje teveel”, die voor de nodige verkoeling zullen zorgen. Als toegift en toetje zal de slagroomspuit diverse toefjes verspreiden.   Zoals u van de Drie Baronessen van de Delicatessen gewend bent, zijn ook de IJs Baronessen uitzonderlijk in het ontvangen, begeleiden en animeren van uw gasten en natuurlijk niet te vergeten hun expertise op het gebied van het openen van officiële gelegenheden en buffetten, het verzorgen van aan- en afkondigingen van sprekers /artiesten en hun diverse zangsets. Ook kunnen de IJs Baronessen op speciaal verzoek tijdens een sitting diner de etiquette workshop opvoeren. Dit is een interactieve workshop waarin de tafelmanieren aan de tand worden gevoeld en zonodig worden bijgeschaafd. Dit alles maakt de IJs Baronessen tot een onmisbare schakel voor uw lounge- of winter evenement.

De Kerstmarionette

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Kerstmarionette
De kerstmarionette is een typische vorm van gestileerd bewegingstheater waarbij de interactie met het publiek een centrale rol speelt... De kerstmarionette is een combinatie van klassiek ballet en pantomime. De marionettespeler komt op lange benen met zijn lievelingsspeeltje aangelopen. Het stel beweegt zich op frivole wijze door de ruimte. De marionettespeler bespeelt met zijn kerstmarionette het publiek.   Een zachte streling... Een lief gebaar... Misschien een dansje tussendoor...

De Sneeuwmachine

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
DE SNEEUWMACHINE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDrie wetenschappers hebben een machine ontwikkeld waarmee zij sneeuw kunnen maken. Voor hen maakt het niet uit of het zomer, herfst of winter is, sneeuw kan voortaan altijd, zowel binnen of buiten. Vanuit Scandinavië zijn de professoren naar Nederland gekomen om ons plaatselijk op een sneeuwbui te trakteren. Ze rijden rond met hun uitvinding. Regelmatig staan ze stil en verzamelen publiek om zich heen zodat zij deze unieke machine kunnen demonstreren. Hun taal is een weliswaar een Scandinavisch dialect, maar iedereen kan toch goed begrijpen wat zij uitleggen. Metingen worden verricht en knoppen en wijzers worden ingesteld. Wat het weerbericht niet zal kunnen voorspellen, lukt hen wel: een flinke sneeuwbui veroorzaken waar iedereen een warm kerstgevoel bij heeft. Tijdens deze speelsets rijden de professoren rond met hun machine en stoppen regelmatig op een geschikte plek om daar hun sneeuwexperiment te doen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. De sneeuw (wit schuim) verdwijnt en lost vrij snel op, maakt geen vlekken en het laat geen sporen na. Afmetingen machine: hoogte 2 meter, lengte 2,30 meter, breedte 1,50 meter. DE SNEEUWMACHINE is te vinden via;DE SNEEUWMACHINE regelen, DE SNEEUWMACHINE arrangeren, DE SNEEUWMACHINE huren, DE SNEEUWMACHINE boeken, DE SNEEUWMACHINE  informatie, DE SNEEUWMACHINE biografie, DE SNEEUWMACHINE boekingsburo, DE SNEEUWMACHINE boekingsbureau, DE SNEEUWMACHINE artiestenbureau, DE SNEEUWMACHINE prijzen, DE SNEEUWMACHINE inhuren, DE SNEEUWMACHINE offerte, DE SNEEUWMACHINE bookings, DE SNEEUWMACHINE boekingskantoor, DE SNEEUWMACHINE boekingen, DE SNEEUWMACHINE kosten.DE SNEEUWMACHINE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

De verdwaalde skier

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De verdwaalde skier
In een futuristisch winterkostuum en op oude houten skilatten met een parachute achter zich aan slepend, is deze skiër in een voor hem vreemde wereld belandt. Gewapend met een landkaart en een saxofoon om zijn nek, vraagt hij de omstanders naar de weg van het skigebied. Ook raakt de skiër regelmatig verliefd, en dan trakteert hij het publiek op vrolijke winterse (kerst) klanken die hij uit zijn saxofoon tovert.   Act is ook mogelijk als kerstman.

Pagina's